Swingeri
|
|
|
post # 1 | 18.08.2011 , 1:37 AM
|
E ovako prvo za one koji ne znaju swingeri su ljudi skloni razmjeni partnera npr decko i cura(muz i zena) nadju drugi par te imaju sex u cetvoro skupa .... da nebude zabune to sam ja objasnio ovako razumljivim jezikom za sve da ne pisem definiciju sa googla:))
Zanima me vase misljenje o tome .... dali ste nekad probali???....dali bi voljeli da probate ?? i sta opcenito mislite o takvim ljudima i tom cinu naravno ??
|
|
| |
717 poruka na forumu
| |
38
| |
281
|
|
post # 2 | 18.08.2011 , 2:03 AM
|
ne...ne...ne... ma to mi je beze, više bih volio da sam ja sa dvije... a takvi ljudi, ne kontam ih nikako...
|
|
| |
|
|
|
post # 5 | 18.08.2011 , 11:27 PM
|
Meni je to do jaja..iskreno E sada....ako sam sa ribom..samo da bih je odvukao u krevet..onda bih ovo probao, a ako je volim onda nikako...A kada budem bio u braku necu raditi ovaj "sveti" cin
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 6 | 18.08.2011 , 11:39 PM
|
Quote (Mortal) .A kada budem bio u braku necu raditi ovaj "sveti" cin pa vidi jednu stvar i u braku ljudi dodju u krizu znaci sex im postane monoton laze ko kaze da nije istina nema tu vise one drazi kao na pocetku i zasto da ne uz dogovor sa partnerom to nebi uradio bar ja na to gledam tako a sad svako ima svoje misljenje ...bolje i to nego da je neko je*e a da i ne znam za to
|
|
| |
|
|
post # 8 | 19.08.2011 , 0:44 AM
|
Quote (Mortal) Pa ti si u pravu Bolje da se dogovorima...Sto kazes bolje da znam ko je ka*a nego da nzm... ma ajde sto ces tad znat ko je nateze bar ces i ti imat koristi pa natezat njegovu ja sam to radio sa jednom curom podavno i extra je zato sam i stavio ovu temu danas je to normalna pojava sto kod mladjih tako i kod starijih
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 9 | 19.08.2011 , 7:26 AM
|
Samo vi momci pichite po swingu.... Meni je blues i dalje najdrazi... Cura koja hoce da svinguje,svingovace i bez vas....a vi cete da ga bacate u nesvest...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 10 | 19.08.2011 , 8:18 AM
|
Mene apsolutno ne privlaci! Niti sam osoba koja deli partnera;)sto je moje moje je i tocka!
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 11 | 06.11.2011 , 11:39 PM
|
Ni u ludilu....ako imam devojku logicno da mi je ona dosta ne treba mi ni jedna druga,osim ako ta druga nema 17-18 godinaq niti zelim da je delim sa nekim
Imala je oci boje..jebiga...:) Ne secam se boje..ma skroz je nebitna :)
|
|
| |
|
post # 12 | 07.11.2011 , 7:36 PM
|
Meni je to užasno! Nikada ne bih u tome učestvovala! Nisam toliko perverzna!
|
|
| |
|
post # 13 | 09.11.2011 , 1:32 AM
|
Quote (Marija_Nikola) Meni je to užasno! Nikada ne bih u tome učestvovala! Nisam toliko perverzna! Ne bih ja tu nista vise dodala...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 14 | 10.11.2011 , 4:23 PM
|
Svoje nedam tudje necu
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
86
| |
399
|
|
post # 15 | 10.11.2011 , 5:54 PM
|
ne,ne,ne neprivlaci me ni malo to,ali ko voli nek izvoli samo meni ne spominji
I biće još...pogrešnih izbora, odluka... ali, jedno je najvažnije...sebi san dovoljna... i na sebe ponosna... Jedinstvena... Tvrdoglava... Svoja... Drugačija....
|
|
| |
|
|
post # 17 | 15.11.2011 , 10:39 AM
|
Quote (Alex) ne,ne,ne neprivlaci me ni malo to,ali ko voli nek izvoli samo meni ne spominji
tako jeeee
Meni je to odvratno! u tome nikad necu ucestvovati,tolko luda jos uvek nisam
|
|
| |
|
|
post # 19 | 15.11.2011 , 1:14 PM
|
to je perveznije i od mene xaxax tudje hocu svoje nedam xaxaxaxaxaxaxa misli tudje necem a svoje nedam mada tudje sladje xaxaxax dok nebude moje
|
|
| |
|
post # 20 | 04.12.2011 , 3:20 PM
|
ma pustite ljude da rade sto ih veseli...
|
|
| |