Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Sta vi mislite o ovome?

11
poruka na forumu
0 0

post # 1 | 21.08.2012 , 0:06 AM

Pozdrav svima.. cao cao cao Moja rodjaka je pre mesec dana raskinula sa deckom...Pre jedno par dana ga je videla sa atraktivnom cicom ,kako seta sa njom kroz grad..Malo je izigravala detektiva i saznala da je iz mesta udaljenog 500 km..i da je bila na par dana kod rodjake...A isto tako je saznala da je udata...Na profilu njenog muza ,na svakoj slici se ljube ,vole itd..A ovaamo kada dodje sa nekim drugim...Na profilu njene rodjake je napisala .."Kada budem dosla ,odma da mi das informacije o mom auto-prevozniku"....Nasla je slike na sajtu kluba ,od prosle godine ,gde je ta ista cura,sa nekim klincem-njegovi su dosta imucni.. ....Sada postoji li mogucnost,da taj njen bivsi decko ne zna za njeno "bracno stanje"..Ili mu je odgovaralo zezanje ili da ispadne frajer?Malo mi je cudno da izlazi tako javno sa njom-to je malo mesto-a i nije imao obicaj da izlazi sa curama.. Ili "nisam u toku"?Ona je bila tu jedno 3-4 dana..Sada -ni on nije trebao tako-Otisao je sa tom "novom devojkom",u mestu gde zivi ta moja rodjaka-ja sam tada bila kod nje,bile smo zajedno u kaficu-i seo je do naseg stola...Meni je malo to bilo smesno,ali nema veze...Sada kako biste opisali tu "njihovu"situaciju? :) :)

ss

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 2 | 21.08.2012 , 0:21 AM

Ako je tvoja rodjaka raskinula s njim, to je kraj price.
Nema tu sta da se komentarise.
Slobodan je momak da radi sta hoce, isto tako da izlazi i seta gradom devojke, pa taman i zene.

Zasto izigravati detektiva ako vise nisu zajedno?
To samo otkriva da je tvoja rodjaka nesigurna u sebe. Jer da veruje u sebe, i da voli sebe dovoljno,
nikada ne bi to sebi dopustila da prati momka.

A zivot doticne dame ne bih da komentarisem, njen zivot, njena briga. Ako je njoj lepo, super.
Brak kao brak podrazumeva vernost, a ako se i odluci na varanje, treba biti faca pa sakriti, a ako je to
sakrila od muza, skidam joj kapu!
A i prvo i osnovno pravilo svake prevare je: Nikad ne varaj u svom gradu!! :) :D

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

295
poruka na forumu
19 198

post # 3 | 21.08.2012 , 0:43 AM

Quote (Dzeni1)
Pozdrav svima.. Moja rodjaka je pre mesec dana raskinula sa deckom...Pre jedno par dana ga je videla sa atraktivnom cicom ,kako seta sa njom kroz grad..Malo je izigravala detektiva i saznala da je iz mesta udaljenog 500 km..i da je bila na par dana kod rodjake...A isto tako je saznala da je udata...Na profilu njenog muza ,na svakoj slici se ljube ,vole itd..A ovaamo kada dodje sa nekim drugim...Na profilu njene rodjake je napisala .."Kada budem dosla ,odma da mi das informacije o mom auto-prevozniku"....Nasla je slike na sajtu kluba ,od prosle godine ,gde je ta ista cura,sa nekim klincem-njegovi su dosta imucni.. ....Sada postoji li mogucnost,da taj njen bivsi decko ne zna za njeno "bracno stanje"..Ili mu je odgovaralo zezanje ili da ispadne frajer?Malo mi je cudno da izlazi tako javno sa njom-to je malo mesto-a i nije imao obicaj da izlazi sa curama.. Ili "nisam u toku"?Ona je bila tu jedno 3-4 dana..Sada -ni on nije trebao tako-Otisao je sa tom "novom devojkom",u mestu gde zivi ta moja rodjaka-ja sam tada bila kod nje,bile smo zajedno u kaficu-i seo je do naseg stola...Meni je malo to bilo smesno,ali nema veze...Sada kako biste opisali tu "njihovu"situaciju?

cudne ste vi zene majke mi nikad vas necu shvatiti :D

11
poruka na forumu
0 0

post # 4 | 21.08.2012 , 0:49 AM

Neznam ,iskreno i ja njih dvoje ne razumem...Malo su sasavi...Te su zajedno te nisu...Navodno su se dogovorili da ostanu drugovi,to jest ona je njega pitala -Da li hoce da ostanu drugovi ili da se on smiri..Dosadile su joj njegove gluposti..Htela je da rasciste..On je rekao njoj.."Samo drugovi"-Njegovom drustvu nije rekao da nisu vise zajedno...Jer jer je ona bila srela njegovog druga i rekla mu da nije vise sa njim i on se zacudio ... ......Napisala mu je poruku ,cestitala mu je samo rodjendan i lepo mu je napisala bila...U fazonu kao sta je bilo izmedju njih dvoje bilo je,rekla mu je da ne brine da ce mu se javiti kada ga bude videla...A on joj iznervirano odg ."Ma Nosi se bre"...wtf...Pa je pocela da place....Kada sretnem njega ,zali mi se on,a sa druge strane ona....Niksa veruj mi da jesmo samoubistvo

Poruku je menjao/la Dzeni1 - Utorak, 21.08.2012, 0:52 AM

ss

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 5 | 21.08.2012 , 1:28 AM

Dzeni1, e sad iz ovog nastavka tvog mogu reci samo : Decja posla. :)

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

11
poruka na forumu
0 0

post # 6 | 21.08.2012 , 11:56 AM

Deca su zlato za njih..Kad se posvadjaju on tera druga da pise njoj,a ona meni da ja pisem njemu .."kazi mu to to i to"..Njegov drug se zalio meni kako ga je ovaj terao,da ga upozna sa nekom sestrom da pravi ovu moju ljubomornom ,jos da je pozovu da vidi kao njih dvoje zajedno...Decko normalno nije pristao..

ss

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 7 | 22.08.2012 , 1:30 PM

Svako je gospodar svoje srece...
Leksi sve objasnila...
A ti draga Dzeni,blago meni,iznapusavaj i jedno i drugo i kazi da se ne j..u preko tebe ,pa zatim nadji sebi deckica i vidi da nadjes i svojoj rodjakici nekog macana.
To ce je preporoditi,a i ti ces odahnuti.
cao

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

11
poruka na forumu
0 0

post # 8 | 22.08.2012 , 11:11 PM

Sa njima sam zavrsila,i onaj drug digao je ruke od njih ...A i taj "frajer"..Sami zakljucite da li je uopste frajer...Ja bi ga istukla da meni tako nesto radi...Sta sad ,bili su zajedno ,nisu vise,sta ima vise da se prepucavaju...I to "Nosi se "sto joj je rekao ,sam zna sta mu je to znacllo...Igra igru sa njom "ide maca oko tebe"... angry2 angry2

ss

151
poruka na forumu
559 6281

post # 9 | 22.08.2012 , 11:23 PM

Leksi je stvarno sve objasnila...

...as long as the Lords in my life I will have no fear, I will know no pain from the light to the dark...

"Old school"
428
poruka na forumu
59 1406

post # 10 | 22.08.2012 , 11:35 PM

Quote (Niksa)
cudne ste vi zene majke mi nikad vas necu shvatiti

Hahah :D Niko od nas muskaraca nece... :D

Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 11 | 21.09.2012 , 7:14 AM

Jako uzbudljiva Prica nema sta :D

Pa ovako znaci oni prekinuli OK on slobodan
Ta nova nemora da znaci da ima s njom nesto a da nije slucajno i njemu rodjakinja :D
Mislim ako je veza pukla cure znaju zaboti glave u ruke i u plac ili spiunirati
dok muski trazi utehu kao taj stace covek zivot je jedan :D
Dal ona bila udata ili ne to je njen problem a moze biti i da je neka namestaljka jer ako se tako voli sa muzem zar nebi bilo i njemu sumljivo da napise na profilu zeli podatke o autoprevozniku hmm tu nesot ne stima ali sta god mislim da nije dobor sto ona sipunira
Nema veze s njim vise a on sme da radi sta zeli
A ta zena to je njena stvar

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

11
poruka na forumu
0 0

post # 12 | 19.10.2012 , 9:24 PM

Na tom profilu drugom gde je pisala za "auto-prevoznika",tu nema muza ..to joj je drugi profil..:D Proslo je dosta vremena od tada..Sestra ne obraca paznju toliko vise..Upoznala je u skorije vreme nekoga...Dobro.."proveravala "je ,jer joj nije bilo svejedno..On je njoj isto pisao posle raskida,dopisivali su se...Proveravao je isto...Na kraju posle tih slika i toga sto je videla i cula,prestala je i da mu odgovara na poruke...Cak kada se ta "udata"vratila u svoj grad,smuvao se sa njenom sestrom-rodjakom,sto je jos smesnije.. :D

ss

834
poruka na forumu
212 1454

post # 13 | 19.10.2012 , 9:38 PM

mislim da je ovo odlican scenario za spansku ili tursku seriju .. :D

896
poruka na forumu
89 981

post # 14 | 19.10.2012 , 10:59 PM

Ovako Dzeni1, ja mislim da ona ne treba da se toliko opterecuje time jer mozda je to njegova odluka znao on ili ne da je ova udata :) on je na gubitku 2x......... :D
Po meni,on je malkonja mada sad ni ona nije bas nevina 100% ;) ;) ;)

Od toga bolji glava,ja bih joj preporucio da ga zaboravi msm da nadje pravog decka a ne to :o :o :)

11
poruka na forumu
0 0

post # 15 | 20.10.2012 , 0:11 AM

Jeste znao je da je udata...Ajde ona ali i njena rodjaka posle..hahahaa..Nisu cure krive.Ako njega moze svaka da ima onda ... A ova moja je upoznala ok momka..Sada sta ce biti sa njima neznam.Mozda su vec zajedno.

ss

896
poruka na forumu
89 981

post # 16 | 20.10.2012 , 1:54 PM

Dzeni1, E to se ceni.....sta ce joj neko tamo koji hoce ljubavni trougao...pa mozda i cetvorougao :D :D :D ;) Po svemu ovome on je nesto kao Kazanova ili Don Juan.....samo u nasoj verziji...sto znaci ******....... :D :D

Poruku je menjao/la Max_Peric - Subota, 20.10.2012, 1:56 PM

11
poruka na forumu
0 0

post # 17 | 20.10.2012 , 3:10 PM

Mozda i Zigolo,nikad se nezna..hahahahha

ss

577
poruka na forumu
548 3795

post # 18 | 22.10.2012 , 11:12 PM

Sam biraš kako živiš :)

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !

51
poruka na forumu
11 69

post # 19 | 23.10.2012 , 4:12 PM

Quote (Adrijana_)
Sam biraš kako živiš

Bas tako!!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: