Da li vas trzne osecaj
|
|
|
post # 1 | 10.12.2011 , 11:59 PM
|
Dali vas trzne osecaj kad cujete da vam bivsi-sa ima drugu ljuvbav?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 11.12.2011 , 0:38 AM
|
pa sto da te trzava ako je bivse nije valjalo zato je i zamenjeno, prosto da nemoze prostije da bude ma ladan sam ko kamen
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 3 | 11.12.2011 , 0:44 AM
|
ne, jer ne osecam nista prema njemu... nek mu je sa srecom...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 4 | 11.12.2011 , 2:04 AM
|
Pa ne mogu da kazem da ne ...Ipak...Malo...
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 5 | 11.12.2011 , 2:28 AM
|
Ranije da...a sada iskreno i ne
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
post # 6 | 11.12.2011 , 4:27 AM
|
MarijanaBK1, opet lazes Posljednu vezu sam imao prije 4-5 godina sad se ta djevojka i udala ima i malu bebu i tad me onako malo trznulo kad je trebala ds se uda ali ne tipa da mi je bilo krivo ,nego sam mislio da je pukla pa sam se trzno ..... a sada vec sam zaboravio i kako veza izgleda kamoli da se trzam
|
|
| |
|
post # 7 | 11.12.2011 , 11:13 AM
|
susheTZ, to ide sve sa godinama , s sto laze postoje ljudi koji pate i ljudi zbog kojih drugi pate a postoje i oni ladni kao kamen , sta je to cudno
|
|
| |
|
post # 8 | 11.12.2011 , 12:47 PM
|
Ma jok. Što bih se trzala kad me ta osoba ne zanima više. Šta me briga s' kim je. Pre ono u srednjoj školi, mladalački, pa malo ti bude krivo. A sad....Svašta Bože! Naročito što sam bivšeg videla i bila s' njim pre skoro 5 godina. I zaboravila sam ga!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 9 | 11.12.2011 , 2:43 PM
|
Quote (susheTZ) MarijanaBK1, opet lazes
ma kako ti meni mozes da kazes da lazem, jel znas ti bre ko sam ja? salim se... pa ja sam konkretno napisala za poslednjeg decka, sa kojim se nisam nimalo lepo razisla, tako da veruj mi njegov zivot me uopste ne zanima.... cula sam svasta, i da je ga nova devojka slagala da je trudna i jos kojekakve price, nit ga zalim nit nesto drugo, sam je birao... slazem se ja da mozda mi ne bi bilo svejedno da saznam da je to nego s kim sam bila dugo vezi, gde je sve ok funkcionisalo... iskreno ja se vise razocaram kad saznam da decko koji mi se svidja (a nismo zajedno) ima drugu...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 10 | 11.12.2011 , 5:02 PM
|
Od proslosti se ne zivi. Vec zajasi konja i kreni dalje svojim putem. . .
. . .
|
|
| |
|
post # 11 | 11.12.2011 , 5:50 PM
|
Quote (MarijanaBK1) slazem se ja da mozda mi ne bi bilo svejedno da saznam da je to nego s kim sam bila dugo vezi, gde je sve ok funkcionisalo... iskreno ja se vise razocaram kad saznam da decko koji mi se svidja (a nismo zajedno) ima drugu... eh vidis kako mozes da pricas istinu
|
|
| |
|
|
post # 13 | 11.12.2011 , 9:28 PM
|
Da. I to samo za prvog momka. On se potajno uvek voli. Mada to mnoge nece priznati. Ta moj prvi decko, sad je otac jedne male bebe muskarcica, i zove se Aleksandar
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 14 | 11.12.2011 , 9:39 PM
|
Ja ne da sam se trznula nego sam lepo sela na stolicu kad sam cula da se moja velika ljubav ozenio Bugarkinjom Ali tesila sam se opet nismo bili jedno za drugo i tako nam se putevi razisli a to je bilo 3g poslije prekida.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 15 | 11.12.2011 , 9:46 PM
|
Quote (Srcemoje) Ja ne da sam se trznula nego sam lepo sela na stolicu kad sam cula da se moja velika ljubav ozenio Bugarkinjom ahahahahahhahhahahhahahha Srce moje, tako sam i ja reagovala kada sam cula da mi je prva ljubav detetu dala ime Aleksandar, a moje je Aleksandra. Ali identicno
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 16 | 11.12.2011 , 10:08 PM
|
Ja ne brinem o nista u ovom zivotu pa tako ni u vezi ovim
|
|
| |
|
post # 17 | 01.02.2013 , 4:15 PM
|
Hmmm znam nemam pravo ali mislim da bi me osecaj trznio a i bila bi zla zameriti mu ista
|
|
| |
|
post # 18 | 01.02.2013 , 7:50 PM
|
to me ne pritiska ali me strasno nervira
!!!
|
|
| |
|
post # 19 | 01.02.2013 , 10:56 PM
|
Prvi momak je odmah nakon mene imao novu djevojku koju sam ja poznavala. Bilo mi je strašno teško. Osjećala sam se bez ponosa i strašno prevarena. Posle nekoga vremena prošlo me.
Sada mi je svejedno..
|
|
| |
Mallena
|
post # 20 | 01.02.2013 , 11:36 PM
|
Ne! Da mi je valjao, ne bi ga krasio taj epitet!
Ako mi niej valjao, zasto me ima trzati sto ono sto sam ja bacila druga podize iz kontejnera?
Malo ruzno, ali tako je!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |