Svetske zavere
|
|
|
|
post # 2 | 15.12.2010 , 6:47 PM
|
ma zavera Ruzvelt ( valjda ) sve je ludo u ovom stupido svetom, tako da me ne cudi da cujem za jos njih...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 3 | 15.12.2010 , 9:17 PM
|
ma ne znam ni sama xD ma nekako tako ide valjda Ruzvel ili ko zna sta...
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 4 | 16.12.2010 , 6:56 PM
|
Area 51, gde je navodno pao leteci tanjir i postoji film o seciranju mrtvih aliena.... deluju kao lutke na tom filmu i sve je crno belo.... .... Hitler se ubio zajedno sa onom svojom ribom,mislim ,i ja bi se roknuo ,da sam bio na njegovom mestu.... kao,posle su neki tvrdili da je prebacen u Argentinu,a da je genetski od njega napravljeno more malih Hitlera...!!!! .... Za Tileta su govorili da je imao brata u Madzarskoj i kad je ovaj navodno dolazio da ga obidje,a nisu se videli 20 godina,taj njegov buraz je tvrdio i tada ,a i do svoje smrti da Tile nije bio njegov buraz. Navodno nije imao neki znak ili fleku na licu,sta li?..... ..... Pazi kad nikad,nikad do kraja nisam odgledao DA Vincijev kod.... ...A Za ISUSA smatram da je morao imati potomstvo.... E sad dal cu goreti u paklu zbog ovog,ne znam javicu Vam a evo i SIMPSONOVI predskazuju...http://www.youtube.com/watch?v=PKkEq0n6gPY&feature=player_detailpage
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 5 | 16.12.2010 , 7:06 PM
|
Boze mili ja sam mislila da je to samo crtani, a oni jos i govore buducnost... neverovatno
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 16.12.2010 , 7:18 PM
|
Quote (badule) Pa i ja sam se ukakio kad sam to provalio... A ako potrazis na You tubu videces da ima mnogo stvari interesantnih u vezi sa Simpsonima.... A navodno njih crtaju likovi koji su u onoj sekti Toma Kruza(..bo ga Pera iz Moshorina),uvek zaboravim kako se zove,a oni navodno mogu da putuju kroz vreme... Samo se pitam sto vec jednom svi ne otputuju kroz vreme kad su tako pametni? ima u vezi svacega Barak Obama...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 7 | 16.12.2010 , 7:27 PM
|
kucaj pa ces videti...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 8 | 16.12.2010 , 8:21 PM
|
ma uzas... ja nisam ga nesto mnogo volela ( Harija ) izvini Obama...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 9 | 16.12.2010 , 8:55 PM
|
ja kada sam videla, ja nisam verovala medjutim ima jos toga... nazalost ...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 10 | 17.12.2010 , 8:36 AM
|
ja posto sam u skoli ne mogu da sada nadjem video klipove ali eto na yt ukucajte digitalni andjeo i pogledajte onaj koji ima cvrstu veru u Boga njegova vera ce biti jaca a oni koji bas nisu sigurni, moj savet je da ne gledaju
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 11 | 17.12.2010 , 2:44 PM
|
neverovatno a ima vise delova...
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 12 | 17.12.2010 , 8:08 PM
|
Michael Jackson is dead.... na zalost... Ali .... ovo sa chipom je verovatno najveca zavera za koju je svet cuo,a ljudi su na nju upozoravani vise od 2000 godina. Ja sam vernik...ortodox,pravoslavac... veriujem na svoj nacin u Gospoda... ne postim,postujem svece i verujem u sveto trojstvo kao izvor svega zivog i dobrog.... Da li je pobedilo zlo? mislim,sada,sasvim...? To Vam ne znam niti umem reci.... Ali sam uveren da ce dobro biti zivo dok sam i ja ziv.... a verujem i u Vas MLADE da cete smoci snage da pobedite Zlo.... Ja sam imao na umu da raspravljamo o svim zaverama... Osecam,hocu reci,snazno osecam,da smo se mi na forumu u jednom trenutku nasli i prepoznali sustinske stvari u zivotu .... VOLIM VAS
|
|
| |
|
post # 13 | 17.12.2010 , 8:21 PM
|
ma samo ko hoce da ovo gleda, treba da ima volje ali i snage da gleda nije nikome lako...
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 14 | 18.12.2010 , 4:15 PM
|
Ako ti je srce cisto i verujes sebi,lako je. Stavljanje cipova znaci apsolutnu kontrolu. Nadam se da se secate ,makar iz prica i filmova, dogadjaje vezane za ubistvo Kenedija u Dallasu 1963-ce.... Milion je pitanja oko toga- ko je zaista ubica,koliko je strelaca bilo,zasto je L.H.Osvald prihvatio krivicu i ostavio tragove...,zasto je Dzek Rubi,inace dobar prijatelj M.Monro koja je opet bila sa ubijenim predsednikom u vezi,morao da ucutke Osvalda....? I na kraju svi su ubijeni,vozac,Kenedi,Rubi,Osvald,M.M.,guver. Konoli koji je sedeo ispred Kenedija.... Koliko neresenih pitanja? Na kraju svi muski clanovi porodice-klana Kenedi umiru krajnje bizarno i cudno ...!? Ima li neko komentar?Added (18 Dec 2010, 4:15 PM) ---------------------------------------------
|
|
| |
|
post # 15 | 18.12.2010 , 6:12 PM
|
ma luda planeta e to je moj komentar
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 16 | 25.12.2010 , 8:07 PM
|
Srpska zavera ili ex-yu zavera... Proboj sremskog fronta - poginuo cvet srpske omladine koja je isturena napred pred nemacku artiljeriju... oko sto hiljada stradalih....
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 17 | 17.01.2011 , 7:28 PM
|
Pa da... Kazu da je on vanzemaljac?! Covek je neverovatan,ako je covek? Aliane ,pomagaj!!!
|
|
| |
|
post # 18 | 18.01.2011 , 6:21 AM
|
Quote (Anubis) Zeitgeist p e ja cu da vidim kad dodjem iz skole badule, danas cu da pogledam da potrazim film pa postavicu ga
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 20 | 29.04.2011 , 1:53 PM
|
hahaha,pa ne verujem u te zavere,pogotovo ne o poznatim licnostima,jer ljudi vole svasta da izmisljaju...
|
|
| |