Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Ulična tuča!

73
poruka na forumu
8 73

post # 1 | 10.09.2012 , 3:03 PM

Šta bi radili kada:

1.bi dobili izazov 1v1?

2.bi vas više napadača napalo?

3.bi vi bili posmatrač njih više na 1?

4.bi neprijatelj navaljivao stalno na vas u smislu "maltretiranja" (psovanje,gurkanje,udaranje...)?

5.bi neprijatelj izvukao neko oružije na vas

I na kraju šta mislite da je najbolje kada bi se našli u ovakvim ili sličnim situacijama???

"Ja sam svoju glavu dao za svoju riječ!"

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 2 | 10.09.2012 , 4:39 PM

Niko ne zna sta bi bilo :D Kad ti dodje saznas :(

2992
poruka na forumu
1796 7915

post # 3 | 10.09.2012 , 5:25 PM

Quote (gojkosisa94)
1.bi dobili izazov 1v1?

Zasto da ne :)
Quote (gojkosisa94)
2.bi vas više napadača napalo?

Pa ako imam u blizini neko hladno oruzje, pokazao bi ko je glavni tu :D
Quote (gojkosisa94)
3.bi vi bili posmatrač njih više na 1?

Pa ukoliko je taj 1 moj prijatelj, tukao bi se protiv njih, u sprotivno ne bi nista.
Quote (gojkosisa94)
4.bi neprijatelj navaljivao stalno na vas u smislu "maltretiranja" (psovanje,gurkanje,udaranje...)?

Pokazao bi zube i uzvracao bi.
Quote (gojkosisa94)
5.bi neprijatelj izvukao neko oružije na vas

Probao bi nekako da mu trgnem paznju, pa onda:
xD

Fajlovi: 3724706.gif (3.2 Kb)

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 4 | 10.09.2012 , 5:41 PM

1.bi dobili izazov 1v1? pristao bi :D nebitno kakav napadac :D vlada zakon ludjeg ne jaceg ;)

2.bi vas više napadača napalo? pa sad... ako bi ocekivao ponio bi bajonet il kakav kolac,a ne bi bilo prvi put da me vise ljudi napada...imam iskustva lol

3.bi vi bili posmatrač njih više na 1? pomogo bi covjeku,znam kako mu je

4.bi neprijatelj navaljivao stalno na vas u smislu "maltretiranja" (psovanje,gurkanje,udaranje...)? je*o bi mu mater na prvu,ciglom u voogla :D mrzim to angry2

5.bi neprijatelj izvukao neko oružije na vas? nek puca ko ga shisha :D sjebo je sebi zivot i porodicu

I na kraju šta mislite da je najbolje kada bi se našli u ovakvim ili sličnim situacijama??? ja uvjek trazim mirno rjesenje problema,al ako nema druge il opozicija zahtjeva onda fala bogu fajt,sta bi trebo drugo...jos pozvati raju i tak to :D

i da jedan savjet...kad nekog istucete pobrinete se da ce ostati na zemlji i kad okrenete ledja ;) i kad mene istucete obavezno uzmite nest i ubijte me inace ako prezivim.... brows djavo

Be my love?

• Page 1 of 1
  • 1
Search: