Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: suzana85, tomo47  
Forum » Međuljudski odnosi » Ljubav » Ljubavno pravilo
Ljubavno pravilo






1333
poruka na forumu
533 3782



post # 1 | 09.06.2014 , 2:24 AM

E ovako, razmišljao sam puno o ovome pa reših da otvorim temu jer to vidim svuda oko mene, i meni se dešavalo a verujem i vama i sama ta pomisao mi ne da mira.Ne znam da li ću baš najbolje uspeti da objasnim, ali pokušaću.

Juče smo se okupili par nas iz kraja, zezali se i razgovarali o svakakvim glupostima i dotakli se teme o ljubavi, tu medju nama je bio jedan lik koji ima devojku već neko vreme (mislim oko godinu dana) i sad on mene pita kako ljubav itd. i sad ja mu pričam bla bla... ne bitno sve to, i on kaže "A pa brate bio sam i ja takav ali sam skontao da mi je to greška". 

Inače, radi se o tome da ja kada sam zaljubljen, trudim se da se maximalno posvetim devojci koju volim, znači bukvalno da joj pružam toliko ljubavi i pažnje da joj ona skoro nikada i ne zafali.

Ali kao što već skoro svi znate, to se uglavnom pokaže kao greška i vrati se kao bumerang u negativnom smislu.

I sad meni lik priča, kada se dopisuju i sl. ona mu napiše recimo sms i on namerno ne odgovara neko vreme i drži je na odredjenoj distanci i tome sl. a stvarno je voli i koliko sam ja skontao i ona njega ali je fazon u tome da ako joj se posvetiš maximalno, ona oseti to, vremenom se gubi ta zainteresovanost (rekao bih ljubav, ali to onda za mene nije ljubav) i to je koliko sam ja skontao, danas neko Ljubavno pravilo da bi se zadržala, pa aj opet da kažem, ta zainteresovanost.

Ja zaista to danas vidjam u mnogim primerima, naravno, ne baš bukvalno u istim situacijama ali se sve svodi na to, da kažem, privremeno ignorisanje ili suzdržavanje od iskazivanja pune ljubavi, jer ispada da ne smeš da pokažeš svu svoju ljubav koju osećaš jer možda izgubiš osobu koja te "voli" i to me strašno živcira jer se kosi sa svim onim što sam ja u stvari.

Sad se ja pitam, danas, sutra, kad se opet zaljubim kao lud, da li je to recept kojeg ću morati da se pridržavam da bih bio srećan sa osobom koju volim jer je očigledno da u današnje vreme sve ukazuje na to, a to mi se uopšte ne dopada i nisam siguran da ja to uopšte mogu i sasvim sigurno ne želim da funkcioniše moja veza na taj način.

Ja nzm, možda sam ja lud, ali eto takav sam i uvek stavljam sebe na to mesto, kako bi meni bilo da mi se maximalno posveti osoba koju volim i da mi maximalno pokazuje svoju ljubav, i kod mene je sasvim druga priča, za mene je to nešto najlepše na svetu, sasvim normalno i prirodno i mislim da tako i treba da bude ili sam ja definitivno na pogrešnoj planeti.

Jer što bih se ja suzdržavao, što bih je ignorisao, terao je nekim svojim postupcima da se zapita, gde sam, šta radim itd. čim se recimo ne javljam i sl. ne kontam, pa onda ona krene to isto da radi, zar je to ljubav?Zar je potrebno da ona stalno oseća taj neki magnet nepoznatog da bi uvek bila moja?Ništa meni od toga nema smisla, ama baš ništa jer smatram da je to potpuno pogrešan pristup iako je uspešniji od normalnog pristupa ali verovatno samo zato što nismo naišli na pravu osobu?Nemam pojma  volinevoli

Šta vi mislite o ovom ljubavnom pravilu? Ja znam samo da ne želim da budem kao većina, ne želim da moja veza bude takva, i nadam se da postoji osoba koja razmišljao kao ja.








4532
poruka na forumu
946 4023



post # 2 | 26.06.2014 , 11:11 PM

Quote Hectore ()
U ljubavi ne postoje pravila...U zavisnosti od osobe do osobe...neke cure/muskarci vole mnogo paznje a neke zele da imaju i vremena za sebe...
Evo sve ti covek lepo opisao ne slusaj sta ti drugi kazu nego osetices to sam kad i sta treba da kazes.
Nemoj ju gusiti s ljubavlju ako vidis da se povlaci ukoci malo inace bice to sve ok ;)

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)










1333
poruka na forumu
533 3782



post # 3 | 27.06.2014 , 12:48 PM

Naravno, nisam mislio bukvalno kad sam napisao "Ljubavno pravilo" ali kontate već šta sam hteo time da kažem. ;)

Inače, hvala na odgovorima. :)


Forum » Međuljudski odnosi » Ljubav » Ljubavno pravilo
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: