|
Simonida Stankovic "Grabljivica"
|
|
|
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
|
post # 2 | 24.07.2012 , 4:03 PM
|
Fajlovi:
1539178.jpg
(9.3 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 3 | 24.07.2012 , 4:53 PM
|
Nisam čitala ovu knjigu. Mislim da sam je prije par mjeseci negdje vidjela,ali je nisam ni uzela u ruke.
Ali pretpostavljam nešto o tome "dizanju". Možda bi mi čak i godila ta knjiga. Ako je uhvatim,prelistaću je.
|
|
| |
Mallena
|
|
post # 4 | 25.07.2012 , 11:12 AM
|
TO NIJE KNJIGA!
To nije ni sa cim zasluzilo da se nazove knjigom!
Laka stiva za to su Danteova Bozanstvena komedija!
To nije vrijedno nikakve diskusije!
Tome nije mjesto u dijelu "Obrazovanje", nikako!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
Soldier of Jah Army
|
|
post # 6 | 25.07.2012 , 4:25 PM
|
Quote (RoobieVamps) Da li je toj knjizi s'obzirom na danasnjicu mesto u obrazovanju? za +18...u obrazovanju nikako....al realna je
Quote (RoobieVamps) Kome ta knjiga skodi.....Da li ikom koristi???? skodi djeci koja automatski se furaju na takve stvari,znaci pogledaju rane=za 5 min dizelasi,sisanje= skinhedi..procitaju grabljivicu=....?? koristi da ubije dosadu
Quote (RoobieVamps) .na kog da se ugledaju??????????? na sve osim na onog na koga bi trebali
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 7 | 27.07.2012 , 12:41 PM
|
Mallena:), apsolutno delim tvoje misljenje.
Licno sam procitala tu smejuriju od ispovesti. A ako bih ja ovde napisala svoje pravo smatranje o tome, dobila bih ban i to vecni. Pa cak i kad bih ublazila, isto bih bila banovana.
Sve te takozvane ''knjige'' koju su napisali kvazi novinari kao sto je i onaj Dzet Set to nisu knjige niti se u to moze svrstavati, niti nazivati knjigom, to je vise : Bilo mi dosadno, karijera na zamaku, pa hajde da nesto napisemo, sto ce biti ravno zutoj stampi, jer narod nije procitao ni Na Drini cuprija, a kamoli nesto vise. Zalosno ali istinito, narod je neobrazovan za 21. vek i vecina ce tu ispovest reci nazvati knjigom. Danas je narodu najvaznija zuta stampa, da li je nekome pukla haljina, da li se neko udebljao, da li neko nekoga prevario, a to sto 2 knjige u zivotu nije procitao to je nista. Mnogi ce se braniti mutavom recenicom: Ulica me othranila. Ma sta ulica, roditelji su oni koji su ti usadili mudrost genetski, i stekao si to druzenjem, a to sto je neko propalica, balavander, gelipter, smokljan, to je svojojm voljom, ne ulicnom.
Ljudi moji, citajte prave knjige a ne ove tzv. intervjuje i ispovesti.
Poruku je menjao/la Leksi - Petak, 27.07.2012, 1:01 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 8 | 28.07.2012 , 2:41 AM
|
,,Grabljivica" zar to neko smatra knjigom? ..nisam citala..ne vidim nista poucno i vredno u takvim vrstama "knjiga" .
|
|
| |
|
|
post # 9 | 28.07.2012 , 2:54 AM
|
pećaa, ja sam je proictala, i porucujem da je ne procitate. To je najbolja pouka. 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 10 | 28.07.2012 , 3:07 AM
|
Xaxaxa da znas da jeste Leksi,slazem se sa tobom .. Najbolja pouka 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 13.08.2012 , 0:27 AM
|
Quote (RoobieVamps) Ako ste citali Nisam... a imam zarku zelju... Ako ova knjiga ima negde na netu da se procita neka mi neko posalje link na pp. 
|
|
| |