Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Ammir, CryTek  
Forum » PC Igre » PC Igre » Assassin's Creed - Jedina dozvoljena tema
Assassin's Creed - Jedina dozvoljena tema






780
poruka na forumu
22 296



post # 1 | 26.12.2012 , 0:48 AM

Kako vam se svidja igra?Ja sam imao prilike da je igram i evo stigao sam do 70 i nekog nivoa skoro sam presao igru i jako mi se svidja.Ovu temu sam napravio da se postavljaju pitanja o igri,postavljanje svojih gameplay-ova itd....

Ovde mozete pisati komentare, recenzije, postavljati trilere i gameplay-eve od svih serijala AC-a
CryTek










Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
7673
poruka na forumu
1498 10468



post # 2 | 26.12.2012 , 1:14 AM

Igro sam tu igru jednom na xBoxu :D Nije losa :D Gledo sam Gameplay i tako to ;) Odlicno je odradjena :D

http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg
http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg

My Father was always in a good spirits,
he loved Football. It makes me a bit
sad because if he could enjoy seeing
me now, what I have achivet, that
would be a hight in his life.

BUT I AM SURE THAT
HE WATCHES OVER ME
FROM ABOVE.

CRISTIANO RONALDO ➐










2332
poruka na forumu
1535 10625



post # 3 | 26.12.2012 , 2:02 AM

prosao sam celi serijal :D i sjajna igra :D











86
poruka na forumu
4 44



post # 4 | 21.04.2013 , 8:15 PM

Najbolja igrica koju sam igrao
AC 3 i 3 su ZAKONN! :)











1291
poruka na forumu
106 1817



post # 5 | 21.04.2013 , 9:14 PM

Presao ceo serijal, sad se ceka cetvrti deo :)

Added (21.04.2013, 9:14 PM)
---------------------------------------------
Assassin`s Creed Revelations RECENZIJA
Ubisoft očigledno zna šta fanovi Assassins Creed igara žele da vide. U poslednjem delu trilogije o Eciju, igri Assassin’s Creed Revelations, pratićemo priču trojice glavnih likova. Dezmond će iz animusa postmatrati Ecija, koji će, povremeno, preživljavati najvažnije momente iz života Altaira.
Tamo gde je sve počelo

Assassins Creed Revelations vraća igrače na istok. Sem Konstantinopolisa, Ecio će posetiti i Masyaf, još na početku igre. Tamo je, kako se dalje ispostavlja, Altair sakrio moćan artifakt u tvrđavi. Međutim, ključevi su u negde u Konstantinopolisu. Oni su, u stvari, relikti drevne civilizacije, o kojoj se još uvek malo zna, sposobni da “snime” život njihovog nosioca. Ecio, na taj način, dobija mogućnost da doživi najvažnija sećanja iz Altairovog života.

Istanbul se, u igri, sastoji iz četiri distrikta: Constantin, Beyazid, Imperial i Galata. Biće dostupna i Cappadocia, a značaj deo te regije pokriva podzemni grad nastaljen Templarima.

Priča se odigrava i u našem vremenu. Dezmond je pristupio Crnoj sobi Animusa, gde pokušava da rekonstruište svoju defragmentovanu podsvest. Dok to ne uradi, on je u komi.

Gameplay

Najvažnija novina je hookblade - kuka koju Ecio koristi za brzi transport putem povezanih kablova između kula koje je osvojio. Naravno, Assassin’s Creed ne bi bio ono što jeste da kuka istovremeno nije i smrtonosno sečivo, idealno za iznenadne napade.

Eagle Vision je sada Eagle Sense. Novi način gledanja na okruženje donosi bitan strateški element. Igrači će imati uvid u liniju kretanja mete i stražara, što utiče na planiranje asasinacije, na pronalaženje mesta za zasedu i sl.

Kule Assassin’s Dens biće ekvivalent Borđinih tornjeva iz Brotherhood-a. Te zgrade, na početku igre, kontrolišu Templari. Kada Ecio preuzme kontrolu on dobija mogućnost povezivanja kablova radi bržeg transporta, putem svoje nove igračke. Novina je mogućnost Templara da osvoje nazad svoje zgrade, a ako je Ecio daleko, igrači mogu da pošalju saborce da brane denove.
Multiplayer

Svi modovi iz igre Assassin’s Creed Brotherhood trebali bi da budu prisutni i ovde, ali su unapređeni novim funkcijama, likovima i lokacijama. Nivo personalizacije biće veći, a najavljena je i mogućnost kreiranja gildi, kao i sopstvenog grba. Ubisoft je najavio i priču, koja bi trebala da prati multplayer iskustvo.

Igračima, kao članovima Absterga, otkrivaće se sve više informacija o ovoj templarskoj kompaniji, kako napreduju kroz rankove. Najavljeni su i novi multplayer modovima, a neki od njih su orijentisani ka zadacima i priči. Glavni likovi u multiplayer-u biće Vanguard, pripadnica Kozaka iz Odese; Guardian, rođak otomanskog sultana; Bombardier, pripadnik Quizilbash-a, grupe anti-otomanskih pobunjenika; te Sentinel, templar koji je bio hašašin.

Glavni likovi

Sa Ecijom smo od početka njegovog života. Sada on ima 52 godine i rešen je da razotkrije misteriju svojih predaka, kao i da sazna više o misterioznom susretu sa Minevrom, kada je poslužio kao sredstvo za komunikaciju sa Dezmondom. Ecio je sada veliki majstor reda Hašašina, ali sa krizom identiteta. On počinje da sumnja u svoju svrhu i da se pita da li je on samo marioneta neke priče mnogo veće od njega samog. Da bi pronašao svoj put i mir on prati stope svog pretka, legendarnog Altaira.

Altaïr Ibn-La’Ahad je sin oca muslimana arapina i majke hrišćanke iz Italije. Njegov životni put odveo ga je do susreta sa neverovano moćnim artefaktom, “Jabukom” ili “Delom Edena”, za koju se veruje da je to ona biblijska jabuka sa Drveta znanja. Altair je, na kraju prvog dela igre, svedok efekta ovog moćnog artefakta, kada Al Mualim ostvaruje kontrolu nad stanovnicima sela oko Masyaf-a. Upravo je to efekat koji Templari danas žele da ostvare na globalnom nivou. Altair je svojim potomcima ostavio mapu sa lokacijama ovih drevnih oruđa moći, odgovornih za čuda u starim vremenima. Dezmond je, u drugom delu igre, imao viziju koja mu je pokazala da je Altair imao odnos sa templarkom Marijom, što je priča koja će se možda nastaviti u Revelations.

Ostali likovi

Manuel Palaeologos je istorijska ličnost, čovek kome je malo falilo da postane novi vizantijski gospodar, da ovo kraljevstvo nije srušila Otomanska imperija. Palaeologos je jedan od bogatijih ljudi u Konstantinopolisu, ali sa malo političkog uticaja. U igri je povezan sa Templarima.

Sofia Sorto nije istorijska ličnost, već lik koji su Ubisoftovi dizajneri stvorili inspirisani Durerovomslikom Portrait of a Young Venetian Woman. Ona je vlasnik prodavnice knjiga u Istanbulu, u vreme nastanka mašine za štampu i “književne revolucije”. Ecio posećuje njenu prodavnicu, tokom svog pohoda, i jedna stvar vodi drugoj... Ipak, kroz igru, protagonist ne želi da otkrije svoj pravi identitet, što komplikuje situaciju. Sem ljubavno, Sofia postaje zaintrigirana životom Ecija i pitanjima koji ga muče...

Princ Sulejman je vladao preko 40 godina Otomanskom imperijom. U vreme igre on ima tek 17. godina. Njegov otac želi da vidi svog sina na tronu, dok deda, trenutni sultan, nastoji da kao novog postavi starijeg brata Sulejmanovog oca. Ecio stiže u vreme građanskog ili, bolje reći, porodičnog rata, a Sulejman prepoznaje veliki potencijal u misterioznom italijanu, od koga ima dosta toga da nauči. Izgleda da porodične spletke i krvavi sukobi prate Ecija svuda...

Yusuf Tazim je veliki majstor Hašašina u Konstantinopolisu. On je Ecia upravo naučio prednostima kuke, koju će on koristiti kroz igru.

Najintrigantija priča do sada, činjenica da ćemo videti sva tri glavna lika u jednom naslovu, bogatiji multplayer i nova motion scan tehnologija su garancije da će Assassins Creeed Revelations predstavljati kvalitativni skok kakav je postojao između prvog i drugog dela igre.
Assassin’s Creed: Revelations izlazi 15. novembra 2011. Igra će biti dostupna u verzijama za PC(tek 29.11), Xbox 360 i Playstation 3.





   

1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma!
2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme!
3.Pogledajte moje opise igara ovde.

Did I ever tell you the definition of insanity !?










780
poruka na forumu
22 296



post # 6 | 21.04.2013 , 10:10 PM

Ja jedino mrzim one misije kad trebas da se sunjas :D












1291
poruka na forumu
106 1817



post # 7 | 21.04.2013 , 10:25 PM

Ipak ju uzivanje u delovima gde pravis totalni pokolj :)

1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma!
2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme!
3.Pogledajte moje opise igara ovde.

Did I ever tell you the definition of insanity !?










780
poruka na forumu
22 296



post # 8 | 21.04.2013 , 10:27 PM

Quote (CryTek)
Ipak ju uzivanje u delovima gde pravis totalni pokolj
Da,da ali smori ono ubijanje sa ona dva nozeva..A najbolje mi je kada sa ona 2 noza skocis sa zgrade pa dvoje cuvara zabodes u glavu uff to mi je extra :D A na pocetku igre smara ono sa onom zenom kad je pratis itd...












1069
poruka na forumu
17 283



post # 9 | 21.04.2013 , 11:23 PM

Jako lepo uradjena igra. AC 2 sa njegovima nastavcima Brotherhood i Revelations ima extra pricu :D sve u svemu igra je postigla lep uspeh :)








780
poruka na forumu
22 296



post # 10 | 22.04.2013 , 2:08 PM

Pa 2 deo je najbolji od svih po meni jer ima svega znaci prica je jako dobra












792
poruka na forumu
53 326



post # 11 | 11.06.2013 , 3:24 PM

Svi delovi su mi dobri ali AC2 mi se jako svideo :D
Problem je sto smara ono macevanje itd...jer oces da ga ubijes a ne mozes,brani se :D i to traje dugo :D











116
poruka na forumu
5 9



post # 12 | 04.08.2013 , 2:02 AM

Obožavam AC. Nisam samo igrao AC 3 jer treba baš jak komp a ove ostale delove sam prešao.

NM5









261
poruka na forumu
14 548



post # 13 | 04.08.2013 , 12:49 PM

Quote (Dahaka)
Obožavam AC. Nisam samo igrao AC 3 jer treba baš jak komp a ove ostale delove sam prešao.

Ne treba puno jak komp , ali po meni, ja sam presao sve delove , sad cekam AC 4 Black Flag , i Assassin'S Creed 3 ne moze da se meri sa AC Brotherhood ili Revelations, Connor ne moze da se meri sa legendarnim Ezio Auditore :D









Prodajem paprike!!!
159
poruka na forumu
23 98



post # 14 | 11.08.2013 , 12:26 PM

ja nisam ni igrao, ali voleo bih da je igram ako neko mozda ima download link od bilo kog dela nek mi ga posalje u pm :)


Poruku je menjao/la Kopis - Nedelja, 11.08.2013, 12:27 PM

Moj zivot:
<3 Ja imam tebra svoje parce neba, direktno ispod njega BLOK 21!!! <3










2332
poruka na forumu
1535 10625



post # 15 | 07.09.2013 , 4:44 PM

Igrao sam sve delove :) i ocekujem AC4.. mislim da ce biti najbolji :D











389
poruka na forumu
50 717



post # 16 | 08.09.2013 , 10:15 AM

2014 izlazi film

Added (08.09.2013, 10:15 AM)
---------------------------------------------












792
poruka na forumu
53 326



post # 17 | 28.09.2013 , 1:41 PM

thegamemaniac, auuu to zelim da vidim,kakva ce biti ubijanja,parkour itd...









Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
7673
poruka na forumu
1498 10468



post # 18 | 13.10.2013 , 9:50 AM

thegamemaniac, Vec ima jedan film steta sto traje samo 30-tak minuta. :)


Ubisoft potvrđuje: PC verzija Assassin’s Creeda IV biće lepša nego na Xbox One i PS4

Ubisoft ne krije kako će PC verzija Assassin’s Creeda IV biti prilično zahtevna, ali kaže da će igrači zaista dobiti najbolju moguću verziju igre.

Luc Poirier, koji je vođa tima za rendering igre, navodi kako PC verzija igre neće imati niti jednu manu u odnosu na konzolne, ali da će imati nekoliko prednosti. “Naš tim Ubisoft Kiev radio je na unapređenju HBAO, MSAA i drugih efekata. Interfejs je unapređen u PC verziji a vlasnici Nvidia kartica imaće na raspolaganju i TXAA opciju koja dodatno poboljšava grafiku. Naravno, vlasnici starijih grafičkih kartica moćiće da isključe deo efekata.” On navodi i kako će AC IV podržavati 32-bitne Windowse, ali da je samo pitanje vremena kad će se sve igre prebaciti u 64-bitno okruženje.


Poruku je menjao/la Ammir - Nedelja, 13.10.2013, 1:31 PM

http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg
http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg

My Father was always in a good spirits,
he loved Football. It makes me a bit
sad because if he could enjoy seeing
me now, what I have achivet, that
would be a hight in his life.

BUT I AM SURE THAT
HE WATCHES OVER ME
FROM ABOVE.

CRISTIANO RONALDO ➐










792
poruka na forumu
53 326



post # 19 | 13.10.2013 , 12:25 PM

Videcemo ovaj Assassin's Creed 4 kakav ce biti :D











2332
poruka na forumu
1535 10625



post # 20 | 13.10.2013 , 5:55 PM

izgleda bas dosta realno :D





Forum » PC Igre » PC Igre » Assassin's Creed - Jedina dozvoljena tema
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: