Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: G_A_R_I  
Forum » Moblini telefoni » Opšte diskusije » Božićne SMS poruke (Hristos se rodi!)
Božićne SMS poruke






2963
poruka na forumu
797 10239



post # 1 | 07.01.2013 , 10:57 AM

Ovde postavljajte poruke, stihove vezane samo za Božić...




Nek HRISTOVO sveto drvo podari ti srecu prvo i nek tamjan zamirise nek veseljem kuca dise, nek vam srecom dom zablista za rodjendan BOGA HRISTA!


Na Svetom drvetu tri lista stoje Radost Sreca i Ljubav oni broje pusti neka te to kroz zivot vodi. MIR BOZJI HRISTOS SE RODI.


Marija je spasitelja rodila, Bozija je ruka vodila. Za vase zdravlje radost i srecu tiho se molim uz svecu. Andjeo uvek nek vas vodi, VAISTINA SE RODI


Dogoreva Badnjak sveti i polako vatrom tinja,puno zdravlja i srece zelim tebi i tvojima. Nek vas Bog stazom srece vodi-SRECAN BOZIC, VAISTINU SE HRISTOS RODI!


Kad ponocna zvona zazvone, Isus se rodi u domu tvome. Neka vam mudrost, zdravlje i sreca, od Bozica ovog bude jos veca. Mir Bozji, Hristos se rodi!


Bog veliki i svi sveci, i svi dani i meseci i godine sto dolaze, neka vasu kucu paze! Ovo je od srca zelja, slavi HRISTA SPASITELJA! MIR BOZJI, HRISTOS SE RODI!!


Tebi se Boze sada molim za sve one koje volim! Ispuni im svaku zelju, neka zive u veselju, nek im svaki bude dan kao Bozic radostan! MIR BOZIJI I HRISTOS SE RODI!


Neka danasnji Badnji dan vama bude radostan... Nek vam Bozic vrata zlati, neka vas sreca prati... Andjeo srece neka vas vodi... Mir Bozji, Hristos se rodi!


Neka Tisina ovog svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju,radost u zivotu i ljubav za one s kojima zivis!Od srca MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI!


Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima!!!


Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek' ispune ti se sve želje, tugu nek' otjera veselje...


Kada andjeli upale Bozicnu svijecu,to ti ja zelim zdravje i srecu. Tisucu zvijezda kad naprave pir to ti ja zelim ljubav i mir!!! SRETAN BOZIC!!!!


Dobri dome Bozic stize, dragom Bogu da smo blize, da te greje vatra sveta, da ti sreca kucom cveta, da krst casni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!


Danas oprosti duznima, daj poljubac bliznjima, pomozi tuznima…. u ponoc pogledaj nebo videces zvezdu sto hodi i reci tiho HRISTOS SE RODI


Dobro jutro s milim Bogom, Andjeo je jutros s tobom. BOzicno ti jutro sretno sve neka je bericetno. Bozja ruka nek vas vodi, SRECAN BOZIC I HRISTOS SE RODI


Nek HRISTOVO sveto drvo podari Vas srecom prvo i nek tamjan zamirise, nek veseljem kuca dise, nek vam srecom dom zablista za rodjendan BOGA HRISTA.HRISTOS SE RODI


Anđeli će čuvati noćas tvoj mir, Hristos će preuzeti sve tvoje boli, sv Vasilije da te čuva a moje srce da te voli.


Da ostvariš svaki san pomogo ti badnji dan. Da u kući novac teče, pomoglo ti badnje veče. Nek se sreća s zdravljem srodi MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI


Stigo Božić, stigli dani sveti, da se bogat siromaha seti, da obiđe zdrav bolesnoga, da veseo teši žalosnoga, da se sretnik s nesretnikom druži, odbačenom da se ruka pruži, zavađeni svi da se pomire i da ljubav Božiju svetom šire, da dostojno dočekamo Hrista i njegovi budemo zaista! Hristos Se Rodi!


Dobro jutro s'milim Bogom, Anđeo je justros s'tobom. Božićno tu jutro sretno, sve neka je berićetno. Božja ruka nek te vodi, sretan Božić i Hristos se rodi!


Slava Bogu na visini i na zemlji mir, a među ljudima dobra volja! cHristos se Rodi !


Bog veliki i svi sveci svi dani i meseci i godine što dolaze neka vašu kuću paze. Ovo je od srca želja, slavi Hrista Spasitelja ! Hristos se rodi!


Nek ti od Božićnog dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najlepši san, želim ti sve najbolje za BOŽIĆNI DAN.


Dobro jutro kućo stara evo 7. Januara! Pod nogama prsti slama, stigo Božić, blago nama. Nek Vas Božja svetost vodi, Mir Božiji, Hristos se Rodi...


Srce čoveka smišlja put, ali Bog upravlja korake njegove! Kud god kreneš ti i sve koje voliš i sve što učiniš nek ti bude blagosloveno. Hristos se rodi!


Božija milost nek vas prati, nek se dobro dobrim vrati, ovo vam je moja želja Slavi Hrista Spasitelja. Gospod neka vas svuda vodi srećan Vam Božić Hristos Se Rodi!


Dobro zdravlje, mir u duši, radost u mislima, mladost u srcu, uspeh u radu, puno sreće, blaga mnoga i od ljudi i od Boga. Hristos se Rodi! Srećan Božić


Da vas andjeo kroz zivot vodi "MIR BOZIJI HRISTO SE RODI".


Fajlovi: 8828314.jpg (14.6 Kb)

Poruku je menjao/la Deki87 - Ponedeljak, 07.01.2013, 10:58 AM

:P









101
poruka na forumu
213 2804



post # 2 | 07.01.2013 , 11:20 AM

O mili bože iskreno se molim blagoslovi ljude koje stvarno volim,podari im sreću,zdravlje i veselje i ispuni sve njihove želje.Mir Božji Hristos se rodi!

Added (07 Jan 2013, 10:20 AM)
---------------------------------------------
Noćas usni divan san,s mirom slavi Badnji dan,nek ti radost kroz dom teče s mirom slavi Badnje veče,nek ti srećom dom zablista na rođenje sina Hrista!


‎"Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, ni po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, i naposletku kako vas grli. Ni prečvrsto da ostanete bez zraka, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako da znate čiji ste."









40
poruka na forumu
0 20



post # 3 | 07.01.2013 , 11:23 AM

Ide Božić, idu dani sveti, da se bogat siromaha sjeti,
da obidje zdrav bolesnoga, da veseo tješi žalosnoga,
da se sretnik s nesretnikom druži, odbačenom da se ruka pruži,
zavadjeni svi da se pomire i da LJUBAV BOŽJU svijetom šire,
da dostojno dočekamo HRISTA i njegovi budemo zaista. SREĆAN BOŽIĆ !

Voli me da te mogu voljeti, drži me da te mogu držati.









2963
poruka na forumu
797 10239



post # 4 | 07.01.2013 , 7:40 PM

Dobro jutro kućo stara, evo 7. januara. Pod nogama škripi slama, stigo Božić, blago nama. Nek vas Božija svetlost vodi, MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI.

Tebi se boze danas molim,za sve one koje volim!Ispuni im svaku zelju,neka zive u veselju,nek im svaki dan kao Bozic radostan.Mir Boziji Hristos se rodi.

Danas je svaka misao jedna želja, želja za dom, za brata, prijatelja - za lepše sutra, za dane bolje, da kao Isus imaš snage i volje... Nek osvetli Božić srca čistotom, ti čovek budi, sijaj dobrotom... A dok se neko za tebe moli, ti sreću poželi, praštaj i voli. Mir Božiji, Hristos se rodi!

:P



Forum » Moblini telefoni » Opšte diskusije » Božićne SMS poruke (Hristos se rodi!)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: