Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: G_A_R_I  
Forum » Moblini telefoni » Opšte diskusije » Novogodišnje poruke,sms,čestitke... (text.poruke samo!)
Novogodišnje poruke,sms,čestitke...






2963
poruka na forumu
797 10239



post # 1 | 07.01.2013 , 8:47 PM

DA imas zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju života imas dugu... DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u novoj godini pocinje sa DA! SRECNA NOVA!

Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima... SREĆNA NOVA!

U 12 noci kad najvise zelis sklopit oci pruzam ti ruku svoju i cestitam ti godinu novu!!!

Kad sat otkuca pola noci, sms ti nece moci doci. S aljem ti ga par sati prije, nek ti malo dusu grije. S radoscu citaj poruku ovu: zelim ti sretnu godinu novu!!

Sve ruzno sto ti u knjizi zivota pise nek se od danas izbrise. A sve lijepo sto ti se sniva nek ti se od ove godine zbiva! Sretna Nova Godina

sretna nova godina vama ljudima dobre volje, da vam u novoj godine bude puuuno bolje !!

OVA SLATKA PORUKA..,SA SLATKOM NAMJEROM..,U SLATKOM TRENUTKU SLATKE NOVOGODIŠNJE NOĆI ZELI...SRETNU NOVU...

POLETJELI ANĐELI POPUT PTICA, NEK DOTAKNU OSMJEH TVOJEG LICA. NEK TI DONESU PORUKU NA KRILIMA BIJELIM DA TI U NOVOJ GODINI OD SRCA SVE NAJLJEPSE ZELIM.

SVE ŠTO JE LIJEPO I SRECOM SE ZOVE, NEKA VAS PRATI OD GODINE NOVE, A SVE STO VAM TUGU I NEMIR STVARA NEK VAM ODNESE GODINA STARA.

DOK PORUKU CITAS OVU I GODINU CEKATE NOVU, IZ MOG SRCA PRIMI ŽELJU, DOCEKAJ JU U VESELJU. NEK TI JE ZIVOT PUN SRECE I SNOVA, NEK TI JE SRETNA GODINA NOVA!

Ovaj sat koji kuca TIK-TAK,oznacava one sekunde koje se bliže,i koje ti žele SRETNU NOVO najviše!!!!!

KAD SAT KUCNE U POLA NOCI SMS NECE TI DOĆI. ŠALJEM TI GA PAR SATI PRIJE NEK TI MALO DUŠU GRIJE. S RADOŠĆU ČITAJ PORUKU OVU ŽELIM TI SRETNU GODINU NOVU!


:P



Forum » Moblini telefoni » Opšte diskusije » Novogodišnje poruke,sms,čestitke... (text.poruke samo!)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: