Oni dani kod zena
|
|
|
|
post # 22 | 02.08.2011 , 11:00 AM
|
Cure nemojte se naljutiti na ovo...
Vi imate "one" dane u mjesecu a mi patimo od njih...
Prvo imate pred menstrualni sindrom tjedan dana i svi su vam krivi za nesto, pa onda imate krvavi tjedan, pa onda imate post menstrualni sindrom tjedan dana... jednostavnom racunicom se dode do toga da ste u mjesecu "normalne" samo jedan tjedan ... i sada vi recite tko vise pati vi ili mi koji smo stalno uz vas...
Poruku je menjao/la vladogrozni - Utorak, 02.08.2011, 11:01 AM
|
|
| |
|
post # 23 | 30.10.2011 , 10:09 AM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 25 | 30.10.2011 , 8:16 PM
|
Quote (tomo47) sreca pa me taj problem ne muci Quote (tomo47) Dosta mi je brijanja svaki dan,pa da jos i krvarim, ubio bi se kao siroce A mi se kao ne depiliramo... U pravu je Srcemoje: Quote (Srcemoje) To sto si ti reko nepase ama nikako
Necete vi nikada saznati kako je to tj. necete nikad doziveti taj osecaj, tako da ne osudjujte jer niste u nasoj kozi...
|
|
| |
|
post # 26 | 02.11.2011 , 9:51 PM
|
Quote (Tanja91) Necete vi nikada saznati kako je to tj. necete nikad doziveti taj osecaj, tako da ne osudjujte jer niste u nasoj kozi...
Pa iskreno receno i nemam bas neku veliku želju da saznam kakav je to osećaj.Isto tako ne pada mi na pamet da osuđujem,jer pretpostavljam da vam nije lako pored svih drugih obaveza Bog vam nametnu jos i to.
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 27 | 02.11.2011 , 10:04 PM
|
Verovatno su koristile mnoge pamucne tkanine, ili tome slicno, pa su presle na vatu pa uloske. Zato znam sta su stari rimljani sto se muskaraca tice koristili kao kondom, Stari Grci i Rimljani koristili su kondome od kozjeg mjehura.
Za redovnu menstruaciju potrebno je samo fizicka aktivnost da se telo navikne nikako sedenje u kuci i prepustanje tome, onda nastaju mucnine, i bolovi u stomaku. Osim naravno ima bar ekstremnih slucajeva gde moraju ici na hitnu.
MUSKARCI BUDITE SRECNI STO NISTE ZENSKO.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
507 poruka na forumu
| |
25
| |
327
|
|
post # 28 | 02.11.2011 , 10:04 PM
|
Neko je ovde rekao biljkama ili tkaninom....slazem se..... Bilo kako bilo izborile su se....zato postojis...
|
|
| |
|
post # 29 | 02.11.2011 , 11:42 PM
|
E ne znam ,slazem se sa onima koji kazu ono za krpice ,sta bi drugo... ili nekakve biljke ,mozda su pravile neke prirodne cajeve da smanji intenzitet ,pa im bilo lakse ,nije kao sad nama... Ja sam dva dana pre toga -nervozna ,traju tri dana i sve bude ok ,nije mi tako strasno
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 30 | 03.11.2011 , 1:34 AM
|
Onih dana, onih dana.....Mraz i tama oko nas Jel ti žao što si sama...
|
|
| |
|
post # 31 | 03.11.2011 , 1:57 AM
|
Quote (luka83) Onih dana, onih dana.....Mraz i tama oko nas Jel ti žao što si sama... hahahahah ,da imas muke kao nase ,ne bi ovako pevusio...
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 32 | 03.11.2011 , 2:04 AM
|
Quote (Passusa) hahahahah ,da imas muke kao nase ,ne bi ovako pevusio... ......Dal za mene zapitaš?
|
|
| |
|
post # 33 | 03.11.2011 , 2:12 AM
|
luka83, da ti uporedim bol, to je isto kao kad malim prstom od noge pronadjes komad namestaja u mraku. E takvi su bolovi ali konstantni, kod nekih Ja retko kad ih imam
|
|
| |
|
post # 34 | 03.11.2011 , 2:20 AM
|
Leksi, ja sam mazohista! Tučem malim prstom sve što je drveno i željezno. Saosjećam sa ženskim rodom. Šteta je što ne možemo da podjelimo bol!?!
|
|
| |
|
post # 35 | 03.11.2011 , 2:27 AM
|
Quote (luka83) Saosjećam sa ženskim rodom. Šteta je što ne možemo da podjelimo bol!?! hahahahah ,bol delite ,samo na razlicit nacin ,muskarci psihicki a zenske fizicki
|
|
| |
|
|
post # 37 | 03.11.2011 , 2:34 AM
|
Quote (luka83) Tako je ,seko! Hvala što si me ispravila. Uvek,bato
|
|
| |
|
post # 38 | 03.11.2011 , 2:42 AM
|
|
|
| |
|
post # 39 | 03.11.2011 , 2:46 AM
|
Quote (Leksi) Mada nije to strasno nista. Sve prolazi I dolazi za mesec dana... Quote (Leksi) Passusa, ipak i oni prolaze kroz psihicku torturu nas zena Hahaha ,upravo to...
|
|
| |
|
post # 40 | 03.11.2011 , 2:47 AM
|
Quote (Passusa) I dolazi za mesec dana... Da nema te slatke boli, bila bi panika ziva Meni je ipak drago kad mi dodje tetka znam da je sve ok ahhahah Mora da sam i ja mazohista
|
|
| |