Pedofilija
|
|
|
post # 41 | 16.01.2012 , 9:25 PM
|
Sve ste rekli i ja se slažem Bolesnici. 
|
|
| |
|
|
post # 43 | 25.01.2012 , 11:14 PM
|
Do sada nisam o tpme razmisljao.. bar se meni nije to nikad desavalo.. 

|
|
| |
|
post # 44 | 25.01.2012 , 11:19 PM
|
Quote (punisher1) Do sada nisam o tpme razmisljao.. bar se meni nije to nikad desavalo..
Pa hvala bogu da nije ali pomisli koliko dece bas u ovom trenutku dok mi ovde kucamo poruke bude prisliljeno na takve radnje, samo zbog necijeg bolesnog mozga, takvi ljudi stvarno trebaju da se ubivaju tj... da se muce jer deca su simbol cistote svega sto je dobrog, i takvu jednu stvar da neko ucini detetu, pa mislim stvarno ti ljudi su definitivno najveci bolesnici danasnjice!!! 
|
|
| |
139 poruka na forumu
| |
18
| |
162
|
|
post # 45 | 02.02.2012 , 6:09 PM
|
toga se treba rijesit 

|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
47
| |
378
|
|
post # 46 | 14.02.2012 , 7:45 PM
|
pedofilija bolest najmilija 
The world will look up and shout: "Save us!", and I'll whisper: "No."
|
|
| |
|
post # 47 | 18.02.2012 , 11:28 PM
|
Odvratno i Bolesno...danas sutra moze da dobije svoje dete i da se izivljava nja njemu ...STRASNO
"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano - 'Igraonica zatvorena.' "
|
|
| |
|
|
post # 49 | 04.07.2012 , 9:58 AM
|
Ma to su sve bolesni ljudi, al kad sreo tako nekog, odro bi ga od batina verujte mi....
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 50 | 04.07.2012 , 11:16 AM
|
Kao otac ženskog deteta zaista ne mogu pa čak i ne želim da zamišljam kako bih reagovao da mi se tako nešto desi. Ne znam, verovatno bih ubio skota što bi za njega bila bolja varijanta jer ukoliko bi zaglavio robiju postarao bih se da poželi da umre. Imam poznanike i prijatelje u svim ustanovama zatvorenog tipa. A što se samih kazni tiče smatram da su zaista smešne jer par godina ako i toliko nije ni približno odgovarajuća kazna za uništavanje nečijeg života. Ta kastracija mi zvuči primereno i u granicama realnosti jer teško da će dozvoliti kamenovanje.
Poruku je menjao/la nikolavster - Sreda, 04.07.2012, 11:19 AM
|
|
| |
|
|
post # 52 | 04.07.2012 , 2:57 PM
|
Bolesnici. To treba Samooo Mučiti...trebali bi da se Uhapse Svi i odvedu na ostrvo Kanibala...pa tamo će sigurno da Ih "Bodu" (znate na šta mislim) pa će da ih Jedu i spaljivaju na Lomačama..po meni je to Najjbolja Kazna za Monstrume Te !!!!
Life is Like a Box of Ammo... 
|
|
| |
|