|
Black Ring Crew
|
|
|
|
post # 1 | 29.07.2012 , 8:16 PM
|
JURI ME MURIJA
Rija me rijamu mene juri murija rija me rija murija me rija mu murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija
Laganim hodom ulazim u ulicu vidim rotaciju, jebem li im mamicu dosli po mene da vode me u stanicu komsije namestaju, spremio sam palicu da polomim im glave jer komsije su cave stalno meni oni neki problem prave zeleli bi oni da me vide iza brave ili negde daleko da sklone me odavde ali moje korenje mnogo je jako ostajem ovde i nastavljam sa sljakom interventa mi stalno dise za vratom pedja je pod gasom pusite ga zato!
Izlazim iz zgrade sa robom i sa sonijem ispred zgrade spektori ja moram da se probijem jer u dzepu imam jako mnogo robije koju nikako ne smem i ne zelim ja da dobijem na svojoj kozi osecam njihove poglede znam da patike su brze pa pokusavam da pobegnem kroz stekove razne koje oni ne znaju al kad izadjem iz steka oni opet vrebaju priliku cekaju da me iznamestaju svaki korak prate moj i tragovi nestaju u noci batice moj moram da zurim samo mi reci ko te to juri...
Rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija
Oko mene samo mrak i tisina duga kompozicija vagona puno ima sve deluje OK al ipak se cimam cini mi se kao murije da ima oprezno se prilazi i postavlja se skica odjednom iz zbunja neko pocinje da divlja njih je petorica i mrka su im lica kazu stani pucacu ma mozes da ga sisas pocinjem da bezim i pravo ka kraju kerovi me traze i okolo laju mi smo u steku i przimo spravu necemo da dozvolimo da nam 'kcije padnu!
U zutoj traci zurim polako ka gradu momci u plavom crvenom lampom mi masu ne znam prvo sta cu da li da promenim traku ili da zgazim pandura pa da nestanem u mraku oni ocekuju da stanem i da dam im dokumenta misle prevarice starog konzumenta a nema leka protiv delikventa za volanom cisto iz fazona malo vozimo se levom stranom murija juri nas mi jurimo ispred njih rija nas rijamu rijamu upada u trip mi se vozimo siroko ali oni voze dzip ako uso si u pricu ova pesma je hit
Rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija rija me rijamu mene juri murija rija me juri rija mene ri juri me murija...
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
|
post # 2 | 29.07.2012 , 8:17 PM
|
Nepozeljni tekst! Trash'd.
|
|
| |
|
|
post # 3 | 29.07.2012 , 8:18 PM
|
zasto ?
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |