Sex sa dve ili vise osoba
|
|
|
post # 1 | 18.10.2011 , 6:35 PM
|
Da vidimo ko sanja o takvom sexu? u 3-je ili vise Dali bi vi muski voleli da imate dve zenske u kreveru ili vi devojke dva muskarca ?
Da odmah kazem za sebe NIKAD NIKAD I NIKAD vise od jednog
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 18.10.2011 , 6:46 PM
|
Srcemoje Kakve su ti ovo teme? Što se mene tiče ja nikada nisam maštala o tome. Ne bih volela da delim svog dečka sa još nekom devojkom. Mislim da bih to ličilo na rat a ne na sex. Ubila bi je u krevetu. A mislim i da moj dečko ne bi voleo da me deli sa još nekim. Iskreno, ne razumem baš te ljude, meni to nije normalno, malo je preterano. Ali ko voli, nek' izvoli.
|
|
| |
|
post # 3 | 18.10.2011 , 6:48 PM
|
sa dve naravno ostale perverzije ne
|
|
| |
|
post # 4 | 18.10.2011 , 6:53 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Srcemoje Kakve su ti ovo teme? mila to ti je sexualnamasta svakog muskarca dve ili vise zena u krevetu Sto se tice ono da bi ju ubila u krevetu mila slazem se ja bi ju zubima pokidala
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 5 | 19.10.2011 , 0:30 AM
|
Quote (Srcemoje) Dali bi vi muski voleli da imate dve zenske u kreveru Jaoo cerooo jos pitas... Po mogucnosti 2 crnkinje ili kineskinje..
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 6 | 19.10.2011 , 0:42 AM
|
|
|
| |
258 poruka na forumu
| |
28
| |
306
|
|
post # 7 | 19.10.2011 , 0:46 AM
|
Ja sam za klasiku. 1 na 1.
А ЈА ЖЕЛИМ САМО ЈЕДНО. ДА ЗВЕЗДА БУДЕ ШАМПИОН!
|
|
| |
|
post # 8 | 19.10.2011 , 0:54 AM
|
imam nesto malo iskustva sa vise djevojaka (mislim na 2 ) i onako zabavno je moze se reci ali ipak malo cudno mada i nije toliko sad nesto posebno wauu koliko mi se cinilo pre nego sam probao a sad za vas zene ne znam ipak vi imate vise mogucnosti sa dva muskarca nego mi sa 2 cure
|
|
| |
|
|
post # 10 | 19.10.2011 , 6:19 AM
|
Fajlovi:
5388052.jpg
(27.0 Kb)
Poruku je menjao/la Impi - Sreda, 19.10.2011, 6:22 AM
|
|
| |
|
post # 11 | 19.10.2011 , 11:00 AM
|
Quote (susheTZ) imam nesto malo iskustva sa vise djevojaka (mislim na 2
Nebrini se nisi jedini, ima nas jos, pa nezz ja jednom se desilo i nikad vise, iskreno sex je sex samo et malo te potpali masta, jer postoje stvari o kojima svaki muskarac masta, jedna od tih stvari je i ta, al puno vise stvari mastamo samo s jednom djevojkom u krevetu nego neke ostale stvari, ostali momci ovdje znaju vrlo dobro sta ja pricam, a onaj ko kaze da na to nije nikad pomislio a tek da to nikad ne bi uradio laze i to definitivno A Srcemoje, sto tebe zanimaju sve ovakve teme ako nastavis tako EC ce dobit sex manijake po forumu
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 12 | 19.10.2011 , 11:24 AM
|
Quote (igortehno) ako nastavis tako EC ce dobit sex manijake po forumu Samo nam jos to fali!
|
|
| |
|
post # 13 | 19.10.2011 , 11:31 AM
|
Quote (Marija_Nikola) Samo nam jos to fali! Ma to su samo mastanja... Bravo Srcemoje, teme su ti super
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 14 | 19.10.2011 , 12:29 PM
|
ja imam fantazije sa tri muskarca... jedan da kuva, drugi da cisti, a treci da pegla...
slazem se ja da u krevetu treba eksperimentisati, ali za ovo nisam nikako... ma uzas, ne znam samo kako se muskarci napale na to, meni od te pomisli muka...
Quote (igortehno) ako nastavis tako EC ce dobit sex manijake po forumu
juuu, je*ac...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 15 | 19.10.2011 , 12:35 PM
|
Poruku je menjao/la Srcemoje - Sreda, 19.10.2011, 12:35 PM
|
|
| |
|
post # 16 | 19.10.2011 , 12:55 PM
|
Quote (MarijanaBK1) ja imam fantazije sa tri muskarca... jedan da kuva, drugi da cisti, a treci da pegla Tooo Marijana Takvu i ja imam fantaziju!
Quote (MarijanaBK1) juuu, je*ac hahaha
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 18 | 23.10.2011 , 0:31 AM
|
Quote (Impi) e sta su balkanke sam mastaju a na kraju one sve to rade xaxaxaxax i peglaju i kuvaju i usisavaju i jos mnogo sta ironija fantazije
pa i vi svasta mastate pa na kraju jadna ispasta Desanka...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 19 | 23.10.2011 , 0:39 AM
|
Quote (MarijanaBK1) Desanka Sakic
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
159 poruka na forumu