Montazne kuce
|
|
|
|
post # 2 | 16.01.2011 , 6:53 PM
|
ne znam zivim na prizemlju ( stan ) imam normalne komsije ( barem tako mislim ) i ne vidim razliku jos iza zgrade igraliste ( na koje ne idem ) ma savrseno, ponekad odvrnem rock, ali nista im ne smeta
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 3 | 16.01.2011 , 7:22 PM
|
Quote (MarijanaBK1) ja nesto i nisam ocarana montaznim kucama... Nasi prijatelji su radili montaznu kucu... i sve mi to lici da cim dune malo jaci vetar da ce da odleti krov... pa sve nesto krivo... Ne slazem se pola skandinavije i Amerike zivi u montaznim kucam ( moj ujak iz Bosne takodje ) i nista im nefali. Montazne kuce su jeftinije, brze, pod garancijom i po sistemu kljuc u ruke ( naravno treba izabrati kvalitetnog izvodjaca). Kod nas to jos nije zazivelo jer nas narod je ne informisan svi misle bacis sibicu i ode kuca ( sanse su iste ko za obicnu kucu ili stan ). Stanovi su vise za samce, ako covek ima porodicu normalno da je lepse da ima kucu pa da se deca igraju u dvoristu, ne mora da brine o komsijama ( jel glasna muzika, sta ce rec za ovo ono )... I naravno standardna zidana kuca najbolja u svakom pogledu ali i najskuplja, svi znaju ko ima mogucnosti ovo je pravi izbor... Naravno najbolje detaljno ispitati svaku soluciju i odluciti prema svojim potrebama i mogucnostima. Po meni je ovo redosled: 1) Zidana kuca. 2) Montazna kuca, 3) Stan...
Poruku je menjao/la Anubis - Nedelja, 16.01.2011, 7:26 PM
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 4 | 16.01.2011 , 7:29 PM
|
izgleda da se ja jedina zalazem za stan evo stan ima prednosti parno grejanje
Ko si ti?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 16.01.2011 , 9:49 PM
|
Quote (DxD) izgleda da se ja jedina zalazem za stan evo stan ima prednosti parno grejanje ne kazem da je stan los... ima i on svoje cari, znas kako kazu moja kucica moja slobodica... a parno grejanje moze i da se ima u kuci, mi ga imamo... a sto se tice montaznih kuca rekla sam zbog onog sto sam videla, i bas to, to jos kod nas nije zazivelo, a rad nasih montazera ne moze da se poredi sa ovima iz Amerike... sve zavisi od lokacije, koja je strana sveta, da li je grad, planina, more, selo... ne moze se svuda praviti ista kuca...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 17.01.2011 , 10:49 AM
|
COOOOL
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
|
post # 8 | 17.01.2011 , 7:58 PM
|
Quote (badule) meni se svidjaju ovakve I meni veoma
|
|
| |
|
post # 9 | 17.01.2011 , 8:24 PM
|
|
|
| |
|
post # 10 | 17.01.2011 , 9:07 PM
|
Quote (badule) Nikola hvala.... Ja bih najradje sam gradio kucu,znam sve da rasim osim ono struja,vodovod i to.... Svidjaju mi se kuce na 4 vode ,kao u Sumadiji.... Hehe ma ja samo to da vidis kako bih izgledala kuca sa toliko sobe sprata etc..
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 11 | 17.01.2011 , 9:33 PM
|
i koje kostaju lele para.... ,a sta mislis o siporeksu ili ytongu?
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 12 | 18.01.2011 , 4:32 PM
|
Quote (badule) a sta mislis o siporeksu ili ytongu? Nije ni to lose
|
|
| |
|
post # 13 | 18.01.2011 , 5:15 PM
|
Quote (badule) sta mislis o siporeksu ili ytongu siporeks nikako nije za stambene kuce jedino za vikendicu to ce ti reci svako ko se imalo razume u gradjevinu, a za ytong zaista neznam nisam imao nikakvog iskustva s njim... Najbolje ti da detaljno ispitas svaku opciju i odlucis prema mogucnostima....
|
|
| |
|
post # 14 | 18.01.2011 , 7:24 PM
|
Quote (badule) Meni se svidjaju i brvnare od celih brvana,ima jedna na auto putu BG-Novi Sad kod Zemun Polja.... Znaci ...EXTRA izgleda.... i meni se to svidja ima kolega kucu ( koristi je ko vikendicu ) na fuskoj gori zidana ciglom a spolja kao fasada stavljena brvana ( onako secena po duzini na pola, niko nebi ni pomislio da ima cigla ) a iznutra kamin i cigla, ma prelepo sve onako u starom fazonu ( ko na filmu ) ja se odusevio kada sam video...
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 15 | 18.01.2011 , 7:54 PM
|
Okej... i ja imam vikendicu na F.Gori,al posto ima vise prostora napravio bih i jednu brvnaru za mene i za mladu
|
|
| |
416 poruka na forumu
| |
30
| |
155
|
|
post # 16 | 26.01.2011 , 9:11 PM
|
Pa znas kako badule,dobro je to za amere koji su podlozni uraganima,tornadima pa im se to vise isplati.Ipak kuca montazna od 100 kvadrata kosta mozda 15 000 eura,a kuca od cigli 50 000...tako da,nista bez tvrde podloge
Beata vita perfecta sapientia efficitur. petar@extracafe.rs
|
|
| |
|
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 18 | 10.02.2011 , 7:55 AM
|
Quote (badule) Zeleo bih da pravim kucu. Sta mislite o montaznim kucama, o klasicnim kucama,stanovima? Ja sam imala vikend-kucu montaznu, konkretno... nisu to ove drvene kuce montazne koje prave po kraljevu vec od betonskih elemenata. Sad kad bih prodala stan kupila bih istu, zimi toplo, leti hladno ma savrsena izolacija i usteda energije, jedino sto mogu da budu na dva nivoa, a ne na sprat tj. kao sto je kod mojih kumova dnevna, kihinja, yrpezarija, kupatilo na jednom nivou, a uz nekih 4-5 stepenika su 4 spavace sobe i kupatilo sa nekim delom slicnom dnevnoj sobi za sedenje. Taj nivo je na garazi. kuca 250 kvadrata. Imas 2-3 terase od kojih ti je jedna ogromna na samom ulazu za kucu, na tom delu su stavili sto i 4 stolice + ona ljuljaska na kojoj mozes da sedis i lezis, ogroman, ogroman...ogroman prostor, a pritom nemas gomile armature i koje kakve blokove i cigle po dvoristu, oni ti naprave kucu po princimu "kljuc u ruke" a tvoje je samo da sadis cvece Ja sam ovom idejom fascinirana. Mada ako si za neki etno stil, kod nas nesvakidasnji imas i "barake" ili ti "brvnare" koje su veoma lepe, a nevidjeno su jeftine, jer ti za kucu od 100 kvadrata das nekih 15 000- 20 000 evra.
Fajlovi:
i_view32.exe
(463.0 Kb)
|
|
| |
|
post # 19 | 10.02.2011 , 8:52 PM
|
bolja je vila
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 20 | 13.02.2011 , 11:02 AM
|
Brvnara i itong... Ma pravio bih ja vilu,al kinta je u pitanju.... A i pravicu je kao vikendicu u Slankamenu... pa kad zavrsim,slikacu i postaviti... a mozemo napraviti i rostilj pa da se okupimo....
|
|
| |