Stih pesme koji vam se vrti po glavi
|
|
53 poruka na forumu
| |
13
| |
112
|
|
post # 281 | 17.02.2012 , 1:45 AM
|
nece meni drina biti kapija jel ljubav ne zna sto je granica.... 
|
|
| |
|
post # 282 | 17.02.2012 , 2:00 AM
|
Lagat ću ti sve što voliš čuti samo me ostavi ostavi na mjesto.. 
|
|
| |
|
post # 283 | 17.02.2012 , 2:42 AM
|
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 284 | 17.02.2012 , 2:44 AM
|
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur, ce n'est pas votre argent qui f'ra mon bonheur, moi j'veux crever la main sur le coeur papalapapapala allons ensemble, découvrir ma liberté, oubliez donc tous vos clichés, bienvenue dans ma réalité.
|
|
| |
|
post # 285 | 17.02.2012 , 2:47 AM
|
DZast tu livr livr dzast tu livr tuu... i work ya body work ya body
Sta ako nemam potpis?
|
|
| |
|
post # 286 | 17.02.2012 , 2:52 AM
|
Gitchi, gitchi, yaya, dada, Gitchi, gitchi, yaya, here, Mocha chocolata, yaya... Where d'you think you're sleeping tonight? Voulez vous coucher avec moi ce soir? 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 287 | 17.02.2012 , 3:18 AM
|
All the crazy shit I did tonight Those would be the best memories I just wanna let it go for the night That would be the best therapy for me !!!! 
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 288 | 17.02.2012 , 10:26 PM
|
Unos, dos unos, dos, tres, hu
Vidim sve je oko mene pravo ludilo neke stvari nisam tako bas zamisljao tece kao med i mleko, a okolo je smrad zato uvek dobar plati, a ne plati gad
Baraba, baraba, baraba kara me baraba, baraba, baraba 2x
Ja sam jedno, ti si drugo, nismo isti svi posle jedan trebalo bi da su dva i tri ma brojeva je kol'ko hoces, prijatelju moj zato slusaj samo sebe, izaberi svoj
Ref. 2x U, boli me kita da budem k'o marioneta i da budem k'o stafeta da me tamo neko cima da me vamo neko seta boli me kita, boli me kita
Dajte malo vise svetla da se vidimo ne bi skodila ni metla da se cistimo bacam pogled u visinu, gledam navise i za tebe i za sve me zivo zabole
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 289 | 17.02.2012 , 11:04 PM
|
A bas bi blejo ceo dan, samo klaj klaj klaj, a bas bi blejo ceo dan nista rad samo lad 
|
|
| |
|
post # 290 | 18.02.2012 , 3:34 PM
|
Mogu ja najponosnije tugu nositi, i opsovati, i oprostiti, sve sto tebe je na smrt plasilo, samoj sebi sam strasilo.
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 291 | 18.02.2012 , 4:51 PM
|
Ona je luda hoce bez truda da pobedi me recima da budem njena luda! Ona je luda ona je cudna ona je ona a ja nisam iz fazona 
|
|
| |
|
post # 292 | 18.02.2012 , 9:45 PM
|
lukacar95bre, ti to nesto na moj racun...
Ti si moja cokolada, Ja sam tvoja cokolada I da nisi tako mlada, Ja bih te ljubio... 
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
64 poruka na forumu
| |
16
| |
163
|
|
post # 293 | 18.02.2012 , 10:34 PM
|
Kakav speed, kakav ex Bolje ganja, onda sex Bolje stvaram novi zvuk Lakse stvaram novi text Relax, smotaj… Drugu, prva pukla je k’o keks Jedna nije dosta, motaj next Easy prolazim kroz citav stress Ne uklapam se ja u sav taj mess 

|
|
| |
|
post # 294 | 18.02.2012 , 10:45 PM
|
Marija, ubicu teeeeeee
Case da lupamo, ljubav da slupamo dok prebolim je ja uz tudje bokove ne pijem sokove uzmem sto zivot mi da...
P.S. Evo me, zurim, idem i zmurim 
|
|
| |
|
post # 295 | 18.02.2012 , 11:59 PM
|
A shadow in an empty doorway Call your name but no reply I still see your face But there's no trace Photographs... no good bye..... Hanging on just for tomorrow But I find it hard to see the light
I'm just looking for something To kill the pain tonight........((((((
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 296 | 19.02.2012 , 2:40 AM
|
pull - steamroller rollin' through my head said attached to loco power up coal through the system out to the right said you're in my light - lock down the generator on man screw down use the system use the main plan full power up to the point man don't fuck with me
loco
lock down here latch the generator on screw the system full power hit the main plan

|
|
| |
|
post # 297 | 19.02.2012 , 5:00 AM
|
Al' tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina, prodaću onu nasu kućerdu na lakat, pa nek' je stoput dedina, da kupim čet'r' konja besna, da ih u oblak upregne pa stobom di nas niko ne zna, uteknem....................... 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 298 | 19.02.2012 , 4:51 PM
|
Ako su to samo bile lazi, lazimo se bar jos malo. Ako su to samo bile varke, varajmo se, varajmo... Al' samo ti mi ubrzavas disanje jer se ja, jos uvijek palim na tebe...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 299 | 19.02.2012 , 4:55 PM
|
Quote (Nechy92) Ako su to samo bile lazi, lazimo se bar jos malo. Ako su to samo bile varke, varajmo se, varajmo... Al' samo ti mi ubrzavas disanje jer se ja, jos uvijek palim na tebe...
HAhahha kopiraš? 
|
|
| |
|
post # 300 | 19.02.2012 , 4:59 PM
|
Quote (dragan_93) HAhahha kopiraš?
Hahahaha, ako su to samo bile lazi, lazimo se, bar jos malo. 
|
|
| |