Monotonija u vezi
|
|
|
post # 1 | 27.10.2011 , 1:37 PM
|
Imate li iskustva u tome i sta ciniti kad dodje to vreme ? Dali moze da se leci da se spasi ili nema dalje?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 30.10.2011 , 1:34 AM
|
Moze da se leci tako sto se svaki dan partner osvaja iznova zena muskarca u krevetu a on sa komplimentima i cvecem da bi mu bilo dobor u krevetu vredi pokusati
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 5 | 30.10.2011 , 1:36 AM
|
Srcemoje, ti si najljepša žena na svijetu i kupio sam ti cvijeće
|
|
| |
|
post # 6 | 30.10.2011 , 1:39 AM
|
nisam najlepsa ali cvece uvek primam jali zivotati jel ti to mene ono kao muvas
|
|
| |
|
post # 7 | 30.10.2011 , 1:42 AM
|
Quote (Srcemoje) nisam najlepsa Meni jesi i tačka Quote (Srcemoje) jali zivotati jel ti to mene ono kao muvas Samo pokušavam da te poslušam i razbijemo monotoniju u vezi Al, da budem iskren volio bih da te osvajam ponovo
|
|
| |
|
post # 8 | 30.10.2011 , 2:01 AM
|
|
|
| |
|
post # 9 | 22.08.2012 , 7:00 PM
|
Monotonija je tihi neprijatelj svake veze. Nije veza kao sto sam negde rekla za ljubav da je kamen, pa da vam je svejedno, nego je kao cvece, koje treba negovati. A i sto tako treba biti inovantan. I naravno priredjivati mini iznenadjenja Jer upravo te male sitne stvari pobedjuju monotoniju.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Smiley
|
post # 10 | 21.03.2013 , 11:08 AM
|
Hmmm ne podnosim monotoniju,uvijek se trudim sto je do mene,da bude drugacije,da se cesto menjaju neke stvari,da se ne svodi sve na jednu te istu stvar... I kroz monotoniju od veze ili bilo cega nema nista,jednostavno pada u vodu ... Ne znam zbog cega ljudi tako to dozvoljavaju,ja se bar nadam da se s monotonijom necu upoznati nikad
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 11 | 21.03.2013 , 1:13 PM
|
ako vas uhvati monotonija onda niste zaljubljeni ....
|
|
| |
Mallena
|
post # 12 | 22.03.2013 , 11:16 AM
|
Monotonija nuzno dolazi kad se osobe opuste jedna kraj druge i pocnu da se uzimaju zdravo za gotovo, a ljubav je kao biljka, zahtijeva konstantnu paznju da bi napredovala i ostala u zivotu..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |