Steampunk stil/muzika
|
|
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 1 | 04.06.2013 , 7:54 PM
|
Eto ovako, pre nekog vremena naisao sam na novi zanr muzike, barem je za mene nov. Zove se steampunk i kao sto i samo ime govori ima veze sa parnim masinama odakle vecina inspiracije za crteze, odecu, muziku, igrice i druge stvari dolazi, jednostavno jedan novi svet fantazije i horora. Ovaj stil pronacicete svugde, od filmova do igrica, recimo film Metropolis ili igrica WoW, The Elder Scrolls, Dishonored i mnoge druge, ovo mozete i sami naci na nekom sajtu ili na wiki ako vas zanimaju te igrice.
U ovoj temi sam malo vise hteo da popricamo o Steampunk muzici meni se svidela jos od prve pesme da budem iskren.
Sta vi mislite o ovome, da li ste pre negde culi neku steampunk pesmu, mozda neko i slusa, ako ne da li bi mogli da slusate ovakvu muziku, jednostavno me zanima vase misljenje o ovome.
Neke slike.
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 09.06.2013 , 10:22 PM
|
Nisam baš bila upućena u ovo. Evo,večeras sam nešto poslušala. Može se slušati,ali me nije baš mnogo zadivilo. Teška sam ja.
|
|
| |
|
Soldier of Jah Army
|
post # 6 | 10.06.2013 , 10:02 AM
|
_Danijel_, kad pomjesaju metal sa dubstepom a ja u busu na sluhe odvrnem xD cova do mene se samo pocne vrtiti
Be my love?
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 7 | 10.06.2013 , 11:06 AM
|
JahRastafarI93, Pa mesavina dubstepa i metala je malo kao nightcore, dobra je ali ne ide uz svaku pesmu, jednostavno ne zvuci dobro. To tako i kod mene svako jutro vozom, ili odu pa mi ostanu dva prazna sedista ili puste i oni muziku ako imaju sluske.
|
|
| |