Da li devojkama prija kada im muškarci persiraju?
|
|
|
|
post # 2 | 15.07.2012 , 2:32 PM
|
Meni ne prija... Kad cujem uopste da mi neko persira osecam se matorom. Do sada mi se nije desilo kad mi pridje neki decko da persira. A i zasto bi? Bio bi mi malo i cudan kad bi to uradio. Tako da, sto se mene tice, persiranja bez. 
|
|
| |
|
|
post # 4 | 15.07.2012 , 5:29 PM
|
Ne znam zašto bi mi persirao. Opuštena sam skroz i malo mi je smiješno kad mi se momak obrati sa "vi" ... A i djeluje nekako puno distancirano 
Poruku je menjao/la dajanaaaaa - Nedelja, 15.07.2012, 6:56 PM
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 5 | 15.07.2012 , 5:31 PM
|
Uhm Care...Persiras Starijim osobama i osobama s titulama jacom od tvoje...i iz postovanja prema nekome... Ako pocnes da persiras nekoj curi to ti izgleda kao da je ona mnogo iznad tebe...mozes da se oprostis od nje...
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 6 | 15.07.2012 , 5:38 PM
|
Ne prija mi.
Djevojka i momak moraju da ostvare jedan normalan prijateljski odnos,a ne da je to nekakav uštogljen odnos.
Zna se kome se persira ! 
|
|
| |
205 poruka na forumu
| |
6
| |
144
|
|
post # 7 | 15.07.2012 , 6:12 PM
|
Ja vjerujem da im ne prija ,ali ja to često radim iz šale onako ... Obraćam se u šali sa : ''Kako smo danas mlada damo?'' ili ''Kako je gospodjica danas?'' ali ,pošto za mene svi znaju da sam šaljivdžija to dodje normalno a i tako djelujem na prvi pogled ... 

|
|
| |
|
post # 8 | 15.07.2012 , 10:13 PM
|
Quote (gigabajt) zašto bih bio čudan to je poštovanje muški su dužni da persiraju Evo odgovora: Quote (Hectore) Uhm Care...Persiras Starijim osobama i osobama s titulama jacom od tvoje...i iz postovanja prema nekome... Ako pocnes da persiras nekoj curi to ti izgleda kao da je ona mnogo iznad tebe...mozes da se oprostis od nje...
A ako vec volis da persiras, mozes na ovaj nacin sto kaze Mirzabajk - ''Kako smo danas mlada damo?'' ili ''Kako je gospodjica danas?'' Cisto ono da se nasalis, ali ne non-stop to da pricas, predje u dosadu.
|
|
| |
Mallena
|
post # 9 | 15.07.2012 , 11:54 PM
|
Ne, to mi izgleda i zvuci isuvise isfolirano i isforsirano!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 11 | 21.07.2012 , 3:48 PM
|
Sve zavisi od djevojke do djevojke...ja licno ne volim kada me neko persira jer to mi daje osjecaj daljine i superiornosti u odnosu na nekoga, a nisam bas taj tip da gledam ljude sa visine ...Uredu ako je mozda posao u pitanju..ali ovako 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |