Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Sta se danas ceni u Srbiji

896
poruka na forumu
89 981

post # 1 | 28.07.2012 , 11:54 PM

Danas u Srbiji treba biti lopov u najgorem smislu ne treba biti "covek" da bi bio covek.....da bi te svi cenili....neshvatljivo ali istinito.....svakim danom jasno.
Vas pogled na sve to`````?

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 2 | 29.07.2012 , 3:25 AM

Možda to samo tako deluje.
Izbegavaj one koji se takvima klanjaju.
Ljudska dobrota je najveća vrednost u smutnim vremenima.
I uvek će imati veću cenu od materijalizma bilo koje vrste.
cao

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

91
poruka na forumu
2 92

post # 3 | 29.07.2012 , 3:51 AM

Danas se u Srbiji vise cene sise Jelene Karleuse,dupe Stanije Dobrojevic,glas Dunje Ilic,noge Snezane Babic Sneki,dali je Seka Aleksic zatrudnela na putovanju,ili je Severina Vuckovic rodila sina,ili pak zasto vise nece biti Zvezda Granda.Eto to se danas ceni u Srbiji.Ali zato koga briga ko je Teodor fon Burg ili Miodrag Stojkovic!!!

No pain!!!!
No gain!!!

188
poruka na forumu
15 170

post # 4 | 29.07.2012 , 5:16 AM

Sta se ceni u Srbiji? Recicu ti sta se ceni u celom svetu a to je NOVAC!!! Imas novac i ti si kurac na biciklu. Ko se ne slaze sa ovim zivi u bajci.

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 5 | 29.07.2012 , 5:43 AM

Moja bajka je velika realnost.
U mojoj bajci duhovnost je ispred materijalizma. Novac je pomoćno sredstvo. Njegov nedostatak ne bi smeo da ti izmeni duhovno stanje.
Nemojte se družiti sa onima koje možete kupiti. Njihovo prijateljstvo je prolaznog karaktera,baš kao što i novac samo prolazi kroz ruke.
Budi čovek da bi te ljudi cenili. Da bi cenili tvoju reč.I sutra tvoju decu na ulici.
A ono što se danas ,šatro,ceni u Srbiji ne vredi ni po pi.de ladne vode.

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 6 | 29.07.2012 , 10:44 AM

cjeni se kesh,lova,pare,novac :D izgled..ii ko su ti mama i tata :D to je vrlo vazno da bi neko uspio :D
znanje se najmanje cjeni

Be my love?

87
poruka na forumu
24 343

post # 7 | 29.07.2012 , 11:26 AM

Ceni se ugled coveka,jebes pare i sve to ako ti nisi covek od reci i lazov i lopov.

Dzodrz

153
poruka na forumu
3 34

post # 8 | 30.07.2012 , 3:29 AM

danas se ceni ko ima pare i ništa više -.-

Nemam potpis :D xD

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 9 | 30.07.2012 , 4:27 PM

Nikada nisam bila u Srbiji na nekakvo duže vrijeme,ali moram nešto dodati..

RoobieVamps, ja bih ti predložila da još jednom pogledaš stvari oko sebe.

Uzmimo moj primjer..

Imam najbolju prijateljicu koja je dosta osjetljiva,nježna i dobrica.. Ja volim reći da je pičkasta.
Ja sam njena čista suprotnost. Popustim,ali znam ko sam i koliko vrijedim.

Toliko puta smo bile u situaciji kada neko napravi glupost,ruga joj se i ona na kraju plače.
Mene je jedno vrijeme zezao jedan momak i na kraju je skoro zaplakao kada sam mu rekla šta mislim. Isto tako i u školi,a nadam se i na poslu.. Najbolji sam učenik i nikada ne pomažem nekome ko to nije zaslužio. Na početku srednje sam imala problema jer su imali čudno mišljenje o meni. Na kraju godine su svi tražili da im pomognem,ali nisam. Zašto bih ? Više volim sebe od njih..
A ta moja drugarica je izgubila nekoliko bodova kako bi uradila test prijateljici koja uvijek ima nekakav svoj komentar na njen račun.

Sva ta priča kako samo loše osobe ostvare nešto je čista glupost !
Osoba koja zna za sebe,voli sebe i hoće nešto da ostvari to će i uraditi !
Osobe koje popuštaju i daju zadnji komad hljeba nekome ko to nije zaslužio,nikada ništa neće postići.

Budi čovjek,ali misli i na sebe !

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 10 | 02.08.2012 , 4:19 PM

U svakom zitu ima kukolja.
Niti jedan narod nije bez oraha u dzepu da je cist.

Vrednosti ljudske su se pomerile.
Ceni se ono sto je nevazno, a omalovazavaju se prave ljudske vrednosti.

Lako je biti glup, gelipter, budala, ali meni morbidniji ljudi koji se dive takvim ljudima.
U redu je, zivot nikoga ne miluje, neko je u tom stanju zapeo sto ga je zivot naterao.
Ali uvek treba teziti ka tome da se bude bolji covek.

Ja nikad necu ceniti nekoga ko tuce paru. Jer ga ta para nije napravila, nego ono sto je on.
Kakav je covek, i cime raspolaze.
A one koje se lepe za pare nisu nista bolje. Lake, prodane duse.

Pre se hvalilo koliko si knjiga procitao, koliko koseva ubacio, koliko si slicica skupio, koliko si devojcica poljubo, ili decaka, a danas se gleda koliko si popio zidarskih piva, sa koliko se muskarcaa ili cura spavalo (dobro je ako je preko 2 za isto vece), danas se gleda da li ima podebeo novcanik na stolu, i ostale besmilene stvari.

To je bruka covecanstva nebitno gde se nalazio (Srbija, Hrvatska, Bosna) svi mo mi isti.
A i svi smo bogati, imamo preko 4 miliona krvnih zrnaca po kubnom centimetru krvi .
To je bogatstvo sto ste zivi bas sada.

Poruku je menjao/la Leksi - Cetvrtak, 02.08.2012, 4:20 PM

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

349
poruka na forumu
53 753

post # 11 | 17.08.2012 , 8:01 PM

sta se ceni pa samo novac moc i kakav auto vozis dali je to audi a8 bmw x5 ili najnoviji mecedes a prave vrednosti su gurnute i zapecak

NEKA SILA BUDE SA TOBOM

"Old school"
428
poruka na forumu
59 1406

post # 12 | 17.08.2012 , 8:11 PM

Sta se ceni a sta bi trebalo da se ceni???
Ceni se ono sto bi trebalo da bude totalno nebitno, a ne ceni se ono sto bi trebalo da balansira ljude... yes

Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 13 | 17.08.2012 , 8:41 PM

Isto ono sto i u celom svetu. Sistemi vrednosti su polupani globalno. Ako posedujes sto skuplje stvari onda si ''vredan'' ''Elitizam''

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

262
poruka na forumu
49 748

post # 14 | 20.08.2012 , 4:05 PM

Izgleda samo novac.

Crno-Beli!!!

411
poruka na forumu
326 425

post # 15 | 20.08.2012 , 6:00 PM

kakva je ovo tema? pa niste valjda toliki filantrop da zalite ljude koji vrednuju lose vrednosti? osecam da mnogima od vama nista ne bi falilo kad biste bili puni kesa, vozili jak auto ili bili riba ipo, ili frajer. u srbiji se sve ceni, samo sto se sve ne vrednuje isto. tj ti sabani iz granda imaju vecu lovu od nekoga ko je zavrsio faks.

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 16 | 21.08.2012 , 11:26 PM

Kokiko92, treba postaviti pitanje, koja je cena biti frajer ili riba?
Pa zatim sledi pitanje, da li je to zivotni cilj biti ''riba'' ili ''frajer''??

E pa vidis, ja nikad u svojih 27 godina nisam skontala zasto muskarci zene ili devojke zovu ribama?
Meni je bezveze da mi neko tako govori, pa pobogu riba je mutava, samo cuti i nista ne prica. A nije ni atraktivna za oko, cak sta vise ljigava je i buljavih ociju. I samo otvara usta.
Ako to curama imponuje, onda su to vrlo mutave i maloumne devojke.

Sve ono sto se treba ceniti kod nekoga je ono ljudsko u njemu.
A danas je najmanje ljudskosti, kako u Srbiji tako i ostalim drzavama.

Mozes ti imati milijarde, ali ako si necovek dzaba ti svaki tvoj dinar.

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

411
poruka na forumu
326 425

post # 17 | 22.08.2012 , 8:21 AM

Quote (Leksi)
Pa zatim sledi pitanje, da li je to zivotni cilj biti ''riba'' ili ''frajer''??

mislio sam na preterani materijalizam lepote.
Quote (Leksi)
E pa vidis, ja nikad u svojih 27 godina nisam skontala zasto muskarci zene ili devojke zovu ribama?

a jel' si cula ti za fraze?

• Page 1 of 1
  • 1
Search: