Pisali smo pisma, sada kuckamo mejlove...
|
|
|
post # 1 | 21.07.2012 , 10:46 PM
|
Da li jos uvek uzimate papir i olovku u ruke kako biste se obratili dragim osobama ili sve razgovore takvog tipa resavate putem mejla? Da li vam nedostaju pozuteli listovi u raznobojnim kovertama zbog kojih se mogla pustiti i neka suza radosnica? Ili mislite da nam pisanje pisma vise ne treba?
|
|
| |
Dete debil... xD
|
| |
|
post # 3 | 22.07.2012 , 2:17 AM
|
|
|
| |
|
post # 4 | 22.07.2012 , 3:00 AM
|
Imam prijateljicu kojoj i dan danas pisem pismo. Rucno, stavim u kovertu, liznem, zatvorim i posaljem. I to jednom sedmicno. Ako smo u nekom polsu onda svake druge nedelje dobijem pismo. I mogu da kazem lep je to osecaj.
A zahvaljujuci internetu, narod je jos malo zaboravio da pise, gramatika im je svakako losa, o njoj necemo.
Nas dve smo se dogovorile, dokle god disemo nikada jedna drugoj necemo poslati sms, ili mail, osim samo pisanje pisma. Osecaj je fenomenalan. Neprocenjiv.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 5 | 22.07.2012 , 6:56 AM
|
Imam dve drugarice s kojima redovno vodim prepisku,putem pisama... Jedna se zove Poreska Uprava Indjija,druga se zove Poreska Uprava Stara Pazova. Sto kaze Bancy,neprocenjiv je osecaj kad cekam odgovor. 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
253 poruka na forumu
| |
25
| |
197
|
|
post # 6 | 22.07.2012 , 9:45 AM
|
Iako nije u skladu sa temom moram vam nešto ispričati :P... Kad sam bio u 4 razred(kad sam trebao da počnem u četvrti razred) trebao sam napisati nekakvu priču ali se desilo nešto . . . Nisam znao slova zaboravio sam ih zbog comp-a. Zato pišite pisma, manite se mejlova 
My Life my Rules !
|
|
| |
|
Dete debil... xD
|
post # 8 | 24.07.2012 , 2:14 AM
|
Quote (Tanja91) A je l`? Bas se pitam ko li je u pitanju... Cim si joj pismo poslala verovatno je mnogo volis. ne smem da ti kazem... nece da me voli posle... Quote (Tanja91) Ma nijeeeee... Sapnula mi jedna pticica da ce ti odg. za neki dan. Kaze da ti pored pisma jos jedno iznenadjenje sprema, a sta je u pitanju, pojma ne znam ili sto kaze Mileva ne znam, nisam pametna. moracu da ubijem tu pticicu... stalno me odaje... Quote (Tanja91) uuuuuuuuu! Pa sta pricas to? Je l` ti to gledas da odes kod Mileve na zito i vanilice pre vremena? Haos... Macko, ne moze to tako! Preko reda... ma kad se plati, sve moze da prodje... pa i kod mileve... Quote (Tanja91) Tooo... A i kad se cita isto, ne skida se osmeh sa lica dok se ne procita celo... nzm... jos mi nije stiglo... cekam i dalje... Quote (badule) Sto kaze Bancy,neprocenjiv je osecaj kad cekam odgovor. e to... 
Poruku je menjao/la Bancy - Utorak, 24.07.2012, 2:20 AM
JA ██████ 100% 
|
|
| |
|
post # 9 | 30.07.2012 , 4:00 PM
|
Dopisujem se putem pisama sa momkom koji živi u Brazilu. Upoznali smo se sasvim slučajno i postali jako dobri prijatelji.. Dosta smo slični i dosta se razumijemo i odlučili smo da se dopisujemo putem pisama.
Zanimljivije je dosta i kroz ta pisma o osobi se mnogo više sazna. Isto tako dosta sam upoznala Brazil. 
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
post # 16 | 31.10.2012 , 11:10 PM
|
|
|
| |
794 poruka na forumu
| |
26
| |
570
|
|
post # 17 | 01.11.2012 , 0:03 AM
|
Ovako e mail je brzi, a shto se tiche pisma ja sam od onih mladi koji bash i nesu imali priliku da vide to al za moju sestru to je iskljuchak ona se dopisuje sa jednom francuzinkom sa koj se upoznal preko fejsa i sad jedanput mjesechno vidim kako pishe i prata te pisma al ide mnogo sporo 2 nedelje za u francije i dve nedelje za nazad 

|
|
| |
|
post # 18 | 01.11.2012 , 0:35 AM
|
Moje prvo pismo u mom zivotu izgleda i jedino jer ne pisem nikome vise hahaha

|
|
| |