153 poruka na forumu
| |
3
| |
34
|
|
post # 1 | 19.07.2012 , 6:10 PM
|
Dakle sada ću vam objasniti sve o ovoj igrici koju ja igram već 2 godine. SA:MP je simuliranje stvarnog života vi morate da skinete prvo obični GTA SAN ANDREAS na svoj kompjuter pa onda posjetiti ofircijalni forum sa-mpa ako neko želi daću mu link na PM,dalje kada posjetite forum skinućete 0.3e verziju SA-MPa i kada je skinete to traje 2 minute i onda počnete ubacivati SAMP servere u svoju favorite listu. Ja imam svoj samp server i rekord je 104 igrača,SAMP je jedna od boljih igrica ne zauzima puno prostora i može i na najslabije kompjutere. Ovde uživate sa drugarima komšilukom upadate u policiju pljačkate banke zarađujete pare i kupujete sebi kuću vikendicu biznise sve živo. Dakle sve što možete u stvarnom životu možete i u SAMPu al ima razlike između servera. Razlika je u modovima,znači nema svaki server isti mod.Mod se pravi preko skripte tačnije pawna i grad los santos se uređuje pomoću map editora i MTA . Kada radiš u MTA to znači da si Mapper a kada programiraš to znači da si skripter. Ukoliko neko želi da počne igrati ovu igricu neka mi se javi na PM ja ću mu sve lijepo objasniti kako da instalira igricu i skine na svoj kompjuter,i daću mu svoj server koji nikad ne silazi sa 50 igraća. Ukoliko želite postaviću i neke slike Lijep pozdrav.
Nemam potpis :D xD
|
|
| |