Stih pesme koji vam se vrti po glavi
|
|
|
post # 321 | 23.02.2012 , 4:15 PM
|
Oduzimaš mi dah za tobom ludim, volim svaki tvoj osmijeh dok se budim, volim tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 322 | 23.02.2012 , 5:34 PM
|
And the rain will kill us all If we throw ourselves against the wall But no one else can see The preservation of the martyr in me........... 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 323 | 23.02.2012 , 8:01 PM
|
Nije vazno odakle sam sve dok znades kuda putujem deralo me sedam mora gorka kora ljute nevolje...
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 324 | 23.02.2012 , 8:37 PM
|
Sex bomb, sex bomb, you're a sex bomb uh, huh You can give it to me when I need to come along, give it to me Sex bomb, sex bomb, you're my sex bomb And baby, you can turn me on, baby, you can turn me on You know what you're doing to me, don't you? Ha ha, I know you do 
Poruku je menjao/la WinterLady - Cetvrtak, 23.02.2012, 8:37 PM
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 325 | 23.02.2012 , 9:28 PM
|
Rado te se setim ljubavi stara jer me svaka nova ljubav razočara. Još zaborav vreme donelo mi nije još o tebi maštam, moje najmilije!
|
|
| |
|
post # 326 | 24.02.2012 , 9:04 PM
|
Ao nono bijela vihar vjetar pirnu u suknju joj dirnu Ao nono bijela
Suknjica se siri, a nozica viri... 
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 327 | 24.02.2012 , 9:17 PM
|
pusti me da drhtim i da setim se kako su me njene usne ljubile neke tuge nikad se ne probole ubice me zbog nje stvari lagane

|
|
| |
|
post # 328 | 25.02.2012 , 0:22 AM
|
I see the magic taken out of our dream That kept me young and trusted? Singled out and dazed What else can you do for me to keep me standing?
Everyday's a new confession Vulnerable, are we all?
With our faith, we'll go on 'til it's over The world doesn't always love you But you never let that define you Just have faith, we'll go on We'll get closer To everyone whoever tried to hate you Say goodbye, it was nice to know you! Nice to know you!

|
|
| |
|
post # 329 | 25.02.2012 , 2:35 AM
|
But look at who's right beside you When you're alone barely holding on You leave your worries behind you You're not alone in the dark But look at who's right beside you You're looking back thinking oh my god That somebody's never left you You're not alone in the dark!
|
|
| |
|
post # 330 | 25.02.2012 , 8:46 PM
|
Mama, ja te lažem, kada ti kažem da se menjam. Hej, opet sve po starom, nemam ni malo od tvog poštenja. Mama, ja te lažem, kada ti kažem da sam veran. Hej, svakoj lomim krila, svaka je bila, samo kopija njena.
|
|
| |
|
post # 331 | 26.02.2012 , 1:06 AM
|
All the blood on my hands And the sins that bleed from my soul (Take) And take it all away Make it go away
Stand up for bein' the last one to control What you can't see is bein' the last one to know Stand up for bein' the last one to control (But) What you can't see is bein' the last one to know
Fade into a dream Try and save me from myself now Save me from myself now Fallen from the world If I could ever breathe in the Air maybe then I wouldn't suffocate

|
|
| |
|
post # 332 | 26.02.2012 , 1:56 AM
|
idi idi nesanice, da ne vidim tvoje lice da mi zora bol ne stvara a a a a 
|
|
| |
|
|
post # 334 | 27.02.2012 , 3:40 PM
|
Cuando me enamoro se detiene el tiempo y sonrio, ♥♥♥ siempre me enamoroooo....
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 335 | 29.02.2012 , 3:01 PM
|
Girls they just wanna have some fun Get fired up like smokin' gun On the floor til the daylight comes Girls they just wanna have some fun...
|
|
| |
|
post # 336 | 29.02.2012 , 3:24 PM
|
Nije svejedno kad ti kola kradu, kad preko grane svercuju ti Ladu, pa peske ides, po Beogradu. . . 
Poruku je menjao/la -Dzeri- - Sreda, 29.02.2012, 3:37 PM
. . .
|
|
| |
|
post # 337 | 29.02.2012 , 6:24 PM
|
samo jednu nedelju da ti guzvam postelju, sedam noci sedam dana bices milovana... 
"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D
|
|
| |
|
post # 338 | 05.03.2012 , 1:27 PM
|
One word, a voice unheard You can change the world With everything I know you're made of One word, a voice unheard You can change the world If everyone would stop and listen Added (05 Mar 2012, 12:27 PM) --------------------------------------------- Kocko šećera Ja moram da te liznem Kocko šećera ili ću da šiznem

|
|
| |
|
post # 339 | 05.03.2012 , 8:45 PM
|
Nemirne noci cuvam za sebe disem bez nade bez duse, bez tebe..
|
|
| |
|
post # 340 | 05.03.2012 , 11:14 PM
|
Više komada stihova

|
|
| |