Da li vas trzne osecaj
|
|
|
post # 21 | 02.02.2013 , 0:04 AM
|
Mene je trznio ipak osecaj Quote (Mallena♥) Ako mi niej valjao, zasto me ima trzati sto ono sto sam ja bacila druga podize iz kontejnera? U ala si ti opasna vidis po tom pitanju nikad tako nebi rekla iz razloga iako je bivsi volela sam ja tu osobu takvi nisu za kontejnere
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Mallena
|
post # 22 | 02.02.2013 , 0:07 AM
|
Quote (Srcemoje) U ala si ti opasna vidis po tom pitanju nikad tako nebi rekla iz razloga iako je bivsi volela sam ja tu osobu takvi nisu za kontejnere
Pa gdje drugo zavrsavaju stvari koje sam ostavila i nikad vise necu upotrebljavati? U kontejneru mog zivora..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 23 | 02.02.2013 , 0:36 AM
|
Tako je kod tebe ja to podrazumevam smecem ja moje tamo ne ostavljam ipak su oni jedan flaster na moj srcu
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Mallena
|
post # 24 | 02.02.2013 , 0:46 AM
|
Quote (Srcemoje) ipak su oni jedan flaster e ako sam morala da lijepim flaster za srce, zasluzio je da se odlozi tu!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 25 | 02.02.2013 , 0:52 AM
|
!!!
|
|
| |
|
post # 26 | 02.02.2013 , 1:07 AM
|
scorpio978, vidis i ti kazes
|
|
| |
Smiley
|
post # 27 | 02.02.2013 , 10:14 AM
|
Nije svejedno kada si nekog voleo,cimnes se al pozitivno cimanje osjetis se zivim...
Ja vidjeh da se moja ljubav udala,cimnuh se,preznojih se malo,i idemo dalje.... okrece,se okrece kolo
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
Mallena
|
post # 28 | 11.04.2013 , 9:41 AM
|
Ne trzne me!
Da me trzne, onda bi to znacilo da mi je jos stalo do te osobe u tom pogledu..
|
|
| |