|
Problematican problem
|
|
|
|
post # 1 | 11.07.2012 , 10:37 PM
|
E ovako pozdrav svima ja sam nov ovde i kako to vec ide.tvaram temu jer ne znam stvarno kome da se obratim a mislim da mi vi mozete pomoci..Naime imam drugaricu sa kojom se znam 12 godina,isli smo u osnovnu od 1 razreda do 8 zajedno u odeljenje,posle toga smo isli u istu srednju skolu samo razlicite smene,zajedno smo i na maturu isli,i sve je to lepo nego imam problem ne znam kako da joj kazem da sam se zaljubio u nju zestoko.Kad odemo nekad u kafic na pice ili negde na neki sladoled meni srce hoce da iskoci,e sad ne zelim da pokvarim to prijateljstvo jer je stvarno ekstra devojka sta god mi treba ja se njoj obratim ali opet ne zelim da joj budem drug...Eto sad mozda ce neki reci da sam mentol ili slicno ali nadam se da ce mi bar neko pomoci...
|
|
| |
"Old school"
|
|
post # 2 | 11.07.2012 , 11:39 PM
|
Moj savet ti je da ne kvaris to prijateljstvo, i da cutis u sebi najvise sto mozes dok ljubav ne prestane... Ako ne to, onda pak vremenom pokusaj da joj ukazes na to da ti je potrebna. Ali samo polako, nemoj da forsiras pricu ako se opredelis na ovu drugu opciju!!!
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
|
post # 3 | 12.07.2012 , 1:23 AM
|
Nisam baš pametna i slabo kada uspijem pomoći nekome kada je ljubav u pitanju. Kada nema ljubavi,nema ni problema.
Nego ako ti je toliko stalo do nje,onda joj to i reci. Nemaš šta da izgubiš. Ali ako misliš da će prestati da ti bude dobra prijateljica ili da će se nešto drugo desiti onda nemoj.
Nisam pametna. 
|
|
| |
|
|
|
post # 5 | 12.07.2012 , 1:47 AM
|
Mac sa dve ostrice...Bio sam u slicnoj situaciji,i da nesirim pricu zavrsilo sve u fazonu bolje ne najbolji si mi drugar znamo se ceo zivot bla bla bla,danas vise ni prijatelji nismo..Znaci imas dve opcije:da probas da rizikujes i da uspes,ili da je izgubis i kao prijatelja..Jedino da probas lagano nekako da joj das do znanja da osecas nesto prema njoj ali onako okolo ne direktno pa da vidis reakciju njenu...
|
|
| |
|
|
post # 6 | 12.07.2012 , 4:38 AM
|
Pa najbolje bi bilo da preko neke njene drugarice ili zajednickog prijatelja saznas sta misli i oseca prema tebi ako vec sam ne mozes da ukapiras.
|
|
| |
153 poruka na forumu
| |
3
| |
34
|
|
|
post # 7 | 20.07.2012 , 5:32 AM