|
Boja grupe korisnika...
|
|
|
|
post # 1 | 18.07.2012 , 0:58 AM
|
Pozdrav
Koliko vidim otvorili ste ovaj forum čisto radi reda, ali aj da pitam pa možda dobijem i odgovor
Interesuje me kako da namestim različite boje po grupama... da svaka grupa ima svoju boju. Ja sam uspeo da namestim za neke od grupa ali ne za sve, tj. dodatne koje sam napravio i to...
Evo slike koje boje želim...
Znači ovo je moj kod.Imam boje za: Administrator,Moderator,Uploader(groupVerify),Korisnik;VIP(groupOther1) i Urednik(groupOther2). Code a.groupModer:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover {color:#6ec0ff;} a.groupAdmin:link,a.groupAdmin:visited,a.groupAdmin:hover {color:#ffffff;} a.groupVerify:link,a.groupVerify:visited,a.groupVerify:hover {color:orange;} a.groupUser:link,a.groupUser:visited,a.groupUser:hover {color:red;}
a.groupOther1:link,a.groupOther1:visited,a.groupOther1:hover {color:Yellow;} a.groupOther2:link,a.groupOther2:visited,a.groupOther2:hover {color:#7aff88;}
Fale mi boje za grupe "Forum moderator" i "Blokiran".... Svud redom sam tražio i nisam našao...pokušavao sam svakojako i ne vredi.
groupOther1 i groupOther2 su za grupe "VIP" i "Urednik" jer su naknadno otvorena,a grupe "Forum moderator" i "Blokiran" sam samo prepravio imena koja su bila po defoltu.....
Molim vas za pomoć ako znate.
Fajlovi:
9218794.png
(4.7 Kb)
Poruku je menjao/la EMINEM - Sreda, 18.07.2012, 5:55 PM
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
|
post # 2 | 18.07.2012 , 1:14 AM
|

|
|
| |
|
|
post # 3 | 18.07.2012 , 8:47 AM
|
CSpRo, hehe pa ne tražim ja boje nego kodove pomoću koih da namestim boje za te grupe
Lako ću ja odabrati boje...
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
|
post # 5 | 18.07.2012 , 2:57 PM
|
Ima valja ko zna.... 
|
|
| |
|
|
post # 6 | 18.07.2012 , 5:39 PM
|
Probaj sa ovime nisam testirao znaci dodaj jos ovo u CSS :
Code a.groupPrijatelj:link,a.groupPrijatelj:visited,a.Prijatelj:hover {color:Yellow;} a.groupBlokiran:link,a.groupBlokiran:visited,a.groupBlokiran:hover {color:#7aff88;}
E sad nezz kako su ti definisane grupe pretpostavljam da su ovako.Added (18 Jul 2012, 5:39 PM) --------------------------------------------- ili probaj sa Other3 i Other4
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
|
|
post # 7 | 18.07.2012 , 5:46 PM
|
Belmo-, ne mozes da dajes imena grupama u CSS kako hoces mora oderdjenim redosledom....
EMINEM, za prijatelje koristi:
Code a.groupFriends:link,a.groupFriends:visited,a.groupFriends:hover {color:kod za boju;}
blokirani su ne bitni da im pravio boju ko ce da ih gleda 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
post # 8 | 18.07.2012 , 6:17 PM
|
Davor, neće...
Belmo-, takođe neće :S
Evo slike i CP-a kako tačno piše

Fajlovi:
5075360.png
(62.4 Kb)
|
|
| |
|
|
|
post # 10 | 18.07.2012 , 6:34 PM
|
Hm :-/
Davor, pa daj molim te napiši mi redosled?
Ova četri reda treba da su ok, a ostalo sam sve izmrljao nešto Code a.groupModer:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover {color:#6ec0ff;} a.groupAdmin:link,a.groupAdmin:visited,a.groupAdmin:hover {color:#ffffff;} a.groupVerify:link,a.groupVerify:visited,a.groupVerify:hover {color:orange;} a.groupUser:link,a.groupUser:visited,a.groupUser:hover {color:red;}
|
|
| |
|
|
post # 11 | 18.07.2012 , 7:08 PM
|
Dodaj ovo sto ti je Davor, rekao ispod ovoga:
Code a.groupModer:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover {color:#6ec0ff;} a.groupAdmin:link,a.groupAdmin:visited,a.groupAdmin:hover {color:#ffffff;}
Samo ne kontam zasto je redosljed u CSS bitan
ako napisem
Code h1 {font-family:Sans-Serif;color:#e3e3e3;} body {background:black;margin:auto;}
ili
Code body {background:black;margin:auto;} h1 {font-family:Sans-Serif;color:#e3e3e3;
Ne bi trebalo da se nesto promjeni ?
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 18.07.2012 , 7:32 PM
|
Quote (Davor) Belmo-, bitan je samo za boje korisnika ostalo mozes kako oces
OK razumijem 
|
|
| |
|
|
post # 14 | 18.07.2012 , 10:14 PM
|
Ma neće pa neće
Evo mog koda sve sam po nabutao kao.... :S
Code /* User Group Marks */ a.groupModer:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover {color:#6ec0ff;} a.groupAdmin:link,a.groupAdmin:visited,a.groupAdmin:hover {color:#ffffff;} a.groupVerify:link,a.groupVerify:visited,a.groupVerify:hover {color:orange;} a.groupUser:link,a.groupUser:visited,a.groupUser:hover {color:red;} a.groupChecked:link,a.groupChecked:visited,a.groupChecked:hover {color:#fffad9;} a.groupReviewer:link,a.groupReviewer:visited,a.groupReviewer:hover {color:blue;} a.groupFriends:link,a.groupFriends:visited,a.groupFriends:hove {color:#81BEF7;} a.groupForum moderator:link,a.groupPrijatelj:visited,a.Prijatelj:hover {color:#81BEF7;} a.groupBlokiran:link,a.groupBlokiran:visited,a.groupBlokiran:hover {color:#8f9394;} a.groupOther1:link,a.groupOther1:visited,a.groupOther1:hover {color:Yellow;} a.groupOther2:link,a.groupOther2:visited,a.groupOther2:hover {color:#7aff88;}
/* ---------------- */
Ajd što ti kažeš blokiran ne mora ali bar "Forum moderator" da prefarbam :S
|
|
| |
|
|
post # 15 | 18.07.2012 , 10:55 PM
|
EMINEM, pa sta se cudis, gde postoje grupe forum moderator, Reviewer, blokiran te grupe ne postoje po defaultu i normalno da nece da rade ( blokiran postoji al sigurno se ne zove blokiran )...
procitaj pazljivo pise ti sve do detalja nemoj samo da preletis i kazes ne moze
http://forum.ucoz.com/forum/7-474-1
Sad da ne prevodim i prepisujem bez potrebe sve obrati paznju na deo:
Code Each new group has the designation groupOther(1-8), as you can add 8 custom groups.
i objasnjenje vezano za to...
Poruku je menjao/la Davor - Sreda, 18.07.2012, 10:57 PM
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
post # 16 | 19.07.2012 , 2:55 AM
|
Ok snašo sam se hvala vam puno!
Znači za grupe Administrator(Admin), Moderator(Moder), Uploader(Verify) i Korisnik(User) sam ostavio po defoltu... a za ostale grupe koje sam hteo sam otvorio novo....
Evo i slike iz "Main -> Users -> User groups"
Recimo grupa VIP mi je prva po redu pa je ona groupOther1 Grupa Urednik mi je druga po redu pa je ona groupOther2 Grupa Forum moderator je treća po redu pa je ona groupOther3 I grupa Blokiran je četvrta pa je onda groupOther4
Ostale grupe za koje nisam znao ime po defoltu nazvao sam "GRUPA NE POSTOJI" i isključio sve dozvole...tako da su isto kao i grupa Blokiran
Evo i gotovog koda ako neko napravi isto....
Code /* User Group Marks */ a.groupUser:link,a.groupUser:visited,a.groupUser:hover {color:red;} a.groupVerify:link,a.groupVerify:visited,a.groupVerify:hover {color:orange;} a.groupModer:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover {color:#6ec0ff;} a.groupAdmin:link,a.groupAdmin:visited,a.groupAdmin:hover {color:#ffffff;} a.groupOther1:link,a.groupOther1:visited,a.groupOther1:hover {color:Yellow;} a.groupOther2:link,a.groupOther2:visited,a.groupOther2:hover {color:#7aff88;} a.groupOther3:link,a.groupOther3:visited,a.groupOther3:hover {color:#81BEF7;} a.groupOther4:link,a.groupOther4:visited,a.groupOther4:hover {color:#8f9394;}
/* ---------------- */
Ovo su boje tih grupa:
Hvala još jednom na pomoći i evo detaljno sam opisao da drugi mogu lako da nameste temu možete zaključati jer ne verujem da bi iko imao više pitanja da piše 
Fajlovi:
2195865.png
(65.0 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 17 | 19.07.2012 , 4:43 PM
|
Lijepo si pokrao rankove sa EC-a
Lock.