eRepublik
|
|
|
|
post # 2 | 16.08.2011 , 11:41 AM
|
Igrao ja i prestao... mada nije tako ni losa... al definitivno nije najbolja???
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 3 | 16.08.2011 , 12:01 PM
|
Pa igras li nesto sad? 
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
post # 4 | 16.08.2011 , 12:24 PM
|
Plemena sam igrao, mnogo dobra i zarazna igra... al sam prestao zbog obaveza... to su igre koje traze svaki dan po malo tvog vremena... 
Poruku je menjao/la igortehno - Utorak, 16.08.2011, 12:26 PM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 6 | 16.08.2011 , 12:44 PM
|
|
|
| |
295 poruka na forumu
| |
19
| |
198
|
|
| |
|
|
post # 9 | 25.12.2011 , 2:50 AM
|
Da li ima neko ko je igrao ovu igru a da je prestao, zeleo bih neki jaci akount ako je neko raspolozen da pokloni isti???
"Pametniji nikada ne moze toliko da popusti,koliko glup moze da zategne!"
|
|
| |
|
post # 10 | 25.12.2011 , 2:56 AM
|
Ova igrica plemena je stvarno ekstra igrao sam je pre ali sam prestao jer stvarno igrica zahteva dosta truda i vremena tkd. sam prestao da igram a erepublic cuo sam za igricu kazu da je dobra ali nisam je jos igrao videcu da je isprobam u skorije vreme 
|
|
| |
|
post # 11 | 25.12.2011 , 3:04 AM
|
Pa nije losa, zavisi kako za koga, ja trazim neki acc posto su mi banovali prethodni a da krecem ispocetka, to je kao da sam bacio dve godine igranja u vodu 
|
|
| |
|
post # 12 | 25.12.2011 , 11:22 AM
|
Quote (barracuda) Pa nije losa, zavisi kako za koga, ja trazim neki acc posto su mi banovali prethodni a da krecem ispocetka, to je kao da sam bacio dve godine igranja u vodu
Upravo sam pokusao da se ulogujem u svoj stari acount i pise da je izbrisan, igrao sam oko godinu i prestao, postala mi smor sad trenutno igram ovu i extra je: ovdje se registrujte pa ako hocete da zajedno osnujemo savez: http://s6.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=31360
mnogo dobra i zanimljiva igrasvaki dan imate 12 borbi u tamnici, 12 u areni, 12 u raznim niovima protiv zivotinja i lopova i 12 u cirkus turmi... zanimljva nije teska za skontat, borbama zaradjuejte zlato, iskustvo i cast, a radom zlato i iskustvo, kupujete oklope, maceve, kacige, i jos po nesto da bi bili sto jaci, evo ja sam level 27 a igram igru oko 2-3 mjeseca Na ovom linku mozete pogledat profil mog gladijatora, bez registracije http://s6.ba.gladiatus.org/game/index.php?mod=player&p=31360
Poruku je menjao/la igortehno - Nedelja, 25.12.2011, 11:24 AM
|
|
| |
|
post # 13 | 25.12.2011 , 11:22 AM
|
eRepublik je masovna multiplayer društvena online strategija gde igrači, odnosno eGrađani imaju prililku da grade političke, poslovne ili vojničke karijere, da postanu ministri, predsednici, vlasnici multinacionalnih kompanija, da izdaju svoje novine ili krecu u ratne pohode na ostale države. eRepublik nudi sve pogodnosti Interneta za korisnike: - besplatnu prijavu - igra je user-friendly i browser based, što znači da ne zahteva nikakve instalacije ni preuzimanje nikakvih datoteka - igri se može pristuputi s bilo kojeg uređaja i mesta s pristupom Internetu Želite biti predsednik države? Želite biti u Parlamentu? Želite biti predsednik stranke? Želite biti vlasnik bezbroj kompanija i diktirati ekonomiju na tržištu? Ili više volite švercovati na crnom tržištu?? Želite zarađivati kao menjačnica? U eRepubliku postoje 50 nacinalnih valuta i zlato kao jedinstvena valuta. Volite ratovati? Željni ste borbi i želite biti junak nekog rata? Patriota ste? Branili biste Srbiju da je neko napadne? Želite biti vlasnik ili urednik novina? Svojim dobrim člancima možete postati najbolji novinar eSveta. Ako je na barem jedno pitanje odgovor potvrdan, mislim da treba da probate igricu. Postanite eGrađanin. http://www.erepublik.com/
|
|
| |
|
post # 14 | 25.12.2011 , 11:22 AM
|
!!!
|
|
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
| |
|
post # 16 | 25.12.2011 , 11:22 AM
|
Quote (scorpio978) nego reci mi otkud tebi taj ukor od 20% zbog spamova 
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 17 | 25.12.2011 , 11:22 AM
|
Hmm, zvuči zanimljivo. Mislio sam da je šerpa, zato što mi je izbacivalo kad odem na neki sajt, ali pokušaću da je igram.
|
|
| |
|
post # 18 | 25.12.2011 , 11:23 AM
|
Da li ima neko ko je igrao ovu igru a da je prestao, zeleo bih neki jaci akount ako je neko raspolozen da pokloni isti???
|
|
| |
|
post # 19 | 25.12.2011 , 4:01 PM
|
Igrica je onk... igrao sam je malo i smorila me 
KRCAN
|
|
| |