Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum » Razonoda » Pričaonica » Kako da...? (kako da nesto uradite?? :))
Kako da...?




Dete debil... xD
271
poruka na forumu
2415 6192



post # 1 | 01.08.2012 , 9:29 AM

pisite nesto sto znate da uradite a sto bi moglo a i ne mora pomoci drugima, nesto ludo, sasavo... kako da zasadite paradajz, kako da resavate sudoku, kako da objasnis sto si zakasnio u skolu.... i takve stvari... :) moze neko i pitati sta ga zanima pa da se napise... :) pa evo ja prva da pocnem... :p nesto sto mi je privuklo paznju... :D

kako da se odbranis od siledzija... :p

izgledaj sto samouverenije i samopouzdanije, jer su siledzije obicno kukavice koje napadaju ljude za koje misle da su slabiji od njih.. kad god je moguce ne obaziri se na ponasanje ciji je cilj da se osetis uplaseno ili loze zbog svoje neke osobine, ubedi slledziju da te njegove ili njene reci ne doticu, tako ce te ostaviti na miru... govori razgovetno sa snaznim glasom i gledaj ih pravo u oci... uvek pokusaj da budes miran i razuman... niko nije zasluzio da bude meta sliledzija. nemoj da popustas pred siledzijama, nemoj da ih ohrabrujes, i nikada, nikada nemoj to sam da budes...

JA ██████ 100%










15404
poruka na forumu
2409 REP OFF



post # 2 | 01.08.2012 , 10:07 AM

Odlicna tema!
Zivotni tutorijal. :D
Kako da... posadite vocku ili drvo...
Najpre odete kasno s jeseni ili rano s proleca u neki rasadnik ili na pijacu,ako vam je tako lakse.
Odaberete vocnu vrstu ili drvce koje vam je potrebno ili vam odgovara u skladu sa vasim potrebama. Kazete prodavcu : Dobar dam... Ja bih da kupim .npr. sljivu. - E sad on vam tu redja razne sorte i kaze kakva je najbolja. Poznato je da je za sljivu neophodno da budu bar dve tri sorte zajedno kako bi jedna drugu oplodjavale. (da ne ostanete bez ploda) Tako,morate odabrati dve tri sorte slicnog vremena sazrevanja.
Izaberite sadnice koje imaju zdrav i jak koren,koje su bez oziljaka na mestu kalemljenja i koje su prave i lepo razgranate.
Platite ih lepo i posteno (to u slucaju da niste resili da ih drpite) i donesete ih kuci. E sad ih malo treba spremiti za sadnju. Isto vece turite sadnice u neku kantu s vodom a mozete u nju staviti i malo humusa izmesanog sa stajskim djubrivom. I onda pravac u bastu i iskopate jamice dubine 30-50 cm isto tolikog precnika. To vam je otprilike 1,5 asova dubine.Na dno stavite lopatu stajskog djubriva. i ostavite da prenoci.
Ujutro,sadnice u ruke...pa u bastu.
Prvo vocarskim makazama prekratite korenje kosim rezom na dve trecine duzine,kako bi pospesili sto brze oziljavanje. Prekratite i grane sadnice na dve trecine duzine ili ako se radi samo o stabljici,prekratite je kosim rezom tamo gde zelite da pocne sa razgranjavanjem.
Zatim pristupate procesu same sadnje. U onu rupu koju ste iskopali,preko onog stajnjaka,turite lopatu -dve sto sitnije zemlje,a zatim postavite sadnicu tako sto cete postaviti korenje u normalan polozaj kao sto je bilo i u rasadniku. Da Vam vocka stoji ravno,zovnete mladu,zgodnu,bujnu ( prsatu i guzatu) komsinicu da vam pridrzi ...,jelte,misli se na vocku,a vi nastavite sa zatrpavanje, Malo trpate zemlju,pa onda nagazite,malo zatrpate,pa nagazite... I zatrpate vocku do onog mesta dokle je bila zatrpana i u rasadniku . (to se na vocki jasno ocrtava)
Kad ste to uradili,prostor oko vocke dobro utabajte nogama,napravite moticicom levak u koji ce se slegati voda,a potom postepeno zalivate sa 15-20 litara vode.
Zatim zamolite komsinicu da ostane na licu mesta,da pripazi na vocku,a vi skoknete po kolac. Kolac isecete u duzini od dva metera,pobodete ravno pored vocke i istu na dva mesta blago privezete za taj kolac. (Ne bre komsinicu nego vocku)
Kad ste sve to zavrsili,pozovete komsinicu na kafu,najpre uklonite sav alat,ocistite ga i operete ruku,bez obzira jeste li koristili rukavice ili ne.
Kafu skuvate gorku. Iznesete neki keksic ili kolacic ako imate,pozeljno jre da je blizu i koja kapljica zestine. I...
Onda natenane sa komsinicom raspredate teme po zelji,a ako vam se posreci... mozda vas komsinica pozove na rucak... Ili jos nesto.. ;) :D

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?









295
poruka na forumu
19 198



post # 3 | 01.08.2012 , 12:45 PM

tema je super

Kako ispolirati auto

1) Odaberite sredstavo za poliranje. Prva i najbitnija stvar je upravo ova. Koje ćete sredstvo izabrati pre svega zavisi od tipa farbe vašeg auto tj da li je to obična boja ili metalik. Uz to, obratite pažnju da li je farba novija ili starija. Obavezno se posavetujte sa prodavcem. Recite mu kakav tip farbe je na vašem automobilu i u kakvom je stanju, da li ima nekih većih i manjih ogrebotina. Bilo da želite izabrati pastu ili tečno sredstvo za poliranje, svakako pre kupovine zatražite savet stručnog lica koje će vam dati na osnovu tipa i stanja farbe.

2) Neposredno pre poliranja. Dobro operite vaš automobil i ostavite ga neko vreme koliko bude potrebno da se osuši.

3) Uslovi za poliranje. Nikako se ne preporučuje da to radite izloženi suncu, jer se vrlo lako može desiti da se vosak zapeče na farbi. Pronađite neko mesto u hladu i tada možete početi sam poliranjem.

4) Pripremite sve što vam je potrebno. Da bi odradili ceo proces poliranja uspešno neophodno je da imate sledeće: sunđer za pooliranje (nekada ćete ga dobiti uz sredstvo pri samoj kupovini), vosak, mekan čisti peškir i mekana čista krpa.

5) Utrljavanje voska. Sunđer za poliranje malo navlažite i zatim ga umočite u vosak. Vodite računa da ne preterate i da ne nanesete veliku količinu na sunđer. Počnite utrljavati vosak lagano kružnim pokretima uvek u istom smeru da bi se ravnomerno rasporedio po farbi i kasnije ravnomerno sušio. Nanosite polako i strpljivo deo po deo, redom. Kada završite sa jednim delom, na njegovom početku vosak će već biti spreman za uklanjanje.

6) Skidanje voska. Sada uzmite jedan mekan peškir, malo ga pokvasite i dobro iscedite. Počnite da uklanjate vosak na isti način i istim kružnim pokretima kao što ste ga i naneli, da bi postigli ujednačen efekat.

7) Provera. Kada ste uklonili sav vosak sa farbe izvršite jednostavnu proveru da li je sve u redu i da se nije negde zadržao. Obiđite auto sa svih strana da to utvrdite.

8) Glancanje. Na kraju vam samo još preostaje da uzmete jednu meku čistu krpu i izglancate vaš automobil.











190
poruka na forumu
13 216



post # 4 | 01.08.2012 , 1:45 PM

Kako da steram mladju sestru sa kompa?
HITNO








19
poruka na forumu
1 5



post # 5 | 01.08.2012 , 2:51 PM

Dark_Men, Pa lepo legnes da spavas dok je ona na kompu i kada se probudis posle 1-2 sata kazes kevi ili caletu da je skoro ceo dan i ustace ako nece samo restartujes :D Ili joj kazes ako znas ime njenog omljenog filma kazes joj da je taj film na TV-u ali moras da budes uverljiv stojis ispred televizora i glumis da si srecan! :D Ona ce da potrci ti joj sve iskljucis i nedas joj da sedne xDD

MadafakingElmir









10395
poruka na forumu
4891 18209



post # 6 | 01.08.2012 , 4:54 PM

Mene interesuje da vi mene kazete kako da izadjem na televizor? xD






Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237



post # 7 | 01.08.2012 , 5:23 PM

jooj piso bi vam kako srolati al bunice se vlasti lol

aj ovako :D
nacin pijenja tekile :D
svi znamo sledece
Quote
Tequila se poslužuje sa soli i kriškom limuna. To se zove tequila cruda, katkad nazvana i "poliži-srkni-posiši" (odnosi se na način kombiniranja sastojaka). Osoba koja pije, ovlaži stražnji dio dlana (između palca i kažiprsta) i posoli. Zatim poliže sol, popije tequilu i posiše limun. Sol ublažava žestinu tequile, dok voće uravnotežuje i začinjava okus.


ali da mi to zacinimo brows

uzmete limun i nanesete ga zeljenoj osobi po vratu,onak iscurite malo,navlazite
u predjelu gdje se ova treba drzi

na isto to mjesto i malo soli.

stavite joj limun u usta,
uzmete casicu tekile.
plizete to sto ste nanjeli na vratu


i uzmete limun :D


ima jos fazona al nesto moram ostaviti za sebe :D ;)
uzivajte :D

Be my love?









190
poruka na forumu
13 216



post # 8 | 01.08.2012 , 5:25 PM

ElmirMadafaka, Ima jedan problem samo igra GTA SA i nevoli ni jedan fil sem one Big Mame :D








69
poruka na forumu
6 42



post # 9 | 01.08.2012 , 5:34 PM

како постати донор органа

прво добро размислиш да ли то желиш да постанеш, а ако желиш онда одеш у најближи дом здравља и потражиш одељење за трансфузију крви.
Тамо ће вас упутити на особу која је надлежна за доноре органа, а она ће вас детаљно објаснити све што вас интересује по том питању.
Онда ће те попунити формулар и потписати донорску картицу.
Неколико недеља касније поштом ће те добити своју оверену донорску картицу коју би требало да стално носите са собом.
Најтежа ствар у свему овом је објаснити својим родитељима, супружницима, деци и сл. да испоштују твоју жељу да у случају (не дај боже) смрти одобре узимање ваших органа (јер се у том случају они ипак задњи питају) јер ће тиме некоме спасити живот.

Koja je razlika između žene i lešinara?
Lešinar najpre sačeka da umreš pa ti onda jede džigericu.










4750
poruka na forumu
495 2877



post # 10 | 01.08.2012 , 10:20 PM

Bancy, cek zar se nismo dogovorili da tema ide u podformu Sex ? lol








8879
poruka na forumu
844 4320



post # 11 | 01.08.2012 , 10:40 PM

Kako da postanete uspešni?
Dakle... To je nešto najteže poštenom čoveku... 1% poštenih je na svetu. Dakle...
Štedite na svemu! Na pašteti, lebu, mleku... Ma svemu... Kuću gradite sa što manje cigala, maltera... Nemojte krečiti, nikako! Potrošićete pare na glupost! Tražite svakome sve, šta god da vam treba, pa tražite i kada vam ne treba. Ali da, nemojte nikome davati. Bože moj, pa opet ćete trošiti pare na glupost. Idite na tuđe slave, proslave, veselja, svadve... Krkajte koliko možete, jer sutra može biti da nemate ni za novi BMW.... Ali da, nikako ne zovite te koji su vas pozvali. Opet bacate pare na glupost. Nakon toga... Čuvajte pare na sigurnom... Krevet je prevaziđen, ali sef... Sef skup... Bolje čuvajte pare, trebaće za crne dane... Nađite neku rupu u zidu i tu sakrivajte pare... A kako postati no. 1? Lepo. Samo postanite čepulja šefu, i odma' će da vas zavoli. Da, da... Treba krasti, to je plemenit pos'o! Što više obećavate, to će vas više voleti... Dajte obećanja, to ionako ništa ne košta. Eto... Nije baš kako da... Ali eto recepta za uspeh. :)

Ko si ti?









15404
poruka na forumu
2409 REP OFF



post # 12 | 02.08.2012 , 1:47 AM

Kako da... ne volim DxD?
Bato moj,kako nju da ne volim,kako da je ne obožavam,kad je ovolika mudrica?
To je impossible mission.
Nemojte ni pokušavati.
Nemojte ni da vam padne na pamet da pokušate tako nešto.
Zato što...
Zato što je ona jedan veliki genije koji se javi u pravo vreme sa pravim rečima i odmah vas razoruža svojom visprenošću i prospe mudrost po vama,posoli vas idejama i bezbrižno kao leptirić odleprša samo njoj poznato gde...
I zato što čitajući njene umotvorine shvatite koliko ona vas voli zapravo.
To što ona ima to je dar i svaki dan on sve više raste. I... Bogami ,jednog dana će taj njen dar biti poznat svima,sve mi se čini da će biti tako.
Tako da...
Ako se pitate :
Kako da ne volite DxD...
Ne verujem da bi vam na ovo pitanje ni blagi Bog mogao odgovoriti...
;) :D cao

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?









2992
poruka na forumu
1796 7915



post # 13 | 02.08.2012 , 1:58 AM

Kad ste vec poceli, evo nesto da dodam i ja...

Kako postati hacker:

Na forumima se prica vec godinama da svi oce da postanu hackeri preko nekih programa pa da malo objasnim oko toga...

KAKO POCETI?:
Nepostoji program za hackovanje, hackovanje je vasa masta sve sto vi mozete da pomislite mozete i da uradite na kompijuteru samo uz malo znanja programiranja.
Ako zelite da postanete hacker morate da znate dosta programskih jezika i da ih znate upotrebiti u praksi. Postoje dosta programskih jezika (C, C#, C++, Visual Basic, Jaca...)
Ako ocete da ucite programske jezike netrebate da znate perfektno engleski jer ce te nauciti novi jezik, programski jezik svaticete kako se prave programi, pocecete da pravite programe i razne animacije. Kada svatite sta sve mozete da napravite koliko to korisno moze da bude potreba za hackovanjem ce vas proci.

ZASTO BI HACKOVALI?:
Zasto bi hackovali neciji kompijuter? Da bi videli sta on radi? Da bi dokazali prijateljima da ste neki hacker? Da bi bili na TV-u kako ste hackovali neku banku?
To su ljudi od 16 - 25 godina, hackeri su trazeni zato sto ih ima malo u svetu, a oni znaju veoma dobro da prave zastitu odredjenog sistema, vecinom ih placa vlada, FBI, CIA, itd...
Neki hackeri rade na odrzavanju sigurnosti nekih velikih firmi kao FBI ili drzavnih vojnih kompijutera...
Ti ljudi koji odrzavaju sigurnos sistema si veoma placeni neki zaradjuju i do 1.000.000.000$ godisnje...

OCU DA HACKUJEM MSN, FaceBook, RapidShare kako?:
Ako ocete da hackujete rapidshare sam rec kaze hackujete tu firmu znaci treba da upadnete u njen sistem i vi ocete da tu otkrijete bar 1 premium acc da bi mogli da skinete tu igricu ili film... Kada hackujete to znaci da ulazite u njihov sistem i u njihovom sistemu ostaje trag da ste vi bili tamo, e sad svaki se trag moze sakriti, ali nemoze se ukloniti tako da ce ipak vas IP od kompijutera ostati upisan u njihovom sistemu...
Kada upadnete u neciji sistem smatrate se kriminalcom jer ste ukrali necije privatne dokumente, samo sto su oni virtualni, ali mnogo skupi...

DRUG MI JE REKAO DA IMA PROGRAM ZA HACKOVANJE JEL ISTINA?
Neslusajte sta drugi kazu verujte samo ono sto vi vidite na internetu nema vaseg pravog prijatelja kojeg ste upaznali preko foruma, svako ima svoju mracnu stranu i nemojte verovati u ljude sto stavljaju u podforum "Programi" programe tipa "MSN Hack, RapidShare HACK Tools, RapidShare hack 100% radi provereno..." oni samo oce da se dokopaju vasih sifri jer su zeljni da postanu hackeri i mrzi ih da uci...
Svaka knjiga o programiranju ima bar 800 strana (prava knjiga) to je kao da ucite strani jezik koji se kuca u kodovima...

Ja se nadam da nisam za dzabe kucao ovaj teks i da od sada necete nasedati na "glupe" trikove amatera :)


Poruku je menjao/la GHosT_R1DeR - Cetvrtak, 02.08.2012, 1:59 AM






Dete debil... xD
271
poruka na forumu
2415 6192



post # 14 | 02.08.2012 , 4:46 AM

Quote (Tanja91)
Mene interesuje da vi mene kazete kako da izadjem na televizor?

pa da pocnem... kada vidis da se nesto snima, pridji sto blize kameri ukljucuj se u manifestacije gde su kamere, prijavi se za neku tv emisiju... :) i oni ce ti postaviti pitanja, jer si im vec privukao paznju... i voala... xD hehehhe zato, juriiiiiiiiiiiiiiiiis... :p
Quote (Dark_Men)
Kako da steram mladju sestru sa kompa?

pa ako si stariji, to znaci da treba da te postuje i da o ovoj temi ne bi morali da raspravljamo... :p hehhe ali naravno uvek postoje "djavolcici" ... tako da trebalo bi da znas sta voli i da je izmamis sa tim se kompa ili iskljucis kabl neta ili modem i kazes nestao net... :) i kad ona ode ti sednes... gle stigao je... :p ili recimo, zvala te mama na rucak... :)
Dejan, pa kako ja rafa krenuo izgleda da hoce... xD :p


Poruku je menjao/la Bancy - Cetvrtak, 02.08.2012, 4:54 AM

JA ██████ 100%








Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF



post # 15 | 02.08.2012 , 4:55 AM

Quote (GHosT_R1DeR)
Kako postati hacker:

Ovakvi postovi nam ne trebaju na forumu. ;)

Sad, da odgovorim na temu.

Kako se namestite. :D :)

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks







Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237



post # 16 | 02.08.2012 , 8:08 AM

Bancy, pa sta fali!? gotivaj ne tutorial :p

Be my love?









165
poruka na forumu
14 281



post # 17 | 02.08.2012 , 9:13 AM

Vidi ovako,
mogao bih dosta da pisem na tu temu obzirom na zivotnu pricu koju imam iza sebe.
Po rodjenju su me osudili na Smrt, 98 posto onih koji su polozili zakletvu da ce se boriti su pobegli.
Prorekli mi da cu umreti do cetvrte godine, mozda pozivim jos koju ali cu kao biljka...vegetiracu sa iq-om imbecila.

34 godine kasnije, kada se sve sabere imam svoju firmu, pripremam svoju knjigu, radio sve i svasta u zivotu, trenirao kao stopostotni invalid extremne borilacke vestine, iq daleko iznad proseka. Citam i pisem oba pisma od trece godine, engleski pricam od seste godine.

Poenta svega je, bitno je kakve karte dobijes a i kada ih dobijes moras rizikovati i blefirati.
Sve je stvar izbora i da prostis "muda". Nema tu nikakve filozofije.

I'm content to die for my beliefs
So cut off my head and make me a Martyr
The people will always remember it.










10395
poruka na forumu
4891 18209



post # 18 | 04.08.2012 , 1:05 AM

Quote (Bancy)
pa da pocnem... kada vidis da se nesto snima, pridji sto blize kameri ukljucuj se u manifestacije gde su kamere, prijavi se za neku tv emisiju... i oni ce ti postaviti pitanja, jer si im vec privukao paznju... i voala... hehehhe zato, juriiiiiiiiiiiiiiiiis...

Znaci da se prijavim za neku Tv emisiju? :D Odlicnu ideju si mi dala! :D Ocekuj da ti ovih dana na vratima pokuca ekipa emisije "Sve za ljubav"... :D A ti kako vec do sada imas iskustva sa kamerom :p khm, ovaj, hocu reci sa pojavljivanjem na Tv-u onda neces pasti u nesvest od uzbudjenja. :D






Dete debil... xD
271
poruka na forumu
2415 6192



post # 19 | 04.08.2012 , 6:07 AM

Quote (JahRastafarI93)
pa sta fali!? gotivaj ne tutorial

yes sooper je... :p hehheheheh
Quote (Tanja91)
Znaci da se prijavim za neku Tv emisiju? Odlicnu ideju si mi dala! Ocekuj da ti ovih dana na vratima pokuca ekipa emisije "Sve za ljubav"... A ti kako vec do sada imas iskustva sa kamerom khm, ovaj, hocu reci sa pojavljivanjem na Tv-u onda neces pasti u nesvest od uzbudjenja.

ahahahhah... :p da da, znala sam da ces ih zvati, samo nisam znala kad... :p pa znas da imam iskustva sa kamerom.. ;) brows ahahahahah.. :p kako mi je smesan glas preko mikrofona... xD ahahahaha ja nisam mogla da verujem da sam to ja... xD nista, samo nek mi te oni dovedu, za posle cemo lako... brows :p hihihihiih a sta kazes za tekilu?? xD evo aca dao dobru ideju... :p ahahahahha


Poruku je menjao/la Bancy - Subota, 04.08.2012, 6:10 AM

JA ██████ 100%








Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237



post # 20 | 04.08.2012 , 8:01 AM

aj nek neko napise kako zaboraviti nekoga?

Added (04 Avg 2012, 8:01 AM)
---------------------------------------------
Bancy, aca je LEVATINA najveca ! ;)


Be my love?



Forum » Razonoda » Pričaonica » Kako da...? (kako da nesto uradite?? :))
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: