|
Mali problem u prijateljstvu...
|
|
|
|
post # 1 | 07.09.2012 , 0:15 AM
|
Ovako posto je meni najbolji friend ljepseg spola...zelim da cujem vase misljenje o ovome... Ovako ja imam neko svoje musko drustvo ona takodje ima zensko i mi se zajedno sastajemo zezamo,po parku i te stvari....ali u posljednje vrijeme nas dvoje sve manje komuniciramo...tj ozbiljnija nam je prica nema kao prije zezanja na moj ili njezin racun(ima ali ponekad).....pa ako bi neko mogao neki savjet da mi da bio bi mu zahvalan 
Samo jedan put vodi do tebe. Samo je jedna cesta na putu tom. Cesta što vodi me SRCU TVOM.
:)
|
|
| |
|
|
post # 2 | 07.09.2012 , 1:21 AM
|
Quote (Mesa191) Ovako posto je meni najbolji friend ljepseg spola...zelim da cujem vase misljenje o ovome... Ovako ja imam neko svoje musko drustvo ona takodje ima zensko i mi se zajedno sastajemo zezamo,po parku i te stvari....ali u posljednje vrijeme nas dvoje sve manje komuniciramo...tj ozbiljnija nam je prica nema kao prije zezanja na moj ili njezin racun(ima ali ponekad).....pa ako bi neko mogao neki savjet da mi da bio bi mu zahvalan jedan od losih tripova, verovatno imate obaveze skolu ili sl... vidi kako se ponasa prema tebi ako je i dalje ista onda je sve oke... ako vidis nekakvu razliku pitaj je jel sve uredu sta joj je i sl... To je ipak tvoja prijateljica ti bi to onda trebalo da znas najbolje....

|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
|
post # 3 | 07.09.2012 , 11:03 PM
|
MFTTL, mislim da si u pravu Mesa191, Najbolje je da je pitas otvoreno o svemu...mozda joj neko tvoje ponasanje zasmetalo......iz iskustva govorim...ne vredi probleme stavljati pod tepih samo se nagomilavaju.....a i moze doci do potpunog nekomuniciranja ako se nesuglasice ne rese na vreme Najbolje je da ti njoj pokazes da ti je stalo na vreme da nebi pomislila da od vaseg druzenja nema nista 
|
|
| |
|
|
post # 4 | 07.09.2012 , 11:11 PM
|
mozda zeli nesto vise od tebe,mozda si je povredio sa nekom reci,mozda je netko od tvojih drugara dobacio na forzu da ste zajedno......ko ce da ga zna...zene su to ... 
|
|
| |
|
|
post # 5 | 08.09.2012 , 0:50 AM
|
Pa normalno da s vremenom zezanje s smanji a ozbiljnost poveca. Ne mozete doveka biti deca, sedeti u parku i zezati se. Nekad cete otici i na pice, i u kino, ili neku predstavu, ne znam sta volite. Samo sto primitivni ljudi to odmah shvate kao muvanje. Mada ja smatram da zensko i musko mogu da budu prijatelji. Ja ih imam. Nekad nam je prica bila, cisto zezanje, posle je ta prica dobila drugi oblik, onaj ozbiljniji zajednicko resavanje problema, i slicno.
Bitna je otvorenost. Od tisine niko nista nije cuo. Sem kad je rec o postavljenom pitanju, pa ti osoba odgovori cutanjem, isto kao da je i potrvdio. Elem, razgovaj s njom, na lep i suptilan nacin. To je najbolje.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 6 | 09.09.2012 , 4:09 PM
|
Poslusat cu vas.....a leksi samo da dobacim na ovo...mi idemo na pice redovno tako da nismo samo po parkovima hahahah :D.....Hvala jos jednom
Samo jedan put vodi do tebe. Samo je jedna cesta na putu tom. Cesta što vodi me SRCU TVOM.
|
|
| |
239 poruka na forumu
| |
37
| |
796
|
|
|
post # 7 | 09.09.2012 , 5:23 PM
|
Mesa191, MFTTL, je sve reko.otprilike ima neke obaveze i tak. Mesa191, e ona ima decka? 
My Facebook
|
|
| |
|
|
post # 8 | 10.09.2012 , 11:18 AM
|
Nemaa....i u to sam siguran 
Poruku je menjao/la Mesa191 - Ponedeljak, 10.09.2012, 11:18 AM
|
|
| |
|
|
post # 9 | 10.09.2012 , 12:18 PM
|
A da kojim slučajem ti negde u dubini ne sumnjaš da joj se sviđaš, ili se ona možda tebi sviđa? Pa da ste se zato povukli, misleći da će te tako sačuvati prijateljstvo.. (Ne znam po koliko godina imate, ako ste stariji dosta, onda to nije, ali pretpostavljam da imate oko 20 i manje.)
Neuspeh nije opcija! 
|
|
| |
|
|
post # 10 | 10.09.2012 , 10:23 PM
|
Joca ja imam 18 ona 17 a to da li se ja njoj svidjam ili ona menii......jedino mogu reci za sebe da je to "mozda" da se ona meni svidja 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 11.09.2012 , 1:20 AM
|
Mesa191, razumem te u potpunosti.. prošla sam i ja kroz sličnu situaciju. Pokušaću da opišem sve da bi mogao zaključak da izvučeš, i da ti nekako pomognem da razrešiš prvo sam sa sobom, pa onda i sa njom. Imala sam druga, u osnovnu smo zajedno išli, a u srednjoj školi smo živeli blizu i svakog dana smo se čuli i viđali. Lepo smo se slagali, i razumeli, i to naše prijateljstvo je prešlo u simpatiju, jer smo imali izuzetan odnos. Mogli smo i da se šalimo, i da ozbiljno pričamo, i tišina mi je sa njim prijala, jer me je pogledom razumeo. On je imao devojku, ja nikada dečka nisam imala, i ako sam ga imala na nedelju,dve, nikada mu nisam pričala, jer me je kao bilo "sramota". Stalno je raskidao sa svojom devojkom, i svaki put me je zvao da mi priča, i uvek kaže nije ona za mene, meni treba neka koja me razume. Jednom prilikom me je otpratio kući, i slučajno me poljubio. Stao je zbunjeno, i počeo da se izvinjava, jer sam se i ja zbunila, i uplašeno ga pogledala. Otišla sam kući, i presrećna bila, jer sam konačno shvatila da ima nade za nas. Od tada je počeo da se udaljava od mene, misleći da sam ga odbila, i celo naše prijateljstvo je palo u vodu.
Godine su prošle od tada, i iskreno, ne znam šta mi je teže palo, to što sam izgubila prijatelja i tako kvalitetnu osobu, ili to što sam mogla da imam savršenog dečka, za koga sam znala kakav je u svim mogućim situacijama, a bili smo "deca" pa nismo stigli ni da ozbiljno popričamo o svemu. Da mi je tada ovo iskustvo bilo koje imam, bez razmišljanja bih mu rekla da mi odgovara kao prijatelj, kao osoba, kao dečko i da bih volela da budem sa njim u vezi, a ako on ne želi, bila bih srećna što je bar tako iskren čovek moj prijatelj.
Sedi, dobro razmisli o svemu ovome, i nemoj posle, kao ja sada, da žališ što je cela priča ostala nedorečena. Jer bi mi mnogo lakše bilo da mi je rekao ne želim da budem sa tobom, ili želim te samo kao prijatelja, ili sviđaš se i ti meni, hajde da pokušamo.. Svaki odgovor bi mi lakše pao, nego izbegavanje i detinjasto ponašanje.
Još nešto, izvini što dužim, ne verujem u muško ženska prijateljstva, jer mi za prijatelje biramo osobe koje nam odgovaraju, a ako nam odgovaraju kao prijatelji, to znači da će nam i u vezi odgovarati. I kada sa nekim provodiš mnogo vremena, sve se više zaljubljuješ u njegovu unutrašnjost, a spoljašnjost postane nebitna.
Poruku je menjao/la JocaSchwarzeFee - Utorak, 11.09.2012, 1:21 AM
Neuspeh nije opcija! 
|
|
| |
|
|
post # 12 | 11.09.2012 , 9:32 AM
|
Pa eto ja se sa ovom curom druzim vec 2 godine....znaci kao sestra mi je,ali ipak mislim da osjecam nesto vise sta ja to mogu....Ali kad bolje razmislim bolje da ostanemo kao prijateljii zato sto druzit se sa njom je prelijepo i opusteno ^____^ ....Joco hvala ti punoo sto si odvojila vremena za mene 
|
|
| |