Imena za vašu decu
|
|
|
post # 1 | 31.08.2014 , 7:16 PM
|
Da li ste razmišljali do sada o ovome? Imate omiljena imena? Koje ime bi dali devojčici, a koje dečaku?
|
|
| |
|
|
post # 3 | 01.09.2014 , 5:26 PM
|
Iskreno rečeno nisam se nikad uhvatio u razmišljanju kako će mi se zvati dijete/ca. Ćemu nije vakat, nije mu ni vrijeme.
Al' vjerujem da će to biti neko "tradicionalno" ime, ne ova nova, izmišljena il' pak zapadnjačka imena.
"Za potpuno osvešćenje je neophodan bol".
14.07. <3
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 4 | 01.09.2014 , 8:36 PM
|
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 5 | 02.09.2014 , 6:59 PM
|
O muškim imenima i nisam nešto mnogo razmišljala, to ću da prepustim budućem dečku/vereniku/mužu (ili ljubavniku ). Mnogo mi se sviđa ime Saša za devojčicu. A rezerve su Emilija, Sara i Anastasija. Ne sviđaju mi se imena kao što su na primer Mia, Lena, Lara, Lora, Hana... ne volem.
A kad bih ja birala i muško ime, uh... stvarno nemam pojma... ajde, recimo Relja, Filip ili Vanja.
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
| |
|
post # 7 | 03.09.2014 , 3:37 PM
|
Ammir, ŠTA S' DEREŠ TOLIKO, UPLAŠI ME Pa prvo dete je nazvano po tebi, kako bre i drugom detetu da dam ime Amir ViIDIŠ SAD KO JE ZABORAVAN?! Inače znaš već da sam trudna, pol deteta još uvek ne znamo, ali osećam da će ovog puta biti devojčica... ILI SI I OVO ZABORAVIO?! Ne sećaš se? Ma daaaj... znaš kad sam ti pričala one noći da su bili tri-četvorica, nije bio jedan, ali ja sam to morala da uradim. A sad niti se taj otac pojavlja, niti zna se uopšte ko je otac od to dete, ali ja sam to morala da uradim, stvarno priznajem svoju grešku, pogrešili sam i eto. Što je najgore Raša misli da je on otac! Televisa Presenta...
|
|
| |
|
|
post # 9 | 03.09.2014 , 10:56 PM
|
Ammir, ne mogu da je nazovem Amira čoveče jer mi jedno dete već voli mir, drugo će se zvati Jagodinka, danas sam saznala da je devojčica Raša hoće da je nazovemo Nutelica ili Milka, nego mene stra' da je ne pojedem posle znaš... kad već hoće ime koje sadrži šećer bolje ovo sa jagodama pošto voće ne jedem, pa msm ko uopšte voće i jede... Nije sposoban da bude otac, dabome... po ceo dan igra tamo neke njegove igrice, a uveče mi priča da sam slađa od čokolade samo kako bi dobio seks! Zamisli!
|
|
| |
|
|
post # 11 | 11.09.2014 , 0:58 AM
|
Kada bi mi momak spomenuo imena djece, šutirala bih ga odmah. A,vala,i nemam ga..
Ranije sam dosta o tome razmišljala.. dok sam bila djevojčica. Sada više ne. I dalje su mi zanimljiva imena,ali stvarno nemam pojma kako bih ga nazvala.
Gade mi se ova popularna imena Sara,Lana,ovo ono.. Baš su mi dosadna i odbojna. Muška Marko,Bojan,Boris bla bla..
Moje dijete će imati veliko ime. Tražiću ime koje baš njemu odgovara i da ima veliko značenje. Ne želim da mi dijete bude popularno samo 10 godina poslije rođenja.
|
|
| |
|
post # 12 | 28.09.2014 , 9:46 AM
|
Za divno čudo imam jedno ime! Ako budem bio te sreće te dobijem kćerkicu, ima da se zove Hanadi! Šalim se, nije to zagarantovano, to je ime samo u opticaju.
"Za potpuno osvešćenje je neophodan bol".
14.07. <3
|
|
| |
|
|
post # 14 | 17.02.2015 , 10:14 PM
|
Svom sinu sam dala ime Ajlan (obasjan mjesečinom),za djevojcicu cemo da vidimo
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|