Sta studirate?
|
|
|
post # 1 | 25.08.2011 , 8:57 PM
|
Šta studirate (ili ste studirali)? Zašto baš to? Koliko ste zadovoljni onim što ste upisali? Jesu li vaša očekivanja ispunjena? Šta očekujete posle fakulteta?
|
|
| |
|
post # 2 | 25.08.2011 , 9:20 PM
|
menadžment . bio sam najbolji student prva 2 mjeseca keve mi -.-
|
|
| |
|
post # 3 | 25.08.2011 , 9:27 PM
|
Quote (maestro) menadžment . bio sam najbolji student prva 2 mjeseca keve mi -.- e kolega svaka cast jer si polozio Marketing ???
Veliki izumitelj, pronalazac, hemicar, spy, 007, u svojoj labaratoiji studira:
ELEMENT: Zena SIMBOL: Ze PRONASAO: Adam ATOMSKA TEZINA: Optimalna 54kg. Ali varira od 40-200 kg. UCESTALOST ELEMENTA: Vece kolicine se mogu naci u urbanim sredinama.
F i z i c k e o s o b i n e:
Povrsina obicno presvucena premazom u boji Prokljuca odjednom, mrzne se bez razloga Topi se ako se primeni odgovarajuci postupak Neukusna je ako se pogresno proba Element se retko nalazi u devicanski cistom stanju Vice ako se primeni pritisak na pravo mesto
H e m i j s k e o s o b i n e:
Lako se jedini sa zlatom, srebrom, i drugim plemenitim metalima i kamenjem Absorbuje velike kolicine skupih materijala Moze da eksplodira iznenada bez predhodnog upozorenja i bez poznatog razloga Ne rastvara se u vodi ali joj se akativnost znatno uveca ako se natopi alkoholom Najefikasniji poznat element za smanjivanje kolicine novca koji covek ima
N a j c e s c a u p o t r e b a:
Pre svega kao ukras, narucito u skupim sportskim automobilima Odlican medikament za relaksaciju Vrlo efikasno sredstvo za ciscenje
I z v r s e n i o p i ti:
Pocrveni kada se zatekne bez ambalaze Pozeleni kada se stavi pored boljeg uzorka
O p a s n o s t i:
Veoma opasan element osim u rukama strucnjaka Ilegalno je imati vise od jedne, mada se moze posedovati i vise pod uslovom da se drze na razlicitim lokacijama, sve dotle dok elementi ne dodu u direktan kontakt jedan sa drugim.
:censored:
Poruku je menjao/la impi - Cetvrtak, 25.08.2011, 9:28 PM
|
|
| |
|
post # 4 | 25.08.2011 , 10:38 PM
|
nisam još ostavio za sledecu
|
|
| |
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 7 | 26.08.2011 , 0:14 AM
|
Studirao sam poljoprivredni fakultet i tehnoloski... Ni jedan nisam zavrsio...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 8 | 26.08.2011 , 1:43 AM
|
Quote (Ilir) Znali tko da li je bolji farmaceutski fakultet ili arhitektonski, pa da mi javi do sutra na vece
Ti se šališ ili si ozbiljan .? da ti neko sa foruma preporučuje šta ćeš studirati u narednih 4-5 godina. Čudno.
| |
|
|
post # 10 | 31.08.2011 , 3:31 PM
|
Pravni fakultet. To sam oduvek zelela. Sva moja ocekivanja su ispunjena, i vise od toga jer je duplo teze nego sto sam mislila. Nadam se da cu naci posao u ovoj zemlji.
|
|
| |
159 poruka na forumu
| |
14
| |
78
|
|
post # 11 | 08.09.2011 , 10:58 PM
|
fpn
Tišu mišu :D
|
|
| |
|
post # 12 | 08.09.2011 , 11:26 PM
|
filosofiju i zadovoljan sam zato sto nisam pukao kao vecina mojih kolega od fakulteta ne ocekujem nista xaxax bavim se muzikom.Mislim da ce mi to biti zivotna investicija,preciznije receno vec je Frontman sam svog benda i veca mi je obaveza da zadrzim tu poziciju nego da zavrsim fakultet..toliko...
Luka Cicmil (heruvim)
|
|
| |
|
post # 13 | 11.09.2011 , 11:04 PM
|
frustrirani student geodezije.....
You know where the fuck you are?!?!? You're in the jungle baby! You're gonna DIIIIIIEEEEEEEEEEEE!!! :D
|
|
| |
|
I <3 Paris!
|
post # 15 | 27.02.2013 , 9:22 PM
|
Pravo
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
post # 16 | 27.02.2013 , 11:00 PM
|
ja Krivo sve radim naopako
!!!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 17 | 28.02.2013 , 0:11 AM
|
Poljoprivredni. Očekujem da nadjem posao posle fakulteta, ako ne ovde znam da ću u inostranstvu ga naći sigurno, jer sam na smeru Prehrambena tehnologija, a tehnolozi su uvek potrebni, jer svi mi moramo da jedemo, a ostalo je manje bitno. Nisam se razočarala, čak su neke stvari i bolje nego što sam očekivala, ali recimo jedino u šta nisam verovala kad su mi pričali, a uverila sam se, koliko profesori mogu da budu bezobrazni.
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
Mallena
|
post # 18 | 01.03.2013 , 11:56 AM
|
Svašta nešto, ali baš svašta nešto..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 19 | 01.03.2013 , 2:39 PM
|
studiram na zivotnom fax-u ...
|
|
| |
58 poruka na forumu
| |