|
post # 1 | 08.07.2012 , 6:31 AM
|
Pozz svima,evo kao novi clan,odlucio sam da se predstavim sa postavljanjem jednog lijepog mixa novih folk hitova 2012,evo tu je i lista pjesama,pa ko voli nek izvoli pozz svima i ugodno slusanje ;)
Playlist:
1. Marina Tadic - Bol Za Bol 2. Amadeus Band - Usne Neverne 3. Darko Lazic - Godinu Dana, 300 Kafana 4. Djogani - Hej Tugo Moja 5. Slobodan Vasic i Darko Lazic - Drugarstvo Najbolje 6. Darko Lazic - Gluvo Doba 7. Darko Lazic - Otvori Se Zemljo 8. Sasa Kapor - Sipaj Ne Pitaj 9. Miligram - Lege Lege 10. Nebojsa Vojvodic - Ruku Na Srce 11. Rada Manojlovic - Nije Meni 12. Aca Lukas & Ivana Selakov - Daleko Si 13. Milan Dincic Dinca - Kad Tad 14. Bane Mojicevic - Usne Neverne (Ukus Prevare) 15. Milan Mitrovic - Necu Da Me Starost Pita 16. Milan Topalovic Topalko - Kec U Rukavu 17. Miligram - Pola Pet 18. Ana Nikolic - Baksuze 19. Petar Mitic - Gas Do Daske 20. Ivana Pavkovic - Nisam Kao Pre 21. Seka Aleksic - Briga Me 22. Kristina Ivanovic - Neka Zna 23. Rada Manojlovic - S Mora Na Planine 24. Jovan Stefanovic - Za Ovaj Tim 25. Darko Lazic - Sad Sve Imas 26. Seka Aleksic - Ale Ale 27. Slobodan Vasic - Emotivac 28. Edita Aradinovic - Overila 29. Nikol Bulat - Hajde Opa 30. Jelena Kostov - 7 Godina 31. Amadeus Band - Sklopi Oci 32. Amadeus Band - Nije Svejedno 33. Dzenan Loncarevic - Cvete Beli 34. Tropico Band & Dzenan Loncarevic - Veruj Bratu 35. Bojan Bjelic & Dara Bubamara - Pogledom Te Skidam 36. Rada Manojlovic - Marakana 37. Elitni Odredi, Dj Silver, Dj Marconi & Mia Borisavljevic - Nisi S Njom 38. Jelena Karleusa - Mikrofon 39. Jelena Karleusa - Savrsen Zlocin 40. Tina Ivanovic - Manijak 41. Dj Mladja - Harmonika 42. MC Stojan & Cvija - Ne Znam Gde Sam 43. MC Stojan & Jana - Ti I Ja 44. Goga Sekulic - Zbogom Moj Lepi 45. Miligram - Beograd Nocu 46. Miligram - Nista 47. Ivana Sasic - Skini Me 48. Dado Polumenta - Veceras 49. Dado Polumenta - Ti Nisi Prava Zena 50. Jelena Gerbec - Ljuta, Nervozna I Besna 51. Seka Aleksic - Lom Lom 52. Jelena Karleusa - Sodoma & Gomora 53. Jelena Vuckovic - Brate Moj 54. Rada Manojlovic - Puca Led 55. mlaDja, Milena Ceranic & Sha - Nocas tvoja sam 56. Cvija & Dara Bubamara - Noc Za Nas 57. Boban Rajovic & Kristina Ivanovic - Teci Mi Kroz Vene 58. Olja Bajrami & Maus Maki - Pola Balkana 59. Cemo - Ljubavi 60. Seka Aleksic - Laka Meta 61. Milan Stankovic - Mama 62. Darko Lazic - Luda Noc 63. Neda Ukraden - Najbolji Klub U Gradu 64. Seka Aleksic - Rodjena Da Budem Druga 65. Jasmin Jusic & Goga Sekulic - Vuce Lopove 66. Olja Karleusa feat. Mc Yankoo - Luda Noc 67. Neda Ukraden - Nije Ti Dobro 68. Nemanja Stevanovic - Uzmi Ili Ostavi 69. Milan Dincic Dinca - Ti Si Zena Za Sva Vremena 70. Gagi Band - Zek, Zek 71. Mia - Laki
Poruku je menjao/la Unikatan - Nedelja, 08.07.2012, 6:32 AM
|
|
| |