Vredjanje, prozivke...
| |
|
post # 1 | 15.01.2013 , 7:39 PM
|
Dali vam smeta i licno primate razne prozivke i vredjanja na forumu?Dali vam smeta kada vas neko proziva iako vas ne zna,nego po onome kako i sta pisete?
|
|
| |
|
post # 2 | 15.01.2013 , 9:41 PM
|
|
|
| |
|
post # 3 | 15.01.2013 , 10:39 PM
|
Vrijeđanje za mene ima jednu drugu definiciju. I slabo ko je došao do tog nivoa da me vrijeđa. Slabo ko to zna. Nisam bila ni prozivana koliko se sjećam,a i da jesam,to bih shvatila na svoj način.
Ovakvo vrijeđanje ili prozivanje me ne dira. Svako ima pravo da ima mišljenje o meni koje može da iznese ako želi. Jedina stvar koja ponekada pomuti stvari jeste koliko je to mišljenje "tačno".
Uglavnom,to me ne zanima. 
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 4 | 16.01.2013 , 2:48 AM
|
Quote (@len) Dali vam smeta i licno primate razne prozivke i vredjanja na forumu?Dali vam smeta kada vas neko proziva iako vas ne zna,nego po onome kako i sta pisete? Prije mi je smetalo jer sam bila budala. a sad samo iskuliram Tanja91, lijepo receno. 
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 16.01.2013 , 4:32 AM
|
Ne obazirem se na to... Moram da priznam da jesam u početku, ali tad sam bila dete, sve sam olako shvatala. Sad mi je ravno sve do Kosova... jer znam da ta osoba ako se vredjanjem i prozivkama služi da bi mene ocrnila, crni samu sebe, jednostavno nije na mom nivou da me spustila na znanje i pamet, nego mora na takav jadan način.
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 16.01.2013 , 4:52 PM
|
Nisam imala tih situacija na sajtu.. A i u buduce da mi se desi tako nesto,bila bi potpuno ravnodusna..

|
|
| |
|
post # 7 | 22.01.2013 , 9:28 AM
|
Quote (@len) Dali vam smeta i licno primate razne prozivke i vredjanja na forumu?Dali vam smeta kada vas neko proziva iako vas ne zna,nego po onome kako i sta pisete? Nije mi svejedno da me spominje neko ko me nezna ali na drugu stranu t je tudji karakter Narodu je tesko objasniti a mislim da nema i potrebe ne desava se u javi a i da opet isto cu reci
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 9 | 02.02.2013 , 8:31 PM
|
Quote (@len) Dali vam smeta i licno primate razne prozivke i vredjanja na forumu?Dali vam smeta kada vas neko proziva iako vas ne zna,nego po onome kako i sta pisete? Quote (@len) Dali vam smeta i licno primate razne prozivke i vredjanja na forumu?Dali vam smeta kada vas neko proziva iako vas ne zna,nego po onome kako i sta pisete?
Ljudi smo, ne moze da ne smeta!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 10 | 19.02.2013 , 1:56 PM
|
Ponekad kazem dobra sam ali kad me naljute jos sam bolja 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 11 | 26.09.2013 , 3:17 AM
|
Quote (@len) Dali vam smeta i licno primate razne prozivke i vredjanja na forumu?Dali vam smeta kada vas neko proziva iako vas ne zna,nego po onome kako i sta pisete? Naravno da bi mi zasmetalo,smatram da niko nema prava nikoga da proziva ako vas ne poznaje.
Kad kazem poznaje,istina je da mene mnogi koji poznaju ne poznaju stvarno i zakljucuju na osnovu pogresnih stvari jer se jednostavno ne otvaram potpuno.
Mada eto,rekao bih da me neke osobe sa EC-a bolje poznaju na osnovu onoga sto pisem nego neke osobe koje me stvarno poznaju.
|
|
| |
|
Soldier of Jah Army
|
post # 13 | 06.11.2013 , 1:18 PM
|
pa desavalo se.. al mi ne smeta... smatram to kao vid zabave.. ali desilo se jednom kad je neki kom je jako bilo dosadno i nije imao pametnija posla uzeo da napravi par identicnih profila nekih clanova sa foruma kao i moj i javio se na chat... jedan decko koji je znao da nisam to ja nastavio normalno sa njim a poceo drsko prema meni... svako bi pomislio da je on tvorac tog profila,sto me jako naljutilo,al dobro Jah moj... sta da se radi 
Be my love?
|
|
| |
|
post # 14 | 15.02.2014 , 2:53 AM
|
Iskreno niko nije savršen.. Svi mi gresimo, govorimo jedni drugima svašta, a svi smo isti pred bogom.
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 15 | 15.02.2014 , 2:10 PM
|
heh, ako se ne ljutim previse ovako u stvarnom zivotu, onda se u 95% slucajeva ne ljutim prozivke na forumima. Samo volim fino odgovoriti
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 16 | 16.02.2014 , 5:06 PM
|
odgovor
http://yoursmiles.org/gsmile/music/g54013.gif
|
|
| |