Kuca stil
|
|
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
| |
|
post # 2 | 26.11.2010 , 9:03 AM
|
Ko si ti?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 3 | 26.11.2010 , 10:45 AM
|
jaoooo men samo dajte mnoooogooo para i da vidite kako cu da uredim...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 4 | 26.11.2010 , 10:46 AM
|
ja bih htela da imam nesto kao na fazon hi-tech stan
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 5 | 26.11.2010 , 11:16 AM
|
Quote (dragan_93) ma koliba zakon,,,;DDD sto da ne....i to moze da lepo izgleda samo ako se lepo sredi i ako je na nekom lepom mestu u prirodi...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 26.11.2010 , 11:17 AM
|
joj, ja mrzim Zlatibor i te planincine pa sta nam fali da zivimo u stanovima i kucama?
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 7 | 26.11.2010 , 12:14 PM
|
feng shui for mee imam i par knjiga istocnjiacka kultura me je oduvek fascinirala svojom jednostavnoscu i lepotom uredjivanja zivotnog prostora kako enterijera tako i exterijera Quote (MarijanaBK1) jaoooo men samo dajte mnoooogooo para i da vidite kako cu da uredim... slazem se sa makicom mada ipak ako osoba ima stila i maste moze i da od postojeceg napravi -raj u malom- cak se i iz niceg moze napraviti nesto
!!!
|
|
| |
|
post # 8 | 26.11.2010 , 12:23 PM
|
Quote (scorpio978) cak se i iz niceg moze napraviti nesto naravno
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 9 | 26.11.2010 , 12:26 PM
|
Quote (scorpio978) slazem se sa makicom mada ipak ako osoba ima stila i maste moze i da od postojeceg napravi -raj u malom- cak se i iz niceg moze napraviti nesto bas tako...moze se postici takozvani lazni sjaj...a da opet izgleda skupoceno...
Poruku je menjao/la MarijanaBK1 - Petak, 26.11.2010, 12:26 PM
|
|
| |
|
post # 10 | 26.11.2010 , 1:09 PM
|
Quote (MarijanaBK1) sto da ne....i to moze da lepo izgleda samo ako se lepo sredi i ako je na nekom lepom mestu u prirodi... ma to je nebitno kako ce se urediti..samo da ima vatra,krevet..i par suprotnog pola za sex ;D...ali ppo mogucnosti lepa i pametna..;D..;P
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
| |
|
post # 12 | 26.11.2010 , 1:26 PM
|
Quote (sandra1000) MENI SE I OVO SVIDJA... samo to..;P...pucas visokooo..;DD:.;PP..zez se..;P
|
|
| |
|
post # 13 | 26.11.2010 , 2:13 PM
|
evo ja cu prvi da se trampim sa tobom naravno uz doplatu -supa za stan-tako da mi dodjes jos 20.000 jevreja za tramu imama zaista jednu kvalitetnu supicu za tebe veruj mi dopasce ti se
!!!
|
|
| |
|
post # 14 | 26.11.2010 , 9:55 PM
|
Quote (sandra1000) MENI SE I OVO SVIDJA... na to sam mislila kad sam rekla da kolibe mogu da lepo izgledaju... Quote (sandra1000) A I TOTALNO MI JE SVEJEDNO, MENJALA BIH SE ZA SUPU SA DVORISTEM SAMO DA SE OTARASIM STANA isto tako dzabe dva stana... da mi nude petosoban stan od 150m2 ili kucu od 20m2 sa dvoristem pre bi izabrala kucu... Quote (scorpio978) dvoriste naravno mozes urediti po svome ukusu verovao ili ne od ovoga isto moze da se napravi nesto prelepo...samo zavisi koliko covek ima maste i volje...
|
|
| |
|
post # 15 | 26.11.2010 , 9:57 PM
|
jao pa sta vise gledate kuce na planini?
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 16 | 26.11.2010 , 10:04 PM
|
Quote (DxD) jao pa sta vise gledate kuce na planini? pa sta fali planini? to je pravi raj... jaoo sto bi sad otisla na neku planinu...
|
|
| |
|
|
post # 18 | 27.11.2010 , 0:33 AM
|
Quote (sandra1000) MA KAKVA PLANINA, EVO JA NADJOH NEKU SUPU, DODUSE NA VODI, AL STO JESTE, JESTE... BAS JE PO MOM UKUSU ma moze i ovo...ne biram dal je more ili planina samo da ja pobegnem iz grada da odmorim malo mozak od svega....
|
|
| |
|
|
post # 20 | 27.11.2010 , 0:54 AM
|
Quote (sandra1000) IDEMO ZAJEDNO I VODIMO OVU MALU DxD moze...polecemo odma
|
|
| |