|
Prodajem Web Sajt
| |
|
|
post # 1 | 26.08.2012 , 3:27 PM
|
Pozdrav.
Prodajem web sajt.Sajt je radjen na uCoz platformi,sadrzi online filmove,serije,forum,download itd...kompletno je zavrsen
Link
Ponude saljite na PP 
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
|
post # 3 | 26.08.2012 , 4:21 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 4 | 26.08.2012 , 5:05 PM
|
Objasni mi zasto je kopija,zato sto ima crnu pozadinu...?? Svi sajtovi su kopije EC-a jer je EC prvi osnovan,a kasnije ostali po istom principu :)Quote (RoobieVamps) Za kolko Evrica?? Dogovorimo se 
|
|
| |
239 poruka na forumu
| |
37
| |
796
|
|
|
post # 5 | 26.08.2012 , 5:36 PM
|
Belmo-, Nijeti los sajt jos samo da ima domen 
My Facebook
|
|
| |
|
|
post # 6 | 26.08.2012 , 5:48 PM
|
Ajmo konkretno,znaci forum se zove Prodajem,a tema Prodajem Web Sajt
btw. hvala na komnetarima 
|
|
| |
|
|
post # 7 | 26.08.2012 , 6:53 PM
|
Bolje bi bilo da ako zelis da ti ljudi daju ponude , neka pisu ovde. Tako cemo mi znati jel prodano ili ne i da li mozemo da zatvorimo temu. Sad znam da bi ti napisao da zakljucamo temu ali ima drugih koji ne bi. Sve teme stare tri meseca koje nisu dobile ponudu tj prodale nesto obrisat cemo.
Evo ja sam npr pregledao taj sajt. I moja procena je 1000 dinara. E sad to je tebi verovatno mala ponuda ali tako stvari stoje. Sajt nema domen, malo sadrzaja je postavljeno, posetioca ili ti clanova prakticno nema a to je najvaznije kod sajta. Vidim da nisi naveo premium da li ima pa onda cena mogla biti malo veca. 
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
|
post # 8 | 26.08.2012 , 7:44 PM
|
Quote (Infinity) Evo ja sam npr pregledao taj sajt. I moja procena je 1000 dinara.
Koliko je to u € ?
Lock cu ja temu,ukoliko ne dobijem neku ozbiljnu ponudu u roku od 5 dana ...Nema Premium 
|
|
| |
|
|
|
post # 10 | 26.08.2012 , 8:12 PM
|
wtf...toliko vremena i truda ulozio u sajt i da ga prodam za te pare 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 26.08.2012 , 8:20 PM
|
Quote (Belmo-) wtf...toliko vremena i truda ulozio u sajt i da ga prodam za te pare
Slabo si se trudio a uostalom 98% sajta je copy-paste , da uradis ceo dizajn i da je unikat e onda bi nesto vredeo a ovako toliko tvoj trud vredi a i kod prodaje sajta uvek bi dobro bilo postaviti statistiku posecenosti (SS) i pocetnu cenu za koju bi prodao sajt ali u vecini slucajeva kad bi precenio sajt bio bi ismejan. I veruj mi moja "ponuda" je i vise nego ozbiljna ako bih kupovao sajt 
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
|
post # 12 | 26.08.2012 , 8:45 PM
|
Quote (Infinity) a uostalom 98% sajta je copy-paste
odakle sam ja to copy-paste ?? ...svaku sliku sam ja u PS radio(ne bas svaku ove slicice svi koriste),drugo ne znam zasto svi mislite da je sajt kopija EC-a ,da malo bolje pogledate shvatli bi da i ne lici,mozda ova statistika vas najvise podsjeca,al to je samo privremeno uskoro ide slider... pogledaj malo moj source kod i usporedi ga sa EC-om ...
|
|
| |
|
|
post # 13 | 26.08.2012 , 11:38 PM
|
lol, bez uvrede za bilo koga... al' ovo je smesno, jako.
Belmo-, ocigledno nisi shvatio kako funkcionise prodaja sajta. Ako pravis nesto svoje , na svoj nacin, dizajn prema svojim potrebama i sve kako ti zelis... da bi dan posle svega hteo da prodas taj sajt za neke velike pare?! Prazan sajt koji nije posetilo ni 10 razlicitih ljudi, koji ima nesto malo ubacenog sadrzaja, koji nema ni 50 registrovanih korisnika, koji ima free hosting, koji ima free domen i koji i sam ne odaje utisak nekog ozbiljnog sajta. Jel ima sve to logike? - Nema, ni najmanje.
Ti trebas da imas neku stranicu bar pola godine pa na vise... da bi mogao da nateras nekoga da se zainteresuje i da ga kupi.
Drugo je kad se bavis ozbiljno izradom stranica, kada ti ljudi placaju da im uradis sajt kakav oni zele i onda im prodas za dobre pare, a on prazan... ali nije napravljen prema tvojim potrebama vec prema drugim i sa ciljem nekim. Nadam se da me neces pogresno razumeti, samo sam ti izneo svoje misljenje.
PozzAdded (26 Avg 2012, 11:38 PM) --------------------------------------------- I naravno da podseca na EC, to je cinjenica da ja radjen na temelju ovog sajt-a... svaki sajt koji sam video na tom hostingu a da je nas, imao je nesto kopirano odavde. Mozda ti nije bila namera da bude kopija ali jeste, ne ceo ali dobar deo.
|
|
| |
|
|
post # 14 | 27.08.2012 , 10:15 AM
|
Quote (Unique) I naravno da podseca na EC, to je cinjenica da ja radjen na temelju ovog sajt-a... svaki sajt koji sam video na tom hostingu a da je nas, imao je nesto kopirano odavde. Mozda ti nije bila namera da bude kopija ali jeste, ne ceo ali dobar deo.
Nije mi bila namjera,svakome je u cilju da napravi nesto svoje,ali kao sto sam rekao svi sajtovi,ovog tipa,lice na EC,jer su svi radjeni po njegovom principu...
Nisam ni mislio dobiti neke velike pare za njega ali mislim da je ponuda 5€ ponizavajuca,mislim koja bi budala trosila svoje vrijeme i trud za 5€,razumijem sta si htio da kazes i vecim djelom si upravu 
|
|
| |
|
|
post # 15 | 27.08.2012 , 11:23 AM
|
Quote (Belmo-) Nije mi bila namjera,svakome je u cilju da napravi nesto svoje,ali kao sto sam rekao svi sajtovi,ovog tipa,lice na EC,jer su svi radjeni po njegovom principu... Nisam ni mislio dobiti neke velike pare za njega ali mislim da je ponuda 5€ ponizavajuca,mislim koja bi budala trosila svoje vrijeme i trud za 5€,razumijem sta si htio da kazes i vecim djelom si upravu
E pa sad lijepo ili ozvanici sajt ili ga ugasi!?
A onda to ponovi ali na unikatan nacin, pa opet ugasi, pa ponovi, pa ugasi, ali svaki put nesto razlicito, a onda kad budes spreman, napravis svoj sajt na kom ces samog sebe reklamirat, na kome ces imat primjere par razlicitih sajtova i bit spreman da ispunis svakom zelju koju kupac zeli, onda lijepo stavis na taj svoj sajt cijene od 200 eur pa na vise, pa ko vili nek izvoli, ono sto treba da znas da i kad ti neko pokaze kako bi zeljeo da izgleda njegov sajt, on sigurno ne bi zeljeo da bude isti kao i taj koji mu se svidja? Ako razumijes, dalje forum cisto sumnjam da bi ti neko platio? Zasto, s 3 klika i najveci debil moze gotove template za forume iskoristit, prevest i eto ga Ono sto je probel je, nac zvucno ime, koje se lako pamti, zatim trebao sajt dobro tagirat, ako ide lose ulozit malo u reklamiranje, na fejsu, na drugim sajtovima, forumima, zasto ne? Ali te reklame se moraju platit, dakle bez para nema nista ili imas opciju polako ali sigurno, dalje citav forum se svodi na dobru volju svih, kad nemas ljudi koji ce dobrovoljno bit moderatori, urednici ili administratori onda nemas ni foruma, tj imas ali je forum cisto rasulo? Dalje s vecom posjetom se treba znat nosit sa brojem clanova, i to ne samo kontrolom istih, nego i prostorom na sajtu? Znaci svaki korisnik zahtjeva par mb sajta samo za sebe, jos ako takav ima obicaj da otvara 15 tema dnevno sa slikama onda mozes shvatit o cemu pricam Ali tu je jos mnogo stvari, znam da klinci procitaju kako je Instigram ili About.com prodan za milione dollara, ali budimo realno to je se sve manje vise odvilo u americi?
Pazi ovo, da sutra EC otvori dio za donacije, mislis li da bi neko donirao od 200 hiljada clanova, da podpomogne rad foruma, naravno da ne bi? Znam forum koji ima preko pola miliona clanova, domaci je, ima donacije, a mjesecni iznos donacije je svaki mjesec isti, 0? A isto tako znam jedan strani warez sajt, svega 2000 clanova, svaki mjesec ima donacija oko 100-200 dollara, ako razumijes sta hocu da ti kazem? Znaci od neceg moras placat taj svoj domen, besplatno nigdje nema? Dalje da bi ga placao moras privuc ljude koji ce tebi platit da postavis njihovu reklamu kod sebe, ali ni to niko nece ako nemas veliku prolaznost jedinstvenih IP adresa mjesecno, zasto bi? Dalje imas opcije nekakve google reklame, ali to em sto smara korinike em sto od toga i nema neke koristi. Ja sam licno dok su bile one iskakajuce reklame ovdje, iste otvarao i zadrzavao se na njima, iako su mi smetale, ali eto da makar malo doprinesem sajtu. Ali sve je to sitno.
Dakle Belmo, ako hoces da zardis prvih 100 eur prvo moras da ulozis 1000 Znam da kazes da je malo 5 eur, ali je si li siguran da je malo, pravljenje onog sajta nije trajalo vise od par sati? Znam da si ulozio trud u objavljivanje sadrzaja, ali to radis i ovdje besplatno, i ti, i ja sam nekad i jos milion drugih urednika itd. Pazi kazes da je malo 5 eur? Ako mislis da je malo izadji napolje uzmi lopatu pa ih zaradi? Pitanje je i da li bi ovaj sajt sutra da dodje do prodaje mogao da se proda za nekakve solidne pare? Sajt iza kog stoji truda i truda, koji ima bruku clanova itd. Pozdrav? Uostalom znas da ja imam slika koje su odlicne ali je prodam za 0.07 centi, ali ako imam 5000 slika i ako svaku prodam 100 puta recimo u 6 mjeseci (mislim realno je to mnogo drugacije ali eto), a imam ih na vise sajtova, izracunaj koliko zaradim, eto, nemoj se uvrijedit za sve sto sam napisao E a kada lijepo izracunas koliko zaradjem a onda razmislis o tome koliko ulazem i koliko sam ulozio shvatit ces o cemu ja pricam? I sta vise sigruan sam nekih 99% da vise vremena provedem ja obradjujuci samo jedan prortret nego sto si ti vremena potrosio pravljeci onaj sajt. Edit: Znam da ima mnogo pravopisnih gresaka 
Poruku je menjao/la IgorPhotography - Ponedeljak, 27.08.2012, 11:30 AM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 16 | 27.08.2012 , 12:22 PM
|
Igore,ovako ajd idi na google ili na ucozov forum i ukucaj design #798 i idi na moj sajt i uporedi ta 2 template...ne znam kako mozes pricatti da sam uzeo gotov template,jesam uzeo gotov ali sam ga editovao skroz tako da i ne lici....uostalom evo ti slika template koji sam ja uzeo pa ga editovao

Fajlovi:
8778219.png
(235.7 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 17 | 27.08.2012 , 2:09 PM
|
Belmo-, Nigdje ja nisam rekao da si uzeo gotov template? Procitaj ponovo sta sam pisao?
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 18 | 27.08.2012 , 2:44 PM
|
Nisi to rekao ali se rekao ovo: Quote (IgorPhotography) Znam da kazes da je malo 5 eur, ali je si li siguran da je malo, pravljenje onog sajta nije trajalo vise od par sati

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 19 | 28.08.2012 , 8:53 PM
|
Belmo brale,ovi momci ti govore iz najbolje namere. Koliko sam ih upoznao uverio sam se u njihovo poznavanje ove tematike. Tako da bi ti dobro bilo da poslušaš njihove savete. Takođe nisam primetio koliko ti tražiš za ovo. Realno gledano i ja koji se ama baš ništa ne razumem u informatiku za sat vremena mogu skontati gotovo sve o radu na sajtu. Menii je sajt interesantan,video sam ga,ali ne verujem da bi ti neko mogao ponuditi vise od 50 eura za njega. Moja ti je preporuka da ga još malo razvijaš. I svakako ovde postavi neku okvirnu cenu kojoj se nadaš. to je poželjno u kupoprodajnim odnosima. 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 20 | 28.08.2012 , 9:17 PM
|
Quote (badule) Menii je sajt interesantan,video sam ga,ali ne verujem da bi ti neko mogao ponuditi vise od 50 eura za njega.
e jbg. badule i ti nekad pretjerujes 
|
|
| |
|