Siguran sex
|
|
|
|
|
post # 1 | 15.01.2012 , 1:18 AM
|
Da ili ne.Ako koristite neku drugu vrstu zastite navedite.Naravno ako zelite...
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 2 | 16.01.2012 , 9:31 PM
|
Naravno, DA! A koristim i tablete za kontracepciju.
|
|
| |
|
post # 3 | 16.01.2012 , 9:46 PM
|
Nisam koristio nikakvu zastitu godinu i po dana...i ok je
|
|
| |
|
post # 4 | 16.01.2012 , 9:56 PM
|
gibson Samo se vi zezajte, posle vam đavo kriv.
|
|
| |
|
post # 5 | 16.01.2012 , 10:44 PM
|
MA ako znas da je provjereno naravno da neces koristiti kondom, nemas osjecaja nije to to pa bgm
.!. Omchooo .!.
|
|
| |
255 poruka na forumu
| |
22
| |
349
|
|
post # 6 | 16.01.2012 , 11:13 PM
|
Sex sa mnom je uvek siguran.
|
|
| |
1595 poruka na forumu
| |
37
| |
284
|
|
post # 7 | 17.01.2012 , 1:34 AM
|
Da, ako se radi o nekoj curi ono "za jednu noc", posto nisam siguran ko je sve nju ubadao prije. A u kada sam u vezi sa curom duze vrjeme, onda ne!
We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!!!
|
|
| |
70 poruka na forumu
| |
31
| |
371
|
|
post # 8 | 17.01.2012 , 5:16 AM
|
duze vreme bez jedno 2 godine ...... all kok je moj drug usro sa curom i napravio bebce ..... od tada samo DUREX ZIVEO
$V@LER
|
|
| |
|
post # 9 | 17.01.2012 , 8:23 AM
|
Ne.... nmg da uzivam u vodjenju ljubavi kad stavim zastitu... jer to onda vise nije isti osecaj... dobro pazim na kraju, i to je to...
:P
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 10 | 17.01.2012 , 10:02 AM
|
Sto volim samouverene momke koji misle da su nepogresivi, a statistika kaze da tokom odnosa, pre dozivljavanja snosaja covek izbaci vise spermatozoida, nego na samom snosaju, nema neke razlike izmedju sexa sa kondomom i sexa bez njega, ali, ja ipak postujem pre svega sebe, a zatim i moje devojke, jer ne zelim da na kraju bude e jebiga, hajde da platimo abortus bla bla. Razmislite malo zasto je Srbija pri vrhu liste nezeljenih trudnoca i abortusa, zbog takvog razmisljanja kao sto su gore.
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 11 | 17.01.2012 , 12:50 PM
|
OgnjenR23, u pravu si!
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 12 | 17.01.2012 , 1:35 PM
|
Dzaba kada sam u manjini mogu biti do prekosutra u pravu :*
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 13 | 17.01.2012 , 2:22 PM
|
Ognjene ja se slažem s' tobom! Svaka čast na razmišljanju.
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 14 | 17.01.2012 , 2:24 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Ognjene ja se slažem s' tobom! Svaka čast na razmišljanju. I onda kazes neces da se udas za mene :P hvala Marija
|
|
| |
|
post # 15 | 17.01.2012 , 2:32 PM
|
Quote (OgnjenR23) I onda kazes neces da se udas za mene :P hvala Marija To sad nije tema! Nema na čemu, uvek.
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 16 | 17.01.2012 , 2:34 PM
|
Naravoucenije bolje spreci da ne zakmeci
|
|
| |
|
post # 17 | 17.01.2012 , 2:36 PM
|
Quote (OgnjenR23) Naravoucenije bolje spreci da ne zakmeci Tako je, jer kad se rodi valja ga ljuljati.
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 18 | 17.01.2012 , 2:38 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Tako je, jer kad se rodi valja ga ljuljati. Mada, znas kako kazu mladje generacije, pa sta i ako joj napravim dete, dacu joj nogu
|
|
| |
|
post # 19 | 17.01.2012 , 2:47 PM
|
Za siguran seks treba mozak, nista vise
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 20 | 17.01.2012 , 3:00 PM
|
Quote (Mortal) Za siguran seks treba mozak, nista vise E, smatrala sam te za pametnijeg dečka.
|
|
| |