Baksuz - Pogledajte
|
|
153 poruka na forumu
| |
3
| |
34
|
|
post # 1 | 20.07.2012 , 5:36 AM
|
Nisam znao kako da dam temi ime al nmvz sve ću vam reći :D. Da li vam se ikada u životu desilo da se zaljubite u neku osobu i nakon nekog vremena odljubite,i u tom intervalu vremena kada se odljubite ta osoba se zaljubi u vas? Ili obratno dali vam se ikada to desilo? Ja ću reći da jeste više puta 
Nemam potpis :D xD
|
|
| |
|
|
post # 3 | 21.07.2012 , 8:17 PM
|
Možda mi se nekada desilo.. Ne sjećam se,jer sam se samo jednom u životu zaljubila..
Ali dešavalo se da mi se neko svidi i posle nekog vremena kada ja ohladim ta osoba se zagrije za mene. 
|
|
| |
|
post # 4 | 22.07.2012 , 0:55 AM
|
Ili se zaljubim ili ne. Nema treceg. 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 5 | 23.07.2012 , 3:17 PM
|
Quote (Fornetti) Da li vam se ikada u životu desilo da se zaljubite u neku osobu i nakon nekog vremena odljubite,i u tom intervalu vremena kada se odljubite ta osoba se zaljubi u vas? Retko kad se zaljubim ali kad mi se to desi tesko se odljubljujem. Desilo mi se ovo sto kaze By_The_Way_: Quote (By_The_Way_) Ali dešavalo se da mi se neko svidi i posle nekog vremena kada ja ohladim ta osoba se zagrije za mene.
|
|
| |
|
post # 6 | 02.08.2012 , 0:46 AM
|
jeste ali kada sam se odljubio i ona se u mene zaljubi nekako me vise nije interesovala neznam zasto.. mozda zato sto sam upoznao ljepsu 

|
|
| |
|
post # 7 | 02.08.2012 , 3:54 PM
|
meni jednom... 
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti! 
|
|
| |
|
post # 8 | 22.10.2012 , 10:58 PM
|
Quote (Fornetti) Da li vam se ikada u životu desilo da se zaljubite u neku osobu i nakon nekog vremena odljubite,i u tom intervalu vremena kada se odljubite ta osoba se zaljubi u vas? Mislim da nije ali nisam siguran 100% Moram da citiram Tanjine reci: Quote (Tanja91) Retko kad se zaljubim ali kad mi se to desi tesko se odljubljujem. Ja sad ne znam koliko cesto se zaljubljujem ali se stvarno tesko odljubljujem 
|
|
| |
|
post # 9 | 22.10.2012 , 11:08 PM
|
non stop mi se to dešava ..
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
51 poruka na forumu
| |
11
| |
69
|
|
| |
|
post # 11 | 23.10.2012 , 7:42 PM
|
Meni se desilo, nekad sam se kajao i to je kratko trajalo. Sada sto mi se svidja ova, pre smo se svidjali jedan drugom, pre 2 god, al nista nie bilo 
/
|
|
| |
|
post # 12 | 02.11.2012 , 6:12 AM
|
Navijte sat da zvoni ili ga vratite unazad 
|
|
| |
|
post # 13 | 23.01.2013 , 9:05 AM
|
Quote (Fornetti) Nisam znao kako da dam temi ime al nmvz sve ću vam reći :D. Da li vam se ikada u životu desilo da se zaljubite u neku osobu i nakon nekog vremena odljubite,i u tom intervalu vremena kada se odljubite ta osoba se zaljubi u vas? Ili obratno dali vam se ikada to desilo? Ja ću reći da jeste više puta
Nije mi se desilo da se tako lako odljubim kao sto si ti a i tebi savetujem zaljubi se opet pa probaj tu obastranu ljubav pa se tek onda mozes odljubiti ako ne pase 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |