Da li citate tudje poklone i reputacije?
|
|
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 1 | 30.10.2011 , 2:43 AM
|
posto postoji ova mogucnost da vidimo ko je poslao poklon i koji je komentar ostavio uz poklon, kao i kad je u pitanju reputacija, pa me zanima da li citate kod drugih korisnika?Added (30 Oct 2011, 2:43 Am) --------------------------------------------- uuufff opet nisam temu ubacila gde treba, nek admini isprave moju gresku...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 2 | 30.10.2011 , 2:45 AM
|
Quote (MarijanaBK1) uuufff opet nisam temu ubacila gde treba, nek admini isprave moju gresku... aaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahhahahaha
Quote (MarijanaBK1) posto postoji ova mogucnost da vidimo ko je poslao poklon i koji je komentar ostavio uz poklon, kao i kad je u pitanju reputacija, pa me zanima da li citate kod drugih korisnika? Moram da priznam, kada mi je dosadno, vidim ko je online, odem mu na profil i prelistam malo po poklonima i reputaciji
Poruku je menjao/la Mortal - Nedelja, 30.10.2011, 2:47 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 3 | 30.10.2011 , 2:55 AM
|
TEMA PREBACENA U UPOZNAVANJE
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 4 | 30.10.2011 , 2:58 AM
|
Quote (Mortal) Moram da priznam, kada mi je dosadno, vidim ko je online, odem mu na profil i prelistam malo po poklonima i reputaciji
bas to...
Quote (Mortal) aaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahhahahaha
nije smesno... :S
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 6 | 30.10.2011 , 3:09 AM
|
Quote (beautifulwomen) nemam obicaj...ali znam da zavirim ponekad,kad je mnogo dosadno. Priznaj da gledas ko mi je poslao ljubavne poklone
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 7 | 30.10.2011 , 3:21 AM
|
Da iskrena budem nedavno skuzih i kako se dodeluje (bosanka) ali nije na odmet ni voajer biti, tako se uvek nesto sazna, npr. kad je komsija stigao iz grada, i da li je bio sam hahaha salim se
Zavirim, da vidim da li se moje misljenje o nekome poklapa sa misljenjem vecine, e ako se poklopi znam da sam negde pogresila i da nisam uocila pravu vrednost te osobe.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 8 | 30.10.2011 , 1:42 PM
|
Quote (Mortal) Priznaj da gledas ko mi je poslao ljubavne poklone Ja kod tebe na profil samo zbog toga ulazim!
Ja mislim da sam dva puta za svo ovo vreme videla nečiju rep. i poklon. To mi je tako glupo, kao da ulazim u nečiji telefon i čitam mu poruke. Da se ja pitam, ja bih stavila da to ne može da se čita. Ali se ne pitam!
|
|
| |
|
post # 9 | 30.10.2011 , 1:46 PM
|
joj boze sta sve zeni padne napamet xaxaxaxaxxax
|
|
| |
|
post # 10 | 30.10.2011 , 1:47 PM
|
Retko kad gledam... Gledam svoje.. Da bih se podigla.. Pa kada zavrsim, opet...
Ko si ti?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 11 | 30.10.2011 , 1:50 PM
|
Quote (MarijanaBK1) Moram da priznam, kada mi je dosadno, vidim ko je online, odem mu na profil i prelistam malo po poklonima i reputaciji
ako mi je dosadno
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 13 | 30.10.2011 , 2:10 PM
|
Quote (larisa) Ne citam,na tudji profil udjem samo kada hocu da mu dam rep+ ili poklon E baš tako!
|
|
| |
|
post # 14 | 30.10.2011 , 3:26 PM
|
Kako da ne sve ja vas prelistam stacu radoznala sam
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 15 | 30.10.2011 , 3:30 PM
|
Quote (Srcemoje) Kako da ne sve ja vas prelistam stacu radoznala sam Nisam ni sumnjala!
|
|
| |
|
post # 16 | 30.10.2011 , 3:34 PM
|
joj ko mi kaze pa stacu Marija bolje da citam nego redom da pitam
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 17 | 30.10.2011 , 3:39 PM
|
|
|
| |
|
post # 18 | 30.10.2011 , 3:42 PM
|
nije duso nije ja to drugacije gledam od tebe u mom profilu je mnogo ocigledno al skontaces polako i ti si iz bosne tako sam i ja trebala malo u pocetku
|
|
| |
|
post # 19 | 30.10.2011 , 3:44 PM
|
Quote (AMMIR95) ako mi je dosadno
takodje Nemojte citati moje xD
Poruku je menjao/la _Sweeper_ - Nedelja, 30.10.2011, 3:45 PM
|
|
| |
|
post # 20 | 30.10.2011 , 3:49 PM
|
Srcemoje ja nisam iz Bosne već iz Srbije! Kako si to zaključila? I ja sam napisala svoje ime a ti samo Srcemoje.
|
|
| |