Milica Pavlovic
|
|
|
post # 41 | 19.02.2013 , 0:23 AM
|
Milica je za mene jedna jako zgodna mlada devojka koja je otpevala dobro pesmu Tango a uz pesmu smo imali i sta da vidimo. Kakva je ona zaista ne zanima me ali mislim da nije lepo kad neko kaze da je ovaka i onaka(imala sam prilike diskutirati privatno tu devojku) ako onako plese a ume zaista. Samo eto na nasoj estradi tako pre postajes popularan Nemam sta ruzno za nju reci a pesma sto je snimljena sa Maticem ne svidja mi s eni malo jednostavno ne pase milica u tu pesmu. A da zaboravi reci da sam musko mnogo bi mi se svidela
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 43 | 20.02.2013 , 3:33 PM
|
Quote (Srcemoje) imala sam prilike diskutirati privatno tu devojku Kako mislis? Pricala si sa njom licno ili si bila na njenom nastupu?
|
|
| |
|
post # 44 | 20.02.2013 , 6:13 PM
|
Quote (Srcemoje) imala sam prilike diskutirati privatno tu devojku To znaci diskutirala sam u mom privatnom zivotu sa mojim drustvom tu Pevacicu . Od mnogih se culo ono vidi je ma ona je ovakva i onakva kako god njena stvar njen zivot. Nadam se sad sam bila jasnija;)
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 45 | 22.02.2013 , 8:49 PM
|
Srcemoje, aham...
Izlomi se devojka...
|
|
| |
88 poruka na forumu
| |
20
| |
111
|
|
post # 46 | 22.02.2013 , 9:39 PM
|
Dobra je dobra
|
|
| |
|
post # 47 | 18.06.2013 , 10:07 PM
|
Letnji hit...
"Sexy, sexy"...
|
|
| |
|
post # 48 | 18.06.2013 , 10:18 PM
|
Molim se da njenu pesmu nikad necu cuti.
|
|
| |
|
post # 49 | 18.06.2013 , 10:24 PM
|
-Knez-, pametno si rekao :D! Nutellina, ja nikad nisam cuo za nju :P
Moj zivot: <3 Ja imam tebra svoje parce neba, direktno ispod njega BLOK 21!!! <3
|
|
| |
|
post # 50 | 18.06.2013 , 10:50 PM
|
Quote (-Knez-) Molim se da njenu pesmu nikad necu cuti. Ma cuces je, polako... Izaci ces u klub ovog leta, a pesma ce postati hit, ustvari vec i jeste hit. Pa ces onda poludeti uz ovu pesmu, pa ces piti tekilu na silu sa nekom sexy senjoritom u krilu a sve to uz ritam latino.
Quote (Kopis) Nutellina, ja nikad nisam cuo za nju :P Veruj mi da nije ni ona za tebe...
-Knez-, Kopis, vi ili ste braca/drugari ili je dupli profil...
|
|
| |
|
post # 51 | 18.06.2013 , 11:18 PM
|
Kratko i jasno: dobra k'o dobar dan.....za čulo sluha i nije bas dobra.
"Za potpuno osvešćenje je neophodan bol".
14.07. <3
|
|
| |
|
post # 52 | 18.06.2013 , 11:54 PM
|
Quote (Nutellina) Ma cuces je, polako... Izaci ces u klub ovog leta, a pesma ce postati hit, ustvari vec i jeste hit. Pa ces onda poludeti uz ovu pesmu, pa ces piti tekilu na silu sa nekom sexy senjoritom u krilu a sve to uz ritam latino.
Dobro si to i rekla Samo u alkoholisanom stanju se slusaju ove pesme . Muzika je dobra, negde sam vec cuo samo ne mogu se setiti jer 100% nije original, obrada je ali vidi se da tezi tome da je zovu Srpska JLo a sto se tice teksta pesme a i pevanja kao sto top komentar na YT kaze "tekst je u smislu lupi sve sto se rimuje"
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
post # 53 | 19.06.2013 , 0:22 AM
|
Infinity, pa ko jos u danasnje vreme na Balkanu ima kvalitetne pesme kao sto su to bile pesme iz 80-ih i 90-ih... A i ona je plus u Grandu. :S Ima nesto fatalno u Milici, nesto je izdvaja od svih tih ostalih pevaca sto snimaju kod Popovica. Pa zar nije? I neka je zovu srpska JLo, zasluzila je.
|
|
| |
|
post # 54 | 19.06.2013 , 0:35 AM
|
Quote (Nutellina) Ima nesto fatalno u Milici, nesto je izdvaja od svih tih ostalih pevaca sto snimaju kod Popovica. Pa zar nije?
Pozadina XD
Sto se tice granda mene je iznenadila sada ova pesma od Mileta Kitica http://www.youtube.com/watch?v=36ZK5475OVg
Quote (Nutellina) I neka je zovu srpska JLo, zasluzila je.
Pa kad bude naucila da plese i peva kao ona onda cu i je ja tako zvati xD
|
|
| |
Ako imas cilj,nacices i put...
|
| |
|
|
|
|
post # 59 | 19.06.2013 , 12:19 PM
|
Quote (Infinity) Pozadina XD Pa da ti kazem i nema sad neku pozadinu jer je smrsala, bolje je izgledala kad je imala 3 kila vise od sadasnje kilaze, kao ovde ili ovde.
Quote (Infinity) Pa kad bude naucila da plese i peva kao ona onda cu i je ja tako zvati xD Quote (♥Ivana♥) Slazem se.. Igra solidno,ali nije ni prici JLo.. Quote (♥Ivana♥) Sto se tice Milice kao pevacice,suvisno je pricati jer po meni nema nista sem dobrog izgleda. Tacno je ovo za pevanje, ne moze na primer nikada da ima glas kao sto ima Marija Serifovic ili Ivana iz grupe "Negativ", ali lepo peva, trudi se i napreduje, da ne zna da peva ne bi ni bila pevacica kao sto ja nisam. A za ovo da ne zna da igra, niste u pravu, devojka rastura! Izlomi se svaki put kad ima nastup, igranje joj je za zlatnu medalju. JLo je iz druge sredine, mi tj. Balkan smo milion godina iza Amerike. Da je Milica tamo zapocela svoju karijeru mozda bi vec bila internacionalna zvezda. Pa jeste videli sta rade Rihanna i Nicki Minaj na svojim nastupima? Da to isto i Milica radi rekli bi da je ku*va (msm, to vec i sada pricaju tj. pisu kao ova greska gore sto je "izvatala na rodjendanu" - ha-ha ) da je ovo, da je ono, a to sve iz razloga jer smo mi zatu*ani u mozak (kad moram ovako da se izrazim) i jos uvek zivimo u kamenom dobu.
Elem, spot ce biti svetski! Svetski - pa u njenom stilu, naravno. Nijedna pevacica nije ovoliko duhovita, prirodna, sarmantna, puna pozitivne energije kao sto je ona...
|
|
| |
|
post # 60 | 19.06.2013 , 1:22 PM
|
Quote (Nutellina) Elem, spot ce biti svetski! Svetski - pa u njenom stilu, naravno.
Pa kako je krenulo sa nastupima i spotovima njeno lice niko i ne vidi a i ne zapamti jer joj snimaju tu njezinu smrsanu pozadinu haha
|
|
| |