|
trzaju mi igrice
|
|
|
|
post # 1 | 03.08.2012 , 11:57 AM
|
imam problem trzaju,laguju,seckaju,,mi igrice a konfiguracije racunara za tu igru su vise nego dovoljne,,sta da radim,molim pomoc
Poruku je menjao/la bosanac_1 - Ponedeljak, 06.08.2012, 1:48 AM
mujkic edin
|
|
| |
|
|
post # 2 | 03.08.2012 , 12:03 PM
|
Kako to mislis da ti "trzaju" igre?
NEMA PARE!
|
|
| |
261 poruka na forumu
| |
14
| |
548
|
|
| |
|
|
post # 4 | 03.08.2012 , 3:33 PM
|
Quote (bosanac_1) imam problem trzaju mi igrice a konfiguracije racunara za tu igru su vise nego dovoljne,,sta da radim,molim pomoc mislio je secka ili baguje..updajtuj sve driververe..instaliraj direcx..reintaliraj igru i inistaliraj ponovo..i probaj..i vidi jer xoce da radi.. 
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti! 
|
|
| |
|
|
|
|
post # 7 | 03.08.2012 , 7:26 PM
|
Quote (bosanac_1) imam problem trzaju mi igrice a konfiguracije racunara za tu igru su vise nego dovoljne,,sta da radim,molim pomoc Namesti opcije igricu na low ili normal pa opet probaj.
Sve to zavisi od memoriju procesora, ako si instalirao neke skinove na desktop-a, ili u momentu ako si uklucio antivirus da skenira, torrent da skida nesta ili slicno, sve to zauzima memoriju procesora i usporava brzini tvog kompjuteru.
A isto tako, postoi mogucnost da imas viruse u kompjuteru, viruse prave najvise probleme oko toga. Znam mnogo prijatelji sta su imali takve probleme.
|
|
| |