My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Slusam, ali mi nije primarna vrsta muzike koju volim. House je zakon! Mada isao sam na te psy-trance zurke i bilo je dobro.
Ova stvar mi je odlicna:
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
I-E-A-I-A-I-O"" DA DA DA DA DA DA TEBROU TO JE TO SWI KOJI OWO SLUSAJU NAKA ME ADD NA FB IMAM NEKOLIKO SWOJIX GRUPA GDE MOZEMO RAZMENITI ISKUSTWA I JOS MNOGO TOGA Stefan Maksimowski ADD OWDE
wow nisam slusao ovo godinama niti nemam pojma ko je sada aktualan. al mi je dobar Infected Mushroom,GMS,Skazi....etc ovo ce sigurno znati svaki obozavatelj pys-a
People get ready right´ya know here we come. G'yal wine up your wheels and give me some. Skazi and Big-Bass line side of Ami-San All over the globe we are ruling in Japan. Wish you like Fishi in a combination. Blondie teens in the New York and in a London. "Alifut Ha-olam" number one Ichiban "Ten et ze a" I hit and run...
i ovo mi je super stvar
Poruku je menjao/la Gatsu - Nedelja, 15.04.2012, 11:45 PM