Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MarijanaBK1  
Forum » Obrazovanje » Životinjsko carstvo » Da li bi voleli da imate kravu i da li je to incest? (Prirodni priraštaj mleka iz kravljeg fonda,sa 20 % sex misli)
Da li bi voleli da imate kravu i da li je to incest?




velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949



post # 1 | 22.03.2014 , 10:07 PM

Krava je priobalna,živčana životinja iz porodice niskog rastinja i kao takva je sklona incestu.Ja sam uvek imao kravu i moja porodica je to sa koljen ana koljeno prenosila,kao da smo bili jedno.Legenda kaže da su krave naseljavale ovu planetu u ranom vimenozoiku u 13 vjeku pre nove tetrapak ere.Sjećam se još kao malom mi je deda pričao na drvenom koljenu njegovom,sinko moj dragi,krenem ti ja u borovu šumu kad tamo na livade čučnula krava i nešto brboće,kao da potočić lagano teče.Prišunjam ti se ja njojzi i brž bolje,prislonim s euz nju.Mirno i blagonaklono,iz finih i poštenih pobuda.Ona samo viknu UMM!UMMM!Pogleda me onim blag telećim pogledom,zbunjena je bila i otrča u obližnji šumarak.Čulo se samo prr prrrr.Posle kada god sam prolazio pored njene štale,zatvarala je prozore i navlačila sjeno na ,čak je prelazila ej na drugu stranu ulice i hodala je unatraške govoreći uoporno:UM!UMM!


Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Subota, 22.03.2014, 10:25 PM

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala







Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
7673
poruka na forumu
1498 10468



post # 2 | 23.03.2014 , 4:20 PM

Pa da zivim na selu sto da ne, krava daje mlijeko, sir i mnogo toga :) Sto da ne :)

http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg
http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg

My Father was always in a good spirits,
he loved Football. It makes me a bit
sad because if he could enjoy seeing
me now, what I have achivet, that
would be a hight in his life.

BUT I AM SURE THAT
HE WATCHES OVER ME
FROM ABOVE.

CRISTIANO RONALDO ➐








Dusa od coveka :)
397
poruka na forumu
87 414



post # 3 | 26.04.2014 , 10:09 PM

Krava je ni manje ni više jedna velika dragocenost za farmera, koji se bavi uzgojem domaćeg mleka i mlečnih proizvoda. Ovisno o periodu laktacije  koji kod muznih krava traje negde oko 10 meseci, nekad i više ovisno o vrsti krave. Bilo da je reč o kombiniranoj il mlečnoj vrsti. Mlečni proizvodi su obično proizvodi prirodnog procesa fermentacije mleka koji je čovjek prilagodio svojim potrebama. Te od njih napravio niz proizvoda od raznih sireva, do ostalih produkata mlečno - kiselinskog vrenja poput jogurta i kefira ("eliksir mladosti"). Krava nije incest, ni u kom slučaju :) Za vitalnost vašeg organizma pijte dnevno jednu čašu mleka, jer mleko sadrži dosta korisnih nutritivnih vrednosti, izuzev željeza. Najzdravije je majčino mleko, s pomoću kojeg novorođenče stiče iimunitet. Potom kozije mleko, koje se najčešće koristi kao zamena, u slučaju kada beba prestane sa dojenjem. Sadrži dosta antitela koja potpomažu organizmu u neophodnim situacijama.

"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."



Forum » Obrazovanje » Životinjsko carstvo » Da li bi voleli da imate kravu i da li je to incest? (Prirodni priraštaj mleka iz kravljeg fonda,sa 20 % sex misli)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: