Da li se bavite poljoprivredom?
|
|
354 poruka na forumu
| |
28
| |
71
|
|
post # 21 | 27.07.2011 , 6:37 AM
|
badule Jaooooo de me nadje Ihaaaaaaaa.... Ma koja crna poljoprivreda. Pijaca mi 2min od zgrade. Al mi milo kad odem u selo, i onako noću kad se vraćam iz kafića ili sa žurke, da preskočim ogradicu i da 'zaberem po neki paradajiz. Tad mi najslađe da ga pojedem.
Ako pises cirilicom znaci da si fasista Nisam ni fasista, ni nacista. Samo Srbin, brate, rodoljub, nacionalista.
|
|
| |
|
|
post # 23 | 28.07.2011 , 9:31 PM
|
gledam komentare i nemogu da verujem.zasno je smesno to sto se neko bavi poljuprivredom.ili vi ljudi mislite da voce i povrce pada sa neba.verujem da je 95% ludi sa ovog foruma koji zivi u gradu doslo sa sela u isti i od jednom svi osecaju gadjenje na pomen sela i poljuprivrede.kao da je sramota obradjivati zemlju.
hyfr
|
|
| |
|
post # 24 | 28.07.2011 , 9:51 PM
|
ja zivim na selu///tako da hteo ja to ili ne moram da se bavim poloprivredom
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
post # 25 | 28.07.2011 , 10:21 PM
|
pa gde da se bavim krompir pola marke paradajz marka krastavci pola marke a valja to posijat pobrat uzgajat valja ledja slomit ,jedino grozdze da uzgajam za vino ili duhan hahahahhh
|
|
| |
|
|
Par reči o sebi
|
post # 28 | 30.07.2011 , 1:11 AM
|
Pomažem babi i dedi tako ponekad.
|
|
| |
|
1595 poruka na forumu
| |
37
| |
284
|
|
post # 30 | 31.07.2011 , 1:04 AM
|
Pa da, ali nevolim bas da se bavim oko toga. Na prvom mjestu je skola
We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!!!
|
|
| |
354 poruka na forumu
| |
28
| |
71
|
|
post # 31 | 31.07.2011 , 10:49 AM
|
Ajde gledajte svoja posla, ja ne mogu da gajim neko povrce jer zivim bas u centru grada, u blizini nema ni jedne njive a kamoli da je jos moja.
Ako pises cirilicom znaci da si fasista Nisam ni fasista, ni nacista. Samo Srbin, brate, rodoljub, nacionalista.
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 32 | 31.07.2011 , 11:39 AM
|
ne bavim se, ali kad odem kod dede i babe uvek im rado pomognem.... verujte nema nista sladje kad uvece zadjes u vocnjak i krenes od drveta do drveta da beres voce i da jedes.... ili sto neko rece za paradaiz.... samo sto to sto moji deda i baba obradju koliko da ima za nas, jer se na vece ne isplati... i slazem se sa nekim od predhodnih postova, sta svi tako sa gadjenjem gledate na poljoprivredu nije to toliko tezak posao... ja obozavam kad odem na selo, jeste da preko leta ima malo vise posla, ali zato zima je opustena, sedis lozis smederevac i uzivas... iskreno razmisljam za jedno 25 godina da odem na selo i da tamo zivim... ako zivis na selu, ne mora da se bavis poljoprivredom, jednostavno zivis isto kao u gradu, a kad ti treba hrana odes kod komsija i uzmes od njih, pa njima platis, i opet znas sta jedes a ne ono sa pijace.... na pijaci nema nista nase, to sve uvoze... samo sto postoji jedan problem... ko zna sta ce nas snaci za 25 godina...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
582 poruka na forumu
| |
40
| |
181
|
|
post # 33 | 31.07.2011 , 11:49 AM
|
kakvo je vreme doslo svi cemo na selo i u poljoprivrednike
[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img] [img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 35 | 31.07.2011 , 1:44 PM
|
Quote (ATILA29) kakvo je vreme doslo svi cemo na selo i u poljoprivrednike
kakvo je vreme doslo, selo ce nacisto da propadne, kao i ova drzava, a mi cemo se otimati oko case vode...
Quote (badule) Za 25 godina tek planiram da se zenim,bre...
ahahaha, badule kad se ozenis, za tebe ce da pocne smak sveta... salim se... prvo da igramo mi po stolovima na svadbi kod tebe, pa onda svak sveta...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 37 | 24.10.2011 , 10:54 AM
|
neeee
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 38 | 27.10.2011 , 2:18 AM
|
da bavim se
|
|
| |
372 poruka na forumu
| |
60
| |
249
|
|
post # 39 | 27.10.2011 , 2:22 AM
|
ne bavim se poljoprivredom....al jesam nekad....nisu mi strani poljoprivredni poslovi...
Ne znas ti ko sam ja, ja sam lutko mafija
|
|
| |
|
post # 40 | 27.10.2011 , 2:53 AM
|
Pre sam isao stalno po njivama Sada ne...
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |