Milica Pavlovic
|
|
|
post # 1 | 11.11.2012 , 2:45 AM
|
Milica je trenutno jedna od najpopularnijih pevacica u Srbiji. Mislim da su svi do sada vec culi za nju. Pa, hajde da je komentarisemo, pisite vase misljenje o njoj...
Fajlovi:
3337152.jpg
(35.8 Kb)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 11.11.2012 , 3:06 AM
|
Nije ona ni pola popularna... Ima ona još da radi da bi postala popularna. Popularna je medju klincima, a ta popularnost koja brzo plane, još brže se gasi... Znam na šta ciljaš kad kažeš da je popularna, svi su je zapampili po igranju kad je prvi put prestavljala svoju pesmu, pesma manje više brza, ulazi u uši, ali nije od onih pesama koje će se slušati za sve vremena... A što se igranja tiče, meni se svidja, i tu joj skidam kapu... Mnogi su je pljuvali zbog toga, to je klasični trbušni ples i nisu mi jasni ljudi, koji pljuju nju, a npr. J Lo kad tako igra onda je super... Sve u svemu nemam neko posebno mišljenje o njoj.
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 11.11.2012 , 3:15 AM
|
Quote (Tanja91) Milica je trenutno jedna od najpopularnijih pevacica u Srbiji haha, cuj ti nje, jedna od najpopularnijih... pa ja nzm ni ko je ona
:P
|
|
| |
|
post # 4 | 11.11.2012 , 11:22 AM
|
Quote (Tanja91) Milica je trenutno jedna od najpopularnijih pevacica u Srbiji. Mislim da su svi do sada vec culi za nju. Tanja91, zabrinjavas me majke mi Quote (Deki87) haha, cuj ti nje, jedna od najpopularnijih... pa ja nzm ni ko je ona Slazem se sa kolegom
|
|
| |
|
post # 5 | 11.11.2012 , 11:50 AM
|
Quote (Tanja91) Milica je trenutno jedna od najpopularnijih pevacica u Srbiji. Mislim da su svi do sada vec culi za nju. Pa, hajde da je komentarisemo, pisite vase misljenje o njoj...
haha jedna od "najpopularnijih" xD kao sto Marijana kaze kriv je ples za tu neku popularnost.
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
post # 6 | 11.11.2012 , 12:02 PM
|
Quote (Deki87) haha, cuj ti nje, jedna od najpopularnijih... pa ja nzm ni ko je ona Znas ti vrlo dobro ko je ona... Moonchild007, Infinity, Deki87, vidi se da ne gledate TV...
I ako je "Zvezda Granda", ne morate da hejtujete odmah...
|
|
| |
|
post # 7 | 11.11.2012 , 12:24 PM
|
Quote (Tanja91) Znas ti vrlo dobro ko je ona... Pa nzm, stvarno... ne zezam se... Quote (Tanja91) I ako je "Zvezda Granda", ne morate da hejtujete odmah... tv ne gledam, upravu si, tj retko...slusam sve, pa i zvezde granda, ali ja nzm ovu pevacicu... moze neka njena pesma? Da me podsetis?!?!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 8 | 11.11.2012 , 1:23 PM
|
Quote (Deki87) slusam sve, pa i zvezde granda, ali ja nzm ovu pevacicu... moze neka njena pesma? Da me podsetis?!?!
ma ima samo jednu pesmu... tj dve.. jednu sama gde peva a druga je duet sa Dejanom Matićem, i ja ne verujem da je to čovek snimio :S
evo vam momci njene pesme i plesa... pa uživajte
i ovaj užas od pesme...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 9 | 11.11.2012 , 1:52 PM
|
aaaaaaaaaaaa to je taaaa Milica... hahahah... haos, nisam ni znao da ona peva ovaj Tango... ona mu dodje kao popularna zbog te jedine pesmice samo... za ovu drugu nisam ni cuo...
|
|
| |
|
post # 10 | 11.11.2012 , 1:54 PM
|
Ja gledam AmiG show , gledao sam kad je ona bila gost i Ognjen je zezao celu emisiju da plesom skrece paznju sa pevanja pa i nije potrebno da peva, dovoljno je samo da vrcka kako je on rekao a da , ona sebe poredi sa J.Lo hehe
Ovu drugu pesmu prvi put cujem i sad ne znam da li ovi nasi popularni pevaci kad omatore pocnu da snimaju gluposti a da ne spominjem kad ih pocnu oblaciti u super junake, svi se secate Ero Ojdanic Superman i Bora Drljaca Batman
Top komentar na YT [table][tr][td]Cili,cili,cili Milica i Dejan ispali debili !!![/td][/tr][/table]
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
|
post # 12 | 11.11.2012 , 2:19 PM
|
Cenim svaciji rad.
Cekam da je vidim kada bude bila u godinama Lepe Lukic. Tada ce morati da se osloni na pevanje, ili je prikljuce na trofaznu.
. . .
|
|
| |
|
post # 13 | 11.11.2012 , 2:49 PM
|
Mislim da mi je prijateljica nedavno pokazala nekakvu njenu pjesmu,ali pošto ne slušam takvu muziku nisam je baš ni slušala.
|
|
| |
|
post # 14 | 11.11.2012 , 3:08 PM
|
Quote (Tanja91) Mislim da su svi do sada vec culi za nju. Misliš? Ja kad sam pročitala naslov teme, mislila sam na školu, a ne neku zvezdu.. Da preciziram... xD Ko je ta?
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 15 | 11.11.2012 , 3:39 PM
|
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 16 | 11.11.2012 , 3:55 PM
|
Quote (MarijanaBK1) Nije ona ni pola popularna... Ima ona još da radi da bi postala popularna. Popularna je medju klincima, a ta popularnost koja brzo plane, još brže se gasi...
objasnila si
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 17 | 11.11.2012 , 3:59 PM
|
Rece devojka koja slusa Zokija... Ma za tebe nisam ni sumnjala da nisi cula za nju...
|
|
| |
|
post # 18 | 11.11.2012 , 4:01 PM
|
Quote (Tanja91) Rece devojka koja slusa Zokija... Ma za tebe nisam ni sumnjala da nisi cula za nju... Ne diraj Zokija, brej! xD Sva mudrost je sročena u pesmi... Ma nisam ja kriva što ne pratim šund...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 19 | 12.11.2012 , 7:03 PM
|
Lepo izgleda. Odlicno vrti i mesa guzicom. Peva, peva, peva.........................izostavila bih komentar.
Citiracu svog muza sta je rekao za nju: Devojka odlicno peva na kozni mikrofon.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 20 | 12.11.2012 , 7:27 PM
|
Ma kad je uzmu ovi iz Granda i urade joj glas bice ona dobra i poznata. A vi hejteri cete uvek biti tu i hejtati I nece biti nista od vas
|
|
| |