175 poruka na forumu
| |
4
| |
39
|
|
post # 1 | 03.08.2012 , 10:11 PM
|
Evo od mene 10:
Pita učiteljica decu: Znate li deco da se u našoj zemlji mesečno potroši preko 20 kg toalet papira po glavi stanovnika? Jedino Perica podigao ruku, a učiteljica ga pita: Šta ti nije jasno, Perice? Pa nije mi jasno što po glavi?
Perica bio na selu pa ga učiteljica upita da kaže cijelom razredu što je vidio: Vidio sam puno gusaka, pataka, gicu, pa puno kokoši i jednog bolesnog pijetla. Kako znaš da je bio bolestan? Pa stalno su ga kokice morale nosit na leđima.
Učiteljica upozorava đake da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva liječnička i druga opravdanja neće pomoći. Perica pažljivo sasluša i pita: "A što ako budem iscrpljen od seksa?" "Ništa Perice, pisat ćeš drugom rukom", odgovori učiteljica.
Došao stari u posjetu sinu studentu. Bus je stigao rano ujutro i stari odmah odlazi u kuću gdje je sin unajmio sobu. Kad mu gazdarica otvori on upita: "Stanuje li ovdje Perica?" "Stanuje, unesite ga unutra i stavite na krevet u prvu sobu desno"-odgovori gazdarica.
Pita učiteljica decu: Znate li deco da se u našoj zemlji mesečno potroši preko 20 kg toalet papira po glavi stanovnika? Jedino Perica podigao ruku, a učiteljica ga pita: Šta ti nije jasno, Perice? Pa nije mi jasno što po glavi?
Pita Perica tatu: Imaš li još uvek proliv? Otkud ti sine to? Pa sinoć te je mama pitala, kad će se stvrdnuti to tvoje malo govno.
Sedi Perica ispred zgrade i plače. Prolazi jedna žena i pita ga: Je li, dete, što plačeš? Buuu, tata se udario čekićem po prstu. A što ti plačeš kad se on udario? Pa u početku sam se smejao...
Ulazi Perica u kupatilo, a tamo se njegova mama kupa. " Mama, mama, šta ti je to izmedju nogu"? - pita Perica. Mama zbunjena, kaže: "Ma ništa, udario me tata slučajno sekirom, i eto, pukotina... " Gleda Perica, gleda... Pa kud baš posred pi*ke!!!
Pita učiteljica Ivicu: "Ivice, što bi ti učinio da rano ujutro ideš u školu kroz šumu i odjednom iz grma iskoče dva hrvatska vojnika?" "Ubio bih ih!" "Što? Pazi Ivice... Iz grma iskoče dva HRVATSKA vojnika." "Ubio bih ih!" "Jovanoviću! Ne šapći!"
Dođe Perica do majke i pita: Mama, lete li anđeli? Lete, dušo. Sinoć sam čuo kako je tata našoj novoj kućnoj pomoćnici rekao ''anđele''. Kad će ona poleteti? Odmah sutra, dušo.
Nadam se da su bili dobi napisite i vi nekoliko 
[size]Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja.[/size]
|
|
| |
|
post # 2 | 03.08.2012 , 10:14 PM
|
|
|
| |