psujem koga stignem--obicno nekoga ko me opasno iziritira a cenim ga ili volim pa ne mogu da ga zbog tih stvari udarim---i svoju curu naravno--znate oni stari razradjeni fazoni tipa -jem te u --- ... ... ... ... ... itd.itd.
psujem obicno nnocu a nekada i danju ali samo kada je napolju suncanovreme--kisa i tmurno vreme me nekako sk...ju pa mi nije ni do cega a najmanje do psovanja
koliko pljujem!?--200 na sat a nekada i brze kada nema kerova na vidiku--jednom se umalo nisam i ske...ao pri tolikoj brzini--naleteo jedan veci auto na mene iz drugog pravca--zamalo da dodje do sudara--on 115 kg.skoro 2metra--batalijo ja odmah brzu vonju pa odma u rikverc i put pod noge--nisam imao volje(a moram priznati ni hrabrosti)da proveravam ciji je auto brzi
imam vise omiljenih psovki--ali evo jedne univerzalne psovke iz ovih nasih krajeva
---FUT BABA---
mozes je primenjivati kao i svaku obicnu psovku kao odgovor na bilo koju psovku sa druge strane ili u drustvu kada hoces nekoga da spustis--moze i u svakodnevnom zivotu kao neka uzrecica uz bilo koju neobaveznu pricu
nije ni bitno sto niko nezna sta znaci ionako se nebi naljutili i ako im kazes--pa ipak su ti oni neki prijatelji jel da
psovanje pokusavam da smanjim tek posle 3-4 case pica-da ne preteram pa da ponovo ne moram da vozim u rikverc