Live fast, die young, stay pretty
|
|
|
post # 1 | 01.04.2012 , 9:24 PM
|
sta mislite o zivotnom motu mnogih slavnih licnosti: "live fast, die young, stay pretty"...da li je samo glupost..ili se krije nesto vece iza toga?
Poruku je menjao/la haaramarsch2 - Nedelja, 01.04.2012, 9:25 PM
You know where the fuck you are?!?!? You're in the jungle baby! You're gonna DIIIIIIEEEEEEEEEEEE!!! :D
|
|
| |
|
post # 2 | 01.04.2012 , 9:33 PM
|
Mi imamo pare i zivimo kako hocemo, a vas ko je*e. Tako ja to razumem.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 3 | 01.04.2012 , 10:30 PM
|
To je najveca moguca glupost koju sam cuo. I ono kao zivot je kratak, kako me to strasno iritira. Iskoristite zivot na dobar nacin, nemojte biti po cijele dane na netu i vidjet ce te kako je zivot lijep i nije bas tako kratak.
<3 Bancy <3
|
|
| |
|
|
post # 5 | 01.04.2012 , 11:14 PM
|
Ja to gledam kao da iskoristimo svaku priliku i radimo šta hoće dok možemo,a kasnije nam i nije bitno.
Uglavnom ja nisam baš za taj moto. Voljela bi ipak osjetiti kako je to biti star.
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 6 | 02.04.2012 , 2:37 AM
|
Iskreno ne znam konkretno ciji je to moto danas.Znam da je to recenica koju je govorio James Dean-"Live fast,die young and leave a beautiful corpse." I on je zavrsio kako je zavrsio. Mada neki tvrde da je to bila recenica Johna Dereka u filmu "Knock on any door"-"Live fast,die young and have a good-looking corpse.". Kako god...kao sto rekoh ne znam ciji je to moto,nisam cula ni procitala,ali i ako jeste,asocira me na zvezdice tipa Lindsay Lohan,tako da je i glupo komentarisati te mozgove.James Dean je jedan i niko nece biti veca zvezda ako provlaci njegovu frazu.Added (02 Apr 2012, 2:37 AM) --------------------------------------------- A Dean je inace imao imidz "Buntovnika bez razloga",pa je tako nesto i islo uz njega. A znaci to sto znaci,nema nikakve skrivene poruke iza toga.Danas neko na taj nacin samo moze "privuci" paznju medija.
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
post # 7 | 02.04.2012 , 1:14 PM
|
Evo jedan moj moto Zivi zivot,zezaj krizu jer u zivotu nemas reprizu
Fanste540
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 8 | 04.04.2012 , 9:19 PM
|
glupost i preseravanje sta live fast.... ZIVI ZIVOT KOJI VOLIS I VOLI ZIVOT KOJI ZIVIS
Be my love?
|
|
| |
|
post # 9 | 06.04.2012 , 2:12 PM
|
Moj moto: Zivot je kur*a, ako ne jebes ti njega, on ce tebe. Zato uzivam koliko mogu, jer sta je zivot ako sve ne probas ?
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
"Old school"
|
post # 10 | 06.04.2012 , 3:12 PM
|
Glupost, glupost, glupost!!! Svaka normalna osoba ne razmislja o tako glupoj recenici...
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 11 | 06.04.2012 , 4:20 PM
|
Mnogo glupa rečenica!
|
|
| |
310 poruka na forumu
| |
34
| |
246
|
|
post # 12 | 06.04.2012 , 7:51 PM
|
treba biti lep i zgodan ali ne po cenu zivota
|
|
| |
|
|
post # 14 | 18.04.2012 , 9:59 PM
|
Sve što je vječno, kratko traje !!
|
|
| |
|
post # 15 | 27.06.2012 , 0:59 AM
|
Quote (haaramarsch2) sta mislite o zivotnom motu mnogih slavnih licnosti: "live fast, die young, stay pretty"...da li je samo glupost..ili se krije nesto vece iza toga? To je glupost.....ovo ko je rekao ne razmislja svojom glupom glavom -_-
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 16 | 02.07.2012 , 12:02 PM
|
sto reko pantela Quote Hasai zivot velikom kasikom,ali kako god,on ce na kraju pojesti tebe.
Be my love?
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 17 | 10.07.2012 , 0:37 AM
|
zivotn apric ajednog leptira
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 18 | 22.10.2012 , 8:51 PM
|
Quote (haaramarsch2) sta mislite o zivotnom motu mnogih slavnih licnosti: "live fast, die young, stay pretty" Sto se tice tog mota mislim da je glupost i ne slazem se Ovo mi se jako dopada: Mateja 6 : 19.20,21
"Ne sabirajte sebi blaga na zemlji, gde moljac i rdja unistavaju i gde lopovi potkopavaju i kradu:
Nego sabirajte sebi blago na nebu, gde ne unistava ni moljac ni rdja i gde lopovi ne potkopavaju i kradu,
jer gde je blago tvoje, onde ce biti i srce tvoje."
Poruku je menjao/la Moonchild007 - Ponedeljak, 22.10.2012, 9:08 PM
|
|
| |
|