Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Archive - read only
Prodajem Web Sajt

73
poruka na forumu
12 75

post # 21 | 28.08.2012 , 9:41 PM

Quote (Belmo-)
wtf...toliko vremena i truda ulozio u sajt i da ga prodam za te pare

iskreno ovaj site kao i sam njegov dizajn se moze kompletno uraditi za 1h max, koristena gotova platforma, nista toliko posebno da cini ovaj kao i mali milion slicnih (da ne kazem istih) site-ova zanimljivim :)
drugo da bi prodao site i mogao ocekivati neku cifru, preporucljivo je imati zakupljen domen+hosting, bez free domena i slicnih stvari :)
ovo mozes dati nekom na poklon, ako ti se neda odrzavati, ali eto u svakom slucaju sretno s prodajom ;)

765
poruka na forumu
88 1029

post # 22 | 28.08.2012 , 9:54 PM

Quote (SamZR)
iskreno ovaj site kao i sam njegov dizajn se moze kompletno uraditi za 1h max,

ajd pocni raditi,ako uradis za 1h ja cu da poklnim sajt nekome :) ...ne lupaj bezveze.... idemo u OFFTOPIC ako imate nesto konkretno za reci recite ako ne onda bolje sutite :) :D

vecina vas nema pojma o web dizajnu a lupate nesto(cast izuzecima) :)

Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me

73
poruka na forumu
12 75

post # 23 | 29.08.2012 , 0:34 AM

Quote (Belmo-)
ajd pocni raditi,ako uradis za 1h ja cu da poklnim sajt nekome ...ne lupaj bezveze.... idemo u OFFTOPIC ako imate nesto konkretno za reci recite ako ne onda bolje sutite

vecina vas nema pojma o web dizajnu a lupate nesto(cast izuzecima)

da ne znam o cemu se radi, vjerovatno nebih ni posjetio temu i komentarisao :)
to drugo necu da komentarisem jer vidim da ni ti ne znas o cemu govoris, koristenje prepoznatljivih platformi bez nekih vecih izmjena nazivas "web dizajnom"? i uz to siris neku filozofiju kroz temu, svaka cast :)

621
poruka na forumu
382 3516

post # 24 | 29.08.2012 , 9:20 AM

Moram reci da je SamZR upravu , kad imas sablon i ako znas sta treba ispraviti lako je postici potrebne izmene u roku sat do dva.

Evo ja pre vise od dve godine na bloger.hr radio sam "dizajn" za blogove. Nista komplikovano nije bilo ali posto tada nista nisam znao, citao sam mnogo na w3schools kako sta trebam u CSS postaviti jer na tome se bloger bazirao.

Nakon par tih takozvanih dizajna koje sam radio u PS trebalo mi je sat vremena da uradim jedan a posle do 15 minuta i prodao sam par po ceni izmedju 3 do 10 eura. Evo jedan primer Link , nista posebno, samo delete, crop, brush i gotovo :) Nakon sto mi je dosadilo , par ljudi sam naucio kako da rade ovako nesto , inace mnogi su kopirali moj CSS i radili po njemu.

Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)

765
poruka na forumu
88 1029

post # 25 | 29.08.2012 , 10:40 AM

Quote (SamZR)
jer vidim da ni ti ne znas o cemu govoris, koristenje prepoznatljivih platformi bez nekih vecih izmjena nazivas "web dizajnom"? i uz to siris neku filozofiju kroz temu, svaka cast

pogledajj malo design #798 i moj sajt pa ces vidjeti "vece izmjene" ...ako dalje mislite da za 1h mozete uraditi sajt slobdno ...sta sam ja trebao uzeti mozda da pisem svoj PHP...koliko bi mi to vremena oduzelo,prvo dok bi naucio PHP jer ga znam slabo...svi koji se opredjele za online filmove najvise koriste uCoz ili PHP Melody,neki i joomlu i izmejnjuju dizajn...uskoro ide moj protofolio jer vidim da vecina ovdje sumnja u moje znanje prema web dizajnu xD tj. poznavanje html-a i css-a :)

172
poruka na forumu
3 38

post # 26 | 29.08.2012 , 11:04 AM

Quote (Unique)
ocigledno nisi shvatio kako funkcionise prodaja sajta. Ako pravis nesto svoje , na svoj nacin, dizajn prema svojim potrebama i sve kako ti zelis... da bi dan posle svega hteo da prodas taj sajt za neke velike pare?! Prazan sajt koji nije posetilo ni 10 razlicitih ljudi, koji ima nesto malo ubacenog sadrzaja, koji nema ni 50 registrovanih korisnika, koji ima free hosting, koji ima free domen i koji i sam ne odaje utisak nekog ozbiljnog sajta. Jel ima sve to logike? - Nema, ni najmanje.

upravu je Unique.... i ako ti ponude 5Evreja budi zadovoljan... jer si sedeo kuci,"igrao se" Tih 5-6-7 sati nevazno... malo marisao trikove od drugih sajtova... itd...
pozz

765
poruka na forumu
88 1029

post # 27 | 29.08.2012 , 11:25 AM

Quote (cWeLLe)
jer si sedeo kuci,"igrao se" Tih 5-6-7 sati nevazno... malo marisao trikove od drugih sajtova... itd..

aj kad si toliko pametan postavi neki svoj rad i vi ostali sto se pravite "pametni",cast izuzecima oni koji stvarno znaju o cemu pricaju ....koliko znam,a ovo vec drugi put ponavljam, Forum se zove Prodajem nisam ga postavio u forum Moj Sajt ....tako da :)

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: