Da li se bavite poljoprivredom?
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 61 | 26.01.2012 , 11:41 PM
|
Quote (-Dzeri-) Da naravno. Moji imaju breskve. meni mama rekla da se samo sa tobom druzim... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 62 | 26.01.2012 , 11:48 PM
|
Quote (MarijanaBK1) meni mama rekla da se samo sa tobom druzim... Ovom prilikom pozdravljam gospodju mamu. Ocekujem vas kad dodje berba. 
. . .
|
|
| |
|
post # 63 | 26.01.2012 , 11:58 PM
|
Pomazem starom oko ovaca 
Fajlovi:
7318065.jpg
(40.6 Kb)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 64 | 26.01.2012 , 11:59 PM
|
Quote (-Dzeri-) Ovom prilikom pozdravljam gospodju mamu. Ocekujem vas kad dodje berba.
mislim da me ne zelis na berbi... jer to obicno biva kao u pesmi o marku kraljevicu, samo sto je kod mene: pola u kofu stvalja, pola jede... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 66 | 27.01.2012 , 0:28 AM
|
Quote (MarijanaBK1) mislim da me ne zelis na berbi... jer to obicno biva kao u pesmi o marku kraljevicu, samo sto je kod mene: pola u kofu stvalja, pola jede... 2.5 hektara imaju ovi moji. Imace za svakog. Nismo stipse. (o;
. . .
|
|
| |
|
post # 67 | 27.01.2012 , 2:23 AM
|
Ne. Uvenuo bih...
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 69 | 30.01.2012 , 6:50 PM
|
Da
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 70 | 14.03.2012 , 4:24 PM
|
naravno bavio sam se dok sam bio na selu 36hektara obradivo zem. i 48hek. kosenje ...
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
|
post # 72 | 14.03.2012 , 5:12 PM
|
Ne još. Nekada kada postanem baka zašto da ne. 
|
|
| |
|
post # 73 | 14.03.2012 , 6:05 PM
|
Ne...! Kad' odem kod deke, tamo samo uzivam, jedino hranim malo jare (dajem mu mleko na cuclicu). 
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 74 | 14.03.2012 , 6:28 PM
|
Na neki nacin, da.. 
<3 Bancy <3
|
|
| |
|
|
post # 76 | 18.03.2012 , 10:13 PM
|
Quote (ClippeN) :DD I ja salim se Ne bavim se poljoprivredom ! nzm sta je tu smijesno 
|
|
| |
|
post # 77 | 19.03.2012 , 2:27 AM
|
Pa ovde se slabo svi bave poljoprivredom ja iskreno nemam toliko obradivog zemljista, imam nesto malo i pomazem svojima oko baste i tako tih stvari, nije sramota baviti se poljoprivredom, sta vise to je jedan vrlo lep i isplativ posao. Ali ako imate dosta zemlje i tezak, ne vidim nista smesno u tome vratimo se 2 do 3 kolena u nazad svi su se nasi stari bavili poljoprivredom i od toga odhranili svoju decu a ta deca su danas nasi roditelji koji koliko vidim sve se vise i vise okrecu gradu sto nije dobro. Isto tako nasa drzava uopste ne pomaze poljoprivrednicima vec im sto je u vecoj meri odmaze sto je jedan veliki minus. Jaka i stabilna drzava pociva na temeljima ekonomije i poljoprivrede najvise, a kod nas se svi kao nesto stide poljoprivrednih poslova. Nije sramota biti seljak, jer kao sto kazu ti mozes da pobegnes iz sela ali selo iz tebe nikad 
|
|
| |
|
post # 78 | 19.03.2012 , 11:53 AM
|
ne 

|
|
| |
|
|
post # 80 | 19.03.2012 , 6:38 PM
|
Quote (lukacar95bre) Pa ovde se slabo svi bave poljoprivredom ja iskreno nemam toliko obradivog zemljista, imam nesto malo i pomazem svojima oko baste i tako tih stvari, nije sramota baviti se poljoprivredom, sta vise to je jedan vrlo lep i isplativ posao. Ali ako imate dosta zemlje i tezak, ne vidim nista smesno u tome vratimo se 2 do 3 kolena u nazad svi su se nasi stari bavili poljoprivredom i od toga odhranili svoju decu a ta deca su danas nasi roditelji koji koliko vidim sve se vise i vise okrecu gradu sto nije dobro. Isto tako nasa drzava uopste ne pomaze poljoprivrednicima vec im sto je u vecoj meri odmaze sto je jedan veliki minus. Jaka i stabilna drzava pociva na temeljima ekonomije i poljoprivrede najvise, a kod nas se svi kao nesto stide poljoprivrednih poslova. Nije sramota biti seljak, jer kao sto kazu ti mozes da pobegnes iz sela ali selo iz tebe nikad bravo rep+, ja u potpunosti podrzavam poljoprivrednike to jeste tezak posao ali si svoj kazda ja znam covjeka sije 26 duluma kuruza i kad proda to moze normalno zivjeti cijelu godinu
|
|
| |