Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Da li cu dobiti?

1
poruka na forumu
0 0

post # 1 | 08.08.2012 , 3:13 AM

E ovako imam 13,5 god. i jos uvek nisam dobila menstruaciju. Imam sekret vec dugo vremena u poslednje vreme je i zuckast...Donji deo stomaka me boli sa dve strane ali ne stalno, vec kad se napregnem. Kao upala misica ili tako nesto, ne znam kako da objasnim.

Uglavnom, trazim savet nekog sa iskustvom, i da li se to moze prepoznati, msm kada treba da je dobijes?

HVALA!! :D :D :D

792
poruka na forumu
183 1143

post # 2 | 08.08.2012 , 4:48 PM

Emma^^, obrati se ovde:
http://www.doktor.rs/ lol

U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 3 | 08.08.2012 , 6:15 PM

Emma^^, nema potrebe da razmišljam o tome..

Kada dobiješ vidjećeš i znaćeš da si dobila. :)

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 4 | 08.08.2012 , 7:17 PM

Prebaceno u Medjuljudski odnosi » Zenski kutak...

Emma^^, ma samo se opusti i ne razmisljaj o tome. ;) Bilo gde da krenes nosi zastitu sa sobom i kad dodje taj dan nemoj da se uplasis kad vidis... Kad prezivis prvi put tj. tih 5, 6 dana videces da nije tako strasno sem ako te stomak ne zaboli tako da ces morati da vodis racuna o sebi, da ne prehladis stomak, noge... da ne sedis na hladnom betonu, da se ne kupas u hladnoj vodi itd. Jedi sto vise povrca tj. zelenila i sto vise voca i smej se svakog dana jer i sreca utice na ciklus, to mi je rekao ginekolog. I kao sto rekoh, moras da se opustis. ;) Nemoj da si nervozna, napeta, ljuta, mrzovoljna... I dobices uskoro.

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 5 | 08.08.2012 , 8:19 PM

Imam vec 16 godina to cudo zensko.
Sve sto ti je rekla Tanja ucini. I kad dobijes nemoj da pijes kafu, jer te stomak samo jos vise moze zaboleti.
Kofenin potpomaze bolovima u stomaku i ledjima.
Kreci se sto vise, nemoj se predavati, i biti kao lenja baba. Setaj, ako mozes tada izbaci crveno meso a ubaci piletinu, onda ti se nece ni celulit kupiti.
Isto tako vodi higijenu, ne kritikujem samo kazem, kupaj se normalno, jer laz je ono sto zene govore da se tada ne sme kupati, to su izmslile prljave zene, kojima je mrsko da se kupaju, pa im smrdi trag. Licno ja inace, iako imam 27 godina, koristim kupku deciju Kosili. Ona mi je lepa i za kozu i za sve.
Stomak moze da boli prvi put, a isto tako ne mora.

A sto se tice tvog sekreta, ja bih ipak otisla kod ginekologa s mamom, mozda imas neku jacu upalu a bolje je na vreme sankcionisati, nego da ti se to razvuce mesecima.

Uglavnom nista to nije strasno. To je samo znak da je zena zdrava! :)

Bitno da ti napomenem je da kupis sebi svesku obicnu, i da redovno pises kad si dobila i koliko ti je trajao ciklus.
Meni je ta moja sveska spasila zivot. :)

Srecno mlada damo!

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

295
poruka na forumu
19 198

post # 6 | 08.08.2012 , 8:30 PM

izvinjavam se sto spamujem al moram da se zahvalim bogu sto sam musko.
Emma^^, drzi se to je valjda normalno.

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 7 | 09.08.2012 , 0:10 AM

Quote (Leksi)
I kad dobijes nemoj da pijes kafu, jer te stomak samo jos vise moze zaboleti.
Kofenin potpomaze bolovima u stomaku i ledjima.

To nisam znala. Sva sreca pa ne pijem kafu. :)
Pored ovoga sto smo napisale da dodam jos i mlecne proizvode, bez njih nikako, sto vise mleka, sira, jogurta... :)
Inace zena nekoliko dana pre nego sto ce da dobije tj. dok je u pms-u, treba da unosi sto vise mlecnih proizvoda da ne bi doslo do tih bolova u stomaku, ja isprobala taj metod i nije mi nista sad, da kucnem u drvo. :D A pre... pre dok sam bila mladja samo da umrem... kad zaboli ne mozes ni da lezis, ni da sedis, hladan znoj te obliva i suze same teku koliko je bol jak. Bilo, ne povratilo se.
Quote (Niksa)
moram da se zahvalim bogu sto sam musko.

uzid

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 8 | 09.08.2012 , 1:29 PM

E da, eto, ako ti pomaže nešto, ja sam dobila početkom 8. razreda... :) Sve zavisi... :)

Ko si ti?

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 9 | 09.08.2012 , 2:39 PM

Quote (Tanja91)
To nisam znala. Sva sreca pa ne pijem kafu.

Itekako mila.
Cak imas tri puta vece bolove. Drugarica moja nije mogla da ustane koliko je bolelo a nije znala od cega je.
Pa sam je ja terala da seta sa mnom kad je najvise boli, i nisam joj dala kafu. I sad joj sve normalno. Nije minimalno kao kod mene, jer nece da se giba i trci, ali ima 4 dana. A pre je imala 7.

Smatram da smo joj sve rekle. Samo ne treba da se plasi. Jer to nije strasno nego je super. Jer ako to izostane onda znamo da nesto ne valja.

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 10 | 09.08.2012 , 4:32 PM

Mislim da ti mi ovde ne mozemo pomoci po tom pitanju.
Reci brate mili majci sta te muci pa idite kod doktora.
Ali mislim da to nije nista strasno, dobices mozda uskoro.
Ja sam dobila sa 10 godina, evo me ziva i zdrava. :D

• Page 1 of 1
  • 1
Search: